Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי פיג'ו 307 XT שנת 2003, 2000 נפח מנוע אוטומט(טיפטרוניק)

לפני כמה ימים נדלקה לי הנורה הזאת http://www.siz.co.il/my/ia0zizynjwxz.jpg

מישהו יודע אולי מה זה? מה אני אומר לעשות איתה? מה לבדוק? ואם אפשר להמשיך לנהוג או להיכנס דחוף למוסך.

תודה לעוזרים.

פורסם

זו נורת "בדוק מנוע".

רצוי לגשת למוסך, להתחבר עם סורק תקלות ולחלץ קוד תקלה (יכולות להיות כמה וכמה סיבות להדלקות נורה זו ואשר קשורות למערכת ניהול המנוע).

עריכה - יש איזשהו שינוי בהתנהגות הרכב ?

alfa 156 2.5.

פורסם

מדובר בבעיה במערכת ההזרקה

יתכן שאחד או יותר מהמזקים תקול

גש לסריקה ממוחשבת לאיתור הבעיה במוסכי הרשת ודווח לנו...

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

אוקיי תודה לך, אני אגש לבדוק את הבעיה.

האם זה משהו קריטי או שאני יכול להמשיך ליסוע עם האוטו עד הבדיקה?

פורסם

גם לי יש את זה, אמרו לי (אחרי בדיקה במוסך) שזה נובע מפיח במערכת ההזרקה ושצריך לשים תוסף דלק.

שמתי, נסעתי עליו בינתיים חצי מיכל וכלום לא קרה...

פורסם

"גם לי יש את זה" מתייחס לנורה שנדלקה?

ישנן המון סיבות אפשריות להדלקות הנורה. החכמה היא למצוא את המוסך שידע לאתר את התקלה בפעם הראשונה, לפתור אותה ולגבות מחיר סביר!

פורסם

תיתכן בעיה בממיר הקטליטי או במערכת ההזרקה, לעתים אפילו הבעיה כפולה שבעקבות התקלה במערכת ההזרקה נכנס עודף דלק לממיר הקטליטי והממיר נמס ונסתם.

יש צורך לבצע בדיקת מחשב בכדי להגיע לאבחנה סופית .

פורסם

אם אתה מאיזור חיפה

ממליץ בחום על מוסך גזית ברחוב השיש

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

החל מפיוז ועד לממיר גמור, למעשה כיסינו את כל טווח הבעיות האפשרי, רוצה לומר - גש למוסך אמין ומוכר בעל ציוד דיאגנוסטיקה שמתאים לרכב שלך וברר את מהות התקלה.

אגב, גם אז יש סיכוי שמדובר בתקלה מינורית כמו חיישן רופף או תקול, אל תתפתה לתיקונים מיותרים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא יודע אם זה משנה משהו, אבל בנסיעה הנורה נעלמת.

רק שאני מסובב חצי מפתח כדי להפעיל כאילו את החשמל באוטו היא מופיעה, שאני מסובב להתנעה היא נעלמת

זה משהו משהו?

פורסם

אתה רציני???

ברור שנורת "בדוק מנוע" תדלק כשהמנוע כבוי! זה גם סוג של חיווי (שהנורה תקינה)

יחד אתה תדלקנה גם נורית בעיה בטעינה (אין טעינה כשהמנוע כבוי), נורית כרית האויר (כבית לאחר כ-5 שניות בדרך כלל) ועוד כמה.

יש לך ספר רכב? מומלץ שתקרא אותו היטב!

• תוכן חדש...