Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל כתוב. בחלק של הדריפט אין השתתפות קהל, רק נהגים מקצועיים.

לגבי ההרשמה באופן כללי - יתפרסם בכלי התקשורת בסביבות יולי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני בתור תושב אילת לא מאמין שהיה כזה אירוע באילת.

גם הכביש לא כל כך מתאים .

צריך מסלול אמיתי לזה.

בנורבורינג יש אירוע שנקרה רנו קלאב.

מגיעים אליו כ 50 אלף איש.

נראה כמה יגיעו לאילת.

פורסם

כשקראתי את הידיעה הסתכלתי שוב על התאריך בתחתית העיתון. לא, זה לא היה ה-1 באפריל.

במדינה הזו התרגלנו כבר להכל, לרבות הציפיות שאוטוטו משהו טוב יקרה - מה שכמובן לא קורה.

חיפשתי ברשת עוד חומר על העניין, לרבות באתר של BBM הפקות. נאדה.

אבל כולי תקוה שכן יקרה הנס והדבר אכן יקרום עור וגידים. לפני 21 שנה ופחות כמה קילוגרמים נהגתי על פורמולה פורד באנגליה. אשמח לנסות את מזלי בשנית :-).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
באמת לא להאמין. יותר נכון - אני אאמין כשיתחילו להתקיים המיונים (גם כן שטות, אבל שיהיה). בעצם, אני אאמין כשמכוניות הפורמולה והדריפט יתייצבו בנמל אילת.

יודעים מה, שכחו מזה, אני אאמין כשהם יעמדו על קו הזינוק. :lol:

אני אאמין רק כשהמכוניות יזנקו ויסיימו הקפה מבלי ששוטר תנועה יסתתר בצד וילזור אותם :lol:

פורסם

באת שאי אפשר לדעת,כבר חלמנו לשמוע את המנוע של המכונית פרומולה של רד בול

צוהלת ברחבי תל אביב, (שזה אפילו לא מרוץ)

וגם זה בוטל עלידי הממסד.

אני חושב שאני אהיה סקפטי גם שהמרוץ יסתיים.

או במילים אחרות מי בא לרינג?

גהנום ירוק.

פורסם
באמת לא להאמין. יותר נכון - אני אאמין כשיתחילו להתקיים המיונים (גם כן שטות, אבל שיהיה). בעצם, אני אאמין כשמכוניות הפורמולה והדריפט יתייצבו בנמל אילת.

יודעים מה, שכחו מזה, אני אאמין כשהם יעמדו על קו הזינוק. :lol:

נ.ב. אהבתי את העניין שנושא הביטוח הוסדר. ומה עם המשטרה? מכשול מספר 1...

המשטרה לא תעשה כלום ,כל עוד אתה מתחרה ב90 קמ"ש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...