Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני שומע הרבה דעות חלוקות מאנשים (כמובן חלקם בעלי אלפא וחלקם בעלי VW) שהרכב שלהם יותר טוב ויותר אמין.

הייתי רוצה לסדר לי את הראש ע"י אנשי מקצוע - מי מהם יותר אמין האלפא או VW?

בסופו של יום הם שניהם יצרני רכב איכותיים וכבודם במקומם מונח לכן בתור חובב נהיגה ורכב הייתי רוצה לדעת ..

תודה לכולם

名誉の勇気を誇り

honour valour pride

פורסם

ברור שפולקסוואגן הרבה יותר אמינה, גם הרבה יותר איכותית, וכמובן גם שומרת מחיר בצורה מדהימה. בקיצור רק פולקסוואגן, אבל כמובן שיש את יפן שאם אתה מכניס את המכוניות שהיא מייצרת, כמו טויטה למשל, לשאלה הכל משתנה כמובן.

פורסם

אני ממליץ להיזהר מאנשים ציניים,

ראשית - שמירת מחיר היא לא הצד החזק לא של VW ובטוח לא של אלפא. לוי יצחק תמיד אהב יפניות.

שנית - האמינות של VW בסדר גמור, במיוחד בדורות האחרונים , יש השגות לגבי הגיר DSG7 לכן צריך לקחת זאת בחשבון.

מבחינת אלפא - אני לא חושב שיש מספיק מכוניות בשוק כדי לפסוק לטוב או לרע אבל השמועות אומרות שהאמינות שופרה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא איש מקצוע אבל יש לי בבית אלפא 159 וסקודה רומסטר שהיא מספיק קרובה לVW לצורך ענין האמינות.

הסקודה עשתה כמה שטיקים אבל לא נוראיים. האלפא פחות. בגדול שתיהן אמינות.

לענין הנאה מהרכב אל תקשיב לאף אחד, סע עליהן בעצמך ותחליט.

• תוכן חדש...