Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמבוסק|צבע לרכב Seat Ibiza SC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות סיאט איביזה SC.

מה אתם אומרים איזה צבע הכי יפה/מתאים לרכב?

מתוך כל הצבעים של איביזה, רק את אלה אהבתי. תנו חוות דעת. תודה.

130170480259.jpg

13017047827.jpg

130170475993.png

130170463415.jpg

פורסם

את הצבעים הבאמת יפים הם משום מה לא מייבאים לארץ (מה הסיבה לזה? למה בכל הסוכנויות כמעט ברכבי הסופר-מיני אין מבחר צבעים כמו שמופיע באתרי הסוכנות??)

אני גם התלבטתי לגבי הסיאט, באתר שלהם ראיתי צבעים מהממים

http://www.seat.co.il/ibiza.asp?rId=20&sId=7

אבל אף אחד מהצבעים האלה כמעט לא קיים במלאי בישראל. נראה לי שהצבעים היפים מבוקשים יותר בחו"ל ולכן היבואניות מביאות לארץ את הצבעים המכוערים שכנראה עולים להם פחות כסף. אין לי הסבר אחר לתופעה.

בכל מקרה מהצבעים שהבאת - הכחול לדעתי הכי יפה. אחריו הלבן, אחריו הצהוב ושחור - אני לא הייתי קונה בשום אופן, אנחנו מדינה חמה ורכב כהה זה סיוט.

שים לב שהרכב הצהוב בתמונה ששמת פה - למיטב ידיעתי הוא לא אותו גוון של הרכב שמשווק בארץ. מדובר בצהוב זוהר שונה מזה שבתמונה.

פורסם

העניין עם כך שהרכב כהה ואנחנו מדינה חמה לא ממש תקף, היה על הנושא דיון באתר אם אני זוכר נכון.

אנ חושב שכחול הוא הצבע הכי יפה מאלה שהצעת.

פורסם

גם אני התלבטתי איזה צבע הכי מתאים ובסוף הלכתי על הלבן,השילוב בין החלונות השחורים מאחור לבין הגג הפנורמי =המראה המנצח!!!!

דרך אגב בתחילת 2010 היה אפשר להזמין בצבע כתום -פשוט משתלב מדהים עם הרכב,משום מה הופסק לייצר :-o

זאת שליייייייייייייייייייייי

SC 1.6 WHITE

IMG_2377.jpg

פורסם

לדעתי, הכחול מנצח.

אחריו הצהוב

שחור ולבן בסוף, למה? כי לבנות יש בכמות מגעילה, ושחור לא מטעים לרכב (דעתי...).

אבל אתה זה שתניע אותו כל יום, ככה שהבחירה שלך תמיד תהיה נכונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הלבן הכי מתאים מהצבעים שבחרת, למרות שכתום יהיה מושלם, אבל למה שיהיה אפשר להזמין כתום?!

אם החלטת על הצהוב, קח בחשבון שתצטרך לכסות את הרכב או לחנות תמיד בחנייה מקורה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

השחורה נראת טוב אבל כל גריר אבק נראה עליו.

הלבנה פשוטה מידיי ורואים עוד ועוד כאלו על הכבישים.

צהוב לא אהבתי.

לדעתי הכחולה הכי יפה

photouma.jpg

פורסם

אני מאוד אוהב את הכתום החדש של הסיאט (אני חושב לאמץ אותו למנטה שלי אבל כמובן שאוסיף טאצ' מטאלי).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כחול או כתום יושבים לדעתי הכי טוב על עיצוב של איביזה החדשה, צבעים יחסית מיוחדים שלא תראה הרבה כאלה על הכביש, בלבן היא נראית כמו מונית.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...