Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום היום בזמן נסיעה בערך ב 50 קמ"ש תוך שנייה איבדתי קומפרסיה והמנוע נכבה לי כשבא המוסכניק אמר לי שהלך ראש המנוע ונקרעה רצועת התיזמון (טיימינג) עכשיו הוא הציע לי מחיר שנשמע לי קצת לא הגיוני כי האוטו הקודם שלי פיאט פונטו במוסך מורשה עלה לי 1000 פחות וכולל מע"מ עכשיו אם אני יוכל לדעת בערך מה הנזק ממישהו לגבי עלויות אפילו אפשר בפרטי אשמח לשמוע

אגב זה מנוע 1.4

0.9 turbo :-D

פורסם

בפיאט אונו הוחלפה רק רצועת התיזמון ללא צורך בפירוק ראש המנוע כדי לתקן נזקים

שנבעו מכך אך בהונדה מן הסתם ישנם נזקים פנימיים בזמן שרצועת התיזמון נקרעת

לכן המחיר גבוה יותר

בברכה ניצן לוי

ושבת שלום

www/shaft.co.il

פורסם

כמה נזק זה מייבוא?? קראתי קצת בפורם לגבי זה שלא יוצלח לעשות ראש מנוע לאוטו הזה אבל למה ?? וכמה יעלה לי להביא מנוע מייבוא גם המנוע שלי עדיין לא נבדק ונפתח ורק מה שאני יודע זה שנקרעה רצועת טיימינג

פורסם

גם אני ישמח לדעת כמה ומאיפה אפשר להביא מנוע, כמובן חוץ מפירוקיות.

והאם זה אפשרי לייבא מנוע מחוזק?

פורסם

גם לי יש האצ'בק בדיוק מאותו שנה

אתה מדבר על רכב ידני או אוטומטי?

אם אתה רוצה אני יתן לך כתובת במושב גנות

ייבוא לכל המנועים.

פורסם

הרכב הוא ידני אני צריך לדעת טווחי מחירים יותר טוב על מה מדובר אם יותר טוב לשפץ ראש כי הראש שלי עדיין ללא שיפוץ ואורגנלי והרצוע נקרעה ממש במהירות חלשה ולא נשמעו לי גם שום קולות מוזרים והאוטו לא התחמם בחיים ככה שאני מעדיף להישאר עדיין אם הראש האורגנל ויש לי הצעות מחיר אבל אני צריך כמה שיותר לדעת וכמה שיותר אינפורמציה ובסוף אני אדע מה טוב בשבילי ולאיזה סכומים אני יכול לחרוג ואם מציעים לי מנוע אז אני צריך גם לדעת קילומטרז' ועוד פרטים כמו שטר מכר והתחייבות בבדיקה או טופס וכו וכו וכו

• ספונסר פורום
פורסם

תבקש מהמוסך שירכיב רצועת תזמון ויניע,אין מפגש שסתום בוכנה במנוע שלך לרוב.

אורן

פורסם

שלום

אורן צודק שלא יבלבלו לך את הביצים כי אתה לא רוצה גוגלמוגל מהביצים!!!

שירכיבו רצועת טימינג חדשה ויניעו.

אין מיפגש שסטומים במנועים האלה ושלא יעבדו עלך.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מחזק את קודמיי!!

למרות שהם עוסקים בתחום שנים גם אני יכול לתת לך עצה שאמרו לי שרכשתי סיויק עם 200 אלף קילומטר

ואני לא בטוח אם נעשה לו טיימינג פעם שניה

חבר של אבא שלי שהוא מוסכניק אמר לי במילים האלה:

"תהיה רגוע, אם נקרעת לך רצועת טיימינג אתה מזמין גרר למוסך מחליף רצועה מניע ונוסע כאילו לא קרה כלום!"

עריכה: גם מה שיוגב אמר שמעתי לא מעט פעמים, שראש מנוע לא תמיד מצליח בהונדה. למה? לא יודע..

פורסם

לעניות דעתי, עדיף לתקן את הרכב שלך ,מלחפש מנוע לא מוכר.היתרון היחסי של ההונדה -אמינות,לא כן?

בשלב זה הייתי מבקש הצעת מחיר ממספר מוסכים לראש מנוע ,מדבר עם לקוח או שניים שעשו אצלם ראש מנוע ,ולאחר יומיים שלושה ההונדה ממשיכה לשרת אותך .חבר שלי ביצע ראש מנוע ברכב שלו עבור 2400 שח -והוא מרוצה.

פורסם

וכמובן,די הגיוני שהבעייה אצלך הינה רצועת התיזמון הקרועה ו-לא יותר.הייתי פונה למכונאי אחר ושואל להצעה ,וגורר אליו את המכונית לביצוע העבודה.המוסך שאתה מתאר או שמנסה להפחיד מידי או שאינו מומחה להונדה או אחר (בלשון נקייה).ואני סבור שגם לראש מנוע לא תגיע...

• תוכן חדש...