Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע הקרוב אני רוכש רכב חדש ההתלבטות כרגע היא בין אודי A1 ידנית לבין פולו TSI שקיימת כרגע רק בגירסה של גיר רובוטי (מה שלא כלכך אהבתי),נסיעות מבחן בוצעו ב 2 הרכבים ואני נוטה כרגע לכיוון האודי,ההתלבטות כרגע היא מבחינת ביטוחים וטיפולים,מישהו יודע מה בערך העלויות? אשמח לקבל מידע או/ו לקבל הצעות נוספות.

תודה לעוזרים!

פורסם

אתה מודע לזה ש-A1 ידנית עולה 20000+ שקל יותר מפולו DSG, נכון?

ביטוחים - תתקשר לסוכן הביטוח שלך ותשאל לגבי שני הדגמים.

טיפולים - יש לשער שיהיו דומים למדי - אותו סדר גודל של אוטו.

יש כמובן עוד המון אופציות, כתלות בדרישות ובטווח המחירים (שכנראה הוא גמיש?).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש A1 ידני,נבדק.

האם הטיפולים בוודאות באותו סדר גודל של מחיר? הבנתי שבגלל שהרכב נחשב פרמיום הטיפולים יעלו יותר...

המחיר הוא גג עד 40K ולא יותר מזה.

פורסם

ממתי לעזאזל יש את ה-A1 בידני?

הם אמרו שאין דרישה ואין שום כוונה (כזו או אחרת) לייבא אותה - בכל גרסה שהיא :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בעיתון כלכליסט מפמפים כבר שבוע שלם בפרסומת בעמוד האחרון ש A1 ידנית 1.2TSI רק היום בדיל לא רגיל, 172K

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
1.4 TSI ידנית - מ-135K

1.4 TSI אוטומטית - מ-145K

צודק צודק. טעות שלי. 172 זו ה A3.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...