Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשקניתי את הרכב, בעצם לא ביצעתי לו טיפול - רק החלפתי מיסב, תושבת מנוע ו2 נזילות.

אם אני לא טועה אני צריכה לעשות טיפול כל 15-30K ק"מ או שנה, המוקדם מביניהם

המוכרת טוענת שהיא ביצעה טיפול לפני הטסט, באוקטובר

למרות זאת, אני מעדיפה לבצע טיפול עכשיו ולעשות יישור קו רציני .

רציתי לשאול,

מהם הדברים שצריך לבדוק+להחליף בטיפול תקופתי?

על מה צריך לשים יותר דגש, מה כדאי לבדוק יותר לעומק?

והכי חשוב, איך להיזהר מלוקשים שהמוסכניק ינסה למכור לי [או שלא, אם היה לי מזל..] :lol:

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

בדר"כ טיפול ליישור קו ייכלול החלפת שמן מנוע, פילטר שמן, פלאגים, פילטר אויר, פילטר דלק.

בדיקת ברקסים, בדיקת חופש במערכת ההיגוי, בדיקת גומיות למיניהם כמו גומיות לציריות וגומיות מסרק הגה.

בדיקת צמיגים ומצב הבלאיי שלהם.

בדיקה ויזואלית של כל הצנרת ברכב לוודא שלא יבשה או שאין נזילות למיניהם. בדיקת מפלס הנוזלים ברכב, אם זה שמן בלמים או נוזל קירור והחלפתם במידת הצורך.

בדיקת רצועת טיימינג ואם נחוצה החלפה אז להחליף ועל זה בהחלט לא לוותר.

זה בגדול אבל אני מניח שיהיו עוד תוספות בהמשך. :)

:)
פורסם

נטלי, את צריכה לפנות למוסך שאת סומכת עליו.

כמו כן את יכולה לבקש לראות בעצמך את התקלות לפני שהתיקון מתבצע.

קובי

פורסם

הוספה לתגובות הנכונות הקודמות

בדיקת מצבר - הוספת מים מזוקקים אם צריך .

בדיקת נוזל ממסרה והגה כוח .

בדיקת הנד ברקס - בלם יד .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מעולה. תודה על הפירוט..

אז על צמיגים ובלם יד אני אעשה איקס כיוון שהחלפתי4 צמיגים ושכחתי לציין שהוא עשה לי כיוון לבלם יד.

אין ממש תיעוד למה שהיא עשתה ברכב, וכשעברתי היום בעבודה של אבא שלי, אחד החברים שלו אמר שאם הייתה בעיה בטיימינג אז האוטו לא היה נוסע, אבל היות ואין תיעוד להחלפת הרצועות, כדאי להחליף.

לגביי מוסך זה כבר אישיו בפני עצמו :lol: אין לי מוסך קבוע ואני מתלבטת בין 3 מוסכים שמתמחים בפיגו

פורסם

במוסך שאבא שלי מטפל בו

אבל זה הופיע דיי הרבה אחרי, בנוסף שזה קרה לי בהעברת ההילוכים.. כבר חודש שאיו לי את זה

• תוכן חדש...