Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בשעה 23:30 נסעתי לכיוון ירושלים ממעלה אדומים ו-50 מטר לפני המחסום נכנס בי רכב מאחורה בדלת ובגלגל של צד ימין.

הכביש הולך ככה :

הנתיב הכי ימני הוא נתיב תחבורה ציבורית , אני נסעתי בנתיב שליד הנתיב של התחבורה הציבורית ו-50 מטר לפני המחסום 2 הנתיבים מתאחדים לנתיב אחד .

אני אותתי הסתכלתי במראה והאטתי קצת כדי להשתלב בנתיב בצורה טובה ומהנתיב תחבורה ציבורית יונדאי I30 חדשה נכנסה בי במהירות בדלת אחורית ימנית ובבית גלגל האחורי.

לרכב שלי לא קרה כלום למעט שיפשופי הצבע של היונדאי שלו שירדו אחרי כמה שיפשופים במטלית , מים וסבון.

ליונדאי שלו התעקם כל הפח בבית גלגל השמאלי קדמי ויש שיפשופי צבע.

ברכב שלי נסעו אחותי וחברה שלי והוא נסע ברכב שלו לבד , הוא טוען שאני אשם הוא אומר שלא הסתכלתי במראות למרות שכן הסתכלתי והוא פשוט טס במהירות וכנראה ניסה לעקוף אותי מימין או משהו ולכן נכנס בי.

מי אשם במקרה כזה אני או הוא ?

*פירסמתי את זה בפורום מקביל של יעוץ ומשפט כדי לקבל חוות דעת מגורם מקצועי אבל אני מפרסם גם פה כדי לקבל יעוץ כללי מחברי הפורום , מקווה שזה מותר .

פורסם

אם הסתכלת במראה הימנית אז היית אמור להבחין בו. לא נראה לי הגיוני שהוא פתאום הופיע. גם אם הוא "טס", הוא לא יכל להפתיע אותך. כנראה שלא הבחנת בו.

מה היה המיקום שלו לפני שנכנס בך? האם הוא היה בנתיב שלך מאחורייך, האם הוא נסע בנתיב הימני כל הזמן? או שבכלל בנתיב שמאלי יותר והחליט לעבור לנתיב הכי ימני?

פורסם

היה חשוך והרכב שלו בצבע שחור או כחול כהה והוא בא במהירות כנראה ניסה לעקוף אותי מימין כדי להספיק להגיע למחסום ראשון.

כשאותתי ועברתי נתיב הסתכלתי וראיתי שפנוי ושהייתי כמעט בתוך הנתיב הוא נכנס בי מאחורה.

הוא היה צריך לשמור מרחק ממני .

פורסם

זה מצב מסובך,

אף אחד לא יכול להגיד לך מי אשם כי אף אחד חוץ ממכם לא היה שם .

המלצה שלי : אם אין לך שום נזק, תגיד לו שאתה חושב שאתה לא אשם ותן לחברות הביטוח לריב בינהם .

פורסם

הוא נסע עם אורות? כי אם כן ,אז זה לא ממש משנה שהרכב שלו שחור והיה גם 02:00 בלילה.

לדעתי האשמה היא של שניכם (אלא אם הוא נסע בלי אורות),אתה שאיכשהו לא ראית אותו (יכול להיות שהמראות שלך לא מכוונות טוב) והוא אשם בכך שניסה לעקוף אותך במצב שהוא לא יכל לעשות זאת.

אל תודה באשמתך ,תן לחברות הביטוח לטפל בזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה שהוא נסע בנתיב תחבורה ציבורית יכול להעיד לטובתי או שזה לא קשור ? הוא פשוט לא היה אמור לסוע בנתיב הזה מלכתחילה.

בכל מקרה אני לא מודה באשמה כי אני באמת לא חושב שאני אשם במקרה אבל יכול להיות שאני טועה.

פורסם

הוא ביצע שתי עבירות תנועה ,נסיעה בנת"צ ועקיפה מימין ,אלה 2 העבירות שאתה כן יכול להוכיח ,אם זה ישחק לטובתך? ההיגיון אומר שכן ,אבל מבחינה משפטית אין לי שמץ,התייעץ עם סוכן הביטוח שלך והוא ידע לתת לך את התשובות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בשעה שהוא נסע בנתיב לתחבורה הציבורית, הנסיעה מותרת לכל כלי רכב (אני מכיר את המקום).לדעתי שני הנהגים היו צריכים לשים לב ולראות אם הדרך פנויה.

פורסם

מקרה מאוד מסובך, כמו שאמרו לפני אני מוסיף, במקרה ולא קרה לך נזק תן לחברות ביטוח לשבור את הראש, רק אל תשכח תמיד להישאר בעמדתך שאתה לא אשם בתאונה, כי ברגע שתוותר ותגיד שאולי אתה אשם חברת הביטוח שלך לא תכסה על הנזק (האותיות הקטנות).

בכביש, במצבים מסויימים, יש מצב שרכב מגיע לנקודה מסויימת, בדרך כלל כשהחלק הקדמי שלו צמוד לזנב הרכב המקביל לו, וזה סוג של שטח מת כי הרכב אומנם צמוד אלייך אבל בגלל המיקום שלו אתה לא רואה אותו במראה.

קרה לי לא פעם להיות בסיטואציה כזאת, שלא ראו אותי ושאני לא ראיתי אחרים, ולפני קצת יותר משבוע נהגתי לאילת ובדרך ראיתי רכב שעוקף רכב אחר בצורה חוקית לגמרי ובאותו רגע הרכב *הנעקף* לא שם לב לרכב העוקף וכמעט נכנס בו, במזל שניהם היו עירניים ורק נגעו מעט אחד בשני, הסיטואציה הזאת נגמרה בעצירה של שני הנהגים בשולי הדרך והליכה של אחד לכיוון השני בנפנופי ידיים (ולא לשלום) אני המשכתי לדרכי, מיהרתי לעשות צ'ק אין.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
בכביש, במצבים מסויימים, יש מצב שרכב מגיע לנקודה מסויימת, בדרך כלל כשהחלק הקדמי שלו צמוד לזנב הרכב המקביל לו, וזה סוג של שטח מת כי הרכב אומנם צמוד אלייך אבל בגלל המיקום שלו אתה לא רואה אותו במראה.

ממש לא. כיוון מראות נכון ושימוש מושכל בהן לא משאירים שטח מת שיכול להחביא מכונית (או אופנוע, לצורך העניין).

כל מי שיש לו שטח מת חייב לערוך בדק בית בדחיפות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לדעתי הבחור אשם מכיוון שצריך לתת לרכב להשתלב בבטחה בין אם זה כביש רגיל או כניסה למחסום.

פורסם

2 הנתיבים מתאחדים לנתיב אחד.

אני מניח שהיה שילוט.

אם ההשתלבות משמאל לימין (ואני מתאר כי אתה רצית לעבור נתיב הימיני) אז ככל הנראה אתה אשם כי היית צריך להיות יותר זהיר שאתה נכנס לנתיב שהתנועה בו זורמת.

אם ההשתלבות מימין לשמאל (מה שלא הגיוני כי אז למה לך לעבור נתיב) אז הוא אשם כי הוא נכנס בנתיב שהתנועה בו זורמת.

פורסם

הנה תמונה של אזור התאונה :

החצים זה הכיוון שנסע בו היונדאי והעיגול זה אני האיקס זה אזור הפגיעה , כאמור שכבר הייתי כמעט בתוך הנתיב לגמרי חטפתי את המכה.

02042011147.jpg

• תוכן חדש...