Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להחליף את המכסה מנוע שלי למכסה מנוע עם כונס אוויר כמו בתמונה :

subaru_impreza_wrx_sti.jpg

השאלה שלי היא כמה יעלה לי מכסה מנוע חדש עם כונס אוויר?

הרכב הוא מאזדה לאנטיס מודל 2001

אני מתגורר במרכז בחולון יש מקום שמתעסק בדברים האלה?

התפקיד שלו יהיה רק למראה, מבחינה קוסמטית ישנה את המראה של הרכב מבחוץ

תודה

פורסם

אין מכסה מנוע מוכן ללאנטיס עם כונס כזה.

תיצטרך ללכת למישהו שיכין לך במיוחד וכך בחשבון שעיצוב כזה יעלה לך הרבה כסף כי הוא מאוד מסובך לביצוע.

כמו כן אתה צריך לדאוג שהאוויר שאתה מכניס אליו ייצא ממנו החוצה ובנוסף לתכנן זרימת מים למקרה שתיסע בגשם.

פורסם

שלום

כנס לפירוקיה הקרובה תפרק כונס של קיה קרניבל או של מגנום וכו', כך תמנע מבזבוז כספים מיותר וכאב ראש.

בהצלחה.

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם
אין פשוט אביזר שרכיבים אותו על המכסה מנוע שיראה אותו דבר?

לא בדוגמא כמו שהבאת.

שים לב שבדוגמא הנ"ל הכונס שקוע ומשתלב עם הקימורים של המכסה ובניגוד לרוב הכונסים שפשוט "מולבשים" על המכסה המקורי כמו הדוגמאות הנ"ל:

STi_10.jpg

או:

354075-18.jpg

פורסם
שלום

כנס לפירוקיה הקרובה תפרק כונס של קיה קרניבל או של מגנום וכו', כך תמנע מבזבוז כספים מיותר וכאב ראש.

בהצלחה.

זה החלק הקל.

החלק הקשה יותר זה להתאים את מה שפרקת (הכונס) , למכסה המנוע הקיים (בהתחשב גם במה ש-FISH ציין).

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם צביעה תעלה לך, אם לא הצלחת למצוא בצבע הרכב.

קח בחשבון שיוכלו להוריד את הרכב מהכביש בגלל "שינוי מבנה"

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...