Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה בתל אביב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה חברים, השאלה היא כזאת, בגלל שתל אביב היא עיר בעייתי בעניין החניה, אז שאלה:

אני צריך להגיע לרחוב סלוודור שזה נמצא מאחורי בית ספר אליאנס , צריך לחנות שם בערב משעה 19:00,

יש למישהו מושג אם חובה תו חניה אזורי ? האם צריך איזי פארק בשעה הזאת ?

או אפשר לחנות שם חופשי אם אתה לא תושב תל אביב ?

בשביל לחסוך לכם שאלות מיותרות, כן אני סטודנט של האו"פ, מגיע לשם פעם בשבוע לקורס.

:)

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

רמת אביב הקלאסית אינה בעייתית מבחינת חניה בשעות אלה ונדמה לי שמותר לחנות שם אחרי 19:30 חינם אין כסף.

פורסם

יש חניון לסטודנטים בתור בית הספר, 12 ש"ח

בעקרון כל הרחובות הסמוכים לבית ספר אליאנס אסורים לחניה פרט לתושבי האזור

פורסם
יש חניון לסטודנטים בתור בית הספר, 12 ש"ח

בעקרון כל הרחובות הסמוכים לבית ספר אליאנס אסורים לחניה פרט לתושבי האזור

אני יודע שיש חנייון בתוך הבית ספר, אבל לא שאלתי את זה, שים לב למה ששאלתי

אם אתה לא יודע אז אל תגיב בבקשה,

תודה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אתה קצת חצוף, אתה יודע?

אופיר ענה לך יפה על אחת השאלות ואמר שהרחובות הסמוכים הם רק לתושבי האזור. (שים לב שזה מה ששאלת)

והוא אפילו נתן לך פתרון חלופי בדמות חניה זולה בבית ספר!

Mazda 2 2013

פורסם

ברחוב סלוודור עצמו יש בסוף מגרש חניה חופשי בחינם, לדעתי בערב אמורים להיות שם מקומות פנויים. לגבי ברחוב - מ19:00 אין צורך בכרטיס חניה/איזי פרק בת"א. רק שים לב שבכחול לבן יש בחלק מהרחובות שלט בתחילת הרחוב המגביל את החניה לבעלי תו איזורי בלבד. אם אין שלט אתה יכול לחנות מ19:00 חופשי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...