Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים !

אז הגיע הזמן לרכוש רכב. זה הרכב הראשון שאני קונה, אני חייל אך אני גם עובד.

אני חיפשתי כבר זמן מה אוטו אמין, ידני וחסכוני בדלק ובהוצאות. אני לא חדש בעולם המכוניות, ואני יודע שפולקסווגן זה לא הרכב הכי חסכוני בהוצאות השוטפות אבל זה הסיפור:

תכננתי לקנות פיאט פונטו ספייס (שהיום הולכת חזק לפי מה שאני שם לב) אבל לא הייתי שלם בקשר לאוטו הזה. לא חובב גדול של הצורה שלו ושל האוטו הזה בכלל. אבל כמו שאבא שלי אומר, האוטו צריך לעבוד בשבילך ולא אתה בשבילו.

היום נסענו באזור תעשייה פ"ת. אבא שלי ירד מהאוטו בשביל ללכת לאחד המפעלים שם ואני ישבתי על ספסל והתחלתי לדבר עם עוד חייל שישב שם . מהון להון הוא מקבל פיצויים (או מענק פרישה לא הבנתי בדיוק) מצה"ל לכן הוא רוצה לשדרג את האוטו. בטרייד אין לא מוכנים לתת על הפולו שלו (מנוע 1.6 ידני) יותר מידי. האוטו נראה יפה ובעל שיק צעיר בעל שטיחי ברזל, ריפודים, רדיו דיסק, רמקולים חדשים של JVC (אם אני לא טועה) וידית הילוכים כחולה. אני לא אכנס למחיר אבל אני יכול לרכוש את זה ממנו במחיר טוב.

עכשיו כמה שאלות:

1. באתר KML ובעוד אתר שקשור לצריכת דלק נאמר לי שהאוטו עושה בערך 1 ל12 בעיר ו1 ל14 מחוץ לעיר. אמת ?

2. מפני שזה אוטו ראשון שלי - מה הכוונה הוצאות/טיפולים זולים ? מה ההבדל במחירים בינו לבין פיאט פונטו למשל ?

3. מחלות ידועות באוטו ? מה כדאי לחפש ?

4. הפלסטיקה של האוטו יקרה ? קשה למציאה בפירוקיות למינהן ?

5. יש בעיה לאוטו לסחוב מפני שהוא 1.6 ורק 75 כ"ס ?

6. מאיזה ק"מ צריך להיזהר במכוניות האלה ?

אשמח לכל מידע שתוכלו לתת לי. כבר הרצתי כמה חיפושים בפורום אך ללא יותר מידי הצלחה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

ראשון ראשון.

כשאתה קונה רכב משומש וישן, אל תצפה לצריכת דלק אופטימלית. המצערת, הצינורות, המזרקים, החיישנים וכל שאר הדברים הקובעים בסופו של את הצריכה - כבר לא במיטבם. מה שכן, ביחס למכוניות אחרות משנתון\מחיר דומה אכן צריכת הדלק של הפולו די חסכונית. מה גם שמדובר בסופר-מיני, מה שאומר רכב קטן וקל יותר.

לגבי האמינות - ענין של מזל משמים. אתה יכול ליפול על רכב שיצוצו בו המון תקלות, ויכול להיות גם שלא. ככלל, הוא אמין יותר מהפונטו ודומיו.

החלקים לרכב זה אכן לא זולים, אם כי תמיד ניתן למצוא תחליפיים באיכות טובה. תלוי במה וכמה אתה מוכן להשקיע.

הפלסטיקה ברכב הזה אכן אינה מן המשופרות, ונוטה להתפרק או סתם להרעיש עם הזמן. לא נורא - לא קריטי.

אני במקומך הייתי נותן יותר דגש בבדיקה על מצב המנוע\הגיר\מכלולים אחרים יותר מאשר על צ'ופרים כמו שטיחונים ומערכת. אם המנוע טוב - הרכב סוחב מצויין בעליות. מנוע מעולה.

מקוה שעזרתי

פורסם

קח בחשבון שאתה יכול לקחת רכב חזק יותר (100 כ"ס) ומשנתון גבוה יותר באותו המחיר כשהדבר היחיד שמשתנה זה הסמל מקדימה - סיאט קורדובה/ איביזה

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

• תוכן חדש...