Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב אוטומטי, חסכוני ואמין (היה לי נסיון רע עם הרנו קליאו שלי)

הרכב ישמש אותי בעיקר לנסיעות לעבודה. תל אביב - כפר סבא.

לא אכפת לי אם הוא מחברת ליסינג. אבל כזה שלא נסע יותר מדי (מקסימום 80,000)

 

נתפסתי על דהייטסו סיריון. אבל המחיר שלה גבוה וחברות הליסינג מוכנות לרדת שקל (לרכב שעשה מעט ק"מ).

 

ויש לכם הצעה לרכב אמין וחסכוני?

 

מה דעתכם על הסחירות של הסיריון בשוק המשומשות?

מבוקשת כמו מזדה 3, או לא מבוקשת כמו הגטס?

...

פורסם

העתיד של הסיריון לא ברור, הופס היצור של הגרסא האירופאית שלה (מה שיש כאן בארץ עם כל התקנות - הסיריון מיועד לאירופאי הממוצע שרוצה רכב חסכוני וזול וכל התקנות החדשות של הזיהום אוויר באירופה מקשות על היצרן להמשיך לתמחר אותה במחיר אטרקטיבי ולכן טויטה החליטה כך) ודייהטסו ישראל עושה החייאה מלאכותית למותג עי הזמנה של כמות עצומה של רכבים שישבו בבונדד עד שימצא פתרון, ואם וכאשר יופסק היבוא לישראל של הסיריון, היא תהיה עוד מותג שנמחק מהארץ ולוי יצחק הזהיר על צלילה חופשית במחירון שלה ברגע שזה יקרה, זה יכול לקחת שנה שנתיים וגם 3 אבל עובדתית זה כבר קורה.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

 

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

בנוגע לעתיד של סיריון - כמה זה גרוע כשמפסיקים ליבא דגם מסויים?

זה יכול להפיל משמעותית את המחיר?

 

בנוגע לפונטו ספייס - האחרונה שיצאה זה 2006. אני מחפש משהו משנתון יותר מתקדם.

 

מה בנוגע לפיאט פנדה? האוטומטית כמובן. למיטב ידיעתי האיטלקיות לא אמינות.

...

פורסם

בוקר טוב,

 

כמו שכתב יוני, עדיין לא ברור מה יקרה עם היבוא של דייהטסו לישראל. היבואן שלהם מנסה למצוא לעניין הזה פתרונות כיוון שדייהטסו מכרה כאן לא רע בכלל בשנים האחרונות, במיוחד את הסיריון. יש דגם חדש שמחליף את זה שנמכר אצלנו, והוא אמור להגיע לארץ בקרוב.

לא תמיד הפסקה של יבוא דגם מסוים מפילה את המחיר, זה מאוד תלוי ברכב ובסיבה שהפסיקו לייבא אותו. במקרה של הסיריון, שנחשבת למכונית דווקא די מוצלחת ומבוקשת בשוק אני לא חושבת שהמחיר יצנח משמעותית. חוץ מזה שהיבואן נשאר פעיל בארץ ומביא מכוניות אחרות, אז יש אבא ואמא לכל בעיה.

 

ב60 אלף שקל אפשר למצוא כבר את הדגם שהחליף את הספייס, ונקרא פיאט גרנדה פונטו. היא נחשבת מכונית די חסכונית ולא יקרה לאחזקה אבל הגיר שלה רובוטי ולא אוטומטי. פיאט פנדה גם מגיעה עם הגיר הזה.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

×
×
  • תוכן חדש...