Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

רציתי לשתף אתכם בשקר וניצול מגעיל שנתקלתי בו יותר מפעם אחת במוסך מורשה של מאזדה בתל-אביב בשם "מוסך דוד" אשר נמצא ברח' נירים 8 בתל אביב.

הגעתי לנ"ל בשבוע שעבר מכיוון שהידית איתות לא חזרה לי באופן אוטומטי, דיברתי עם מנהל העבודה (שאמור להיות האדם הכי מקצועי במוסך) והסברתי לו את העניין, שאלתי אותו האם ישנה אפשרות כי אולי רק הקפיץ נשבר או אולי זה משהו קטן שלא יעלה לי חבילות של כסף כרגע - אך הוא טען - אין מה לעשות יש להחליף את כל הידית, על מנת להחליף את הידית יש לפרק את כל ההגה קומפלט וכרית האוויר והמחיר הינו 200 ש"ח + מע"מ עבור העבודה ועוד 628 ש"ח + מע"מ עבור החלק, סה"כ אנו עומדים על סדר גודל של כ-1000 ש"ח תיקון.

 

שאלתי את הנ"ל אם הידית לא מורכבת בצורה פשוטה כמו ברכבים אחרים וכל מה שצריך זה לפתוח את הכיסוי של ההגה ולפרק מהצד כמה ברגים ע"מ לשלוף את הידית החוצה ולהתקין חדשה במקום - אך זה עדיין היה בשלו כי יש לפרק את ההגה ואת כרית האוויר.

 

ביום שבת האחרון ניגשתי למגרש פירוקי רחב של בני דודינו, התעניינתי עבור החלק הנ"ל ואכן היה לו את אותה הידית.

 

שאלתי למחירה ולאחר מיקוח קליל סגרנו על מחיר של 250 ש"ח כולל עבודה (!!!) הפרש של 400 אחוז!.

 

הידית הינה ידית מקורית כמובן אבל מה שהכי הרגיז אותי היה שכאשר הבן-דוד שאל אם אני רוצה שהוא יתקין את הידית אמרתי לו שאין צורך ואני מפחד שיתעסקו עם זה כי צריך להוריד הגה וכרית אוויר וכשזה כבר מגיע לבטיחות אני לא רוצה לחסוך...

 

הנ"ל הסתכל עליי בחיוך ואמר לי "אין צורך לפרק את ההגה כמה ברגים קטנים והידית בחוץ" אם כן - לא האמנתי עד שלא ראיתי - הידית הוחלפה בידית חדשה בתוך דקות ספורות, גם חסכתי עוד כ-800 ש"ח וגם ראיתי גם המוסך הזה מוסך של שקרנים גנבים ורמאים!!!!

 

מקרה נוסף שקרה לי איתם היה שהגעתי למוסך לאחר שכל האורות בלוח השעונים לא דלקו + החלונות לא עבדו בכלל.

הסברתי לאותו אדם (במקרה) את הסיפור וזה אמר כדלקמן: " צריך להשאיר את הרכב לבדיקה, זה לא משהו קטן, זה 400 ש"ח דיאגנוסטיקה "

 

אם כן - כמובן שלא האמנתי להם ונסעתי למוסכניק שלי בראשון לציון, הנ"ל הסביר לי כי מכיוון שהחלפתי מצבר יש לאפס את החלונות וכנראה בעקבות החלפת המצבר נשרף איזה פיוז ואכן אחרי בדיקה קצרה אכן היה פיוז אחד לא תקין שהוחלף לחדש וגם קיבלתי עוד כמה פיוזים שיהיה לי על הדרך וכמובן שגם לא שילמתי אגורה כי זה "שירות !!!"

 

הייתי מצפה ממוסך מורשה ש-א. יהיה ישר ו-ב. יהיה מקצועי אם לא הכי מקצועי באיתור בעיות.

 

חברים יקרים - ראו הוזהרתם שלא תגידו שלא אמרתי לכם - הם חבורה של שקרנים רמאים וגזלנים, לכו למוסך מדרכה ולא אליהם.

 

לא לשכוח - מוסך דוד ברח' נירים 8 תל אביב - ל-ה-ת-ר-ח-ק ! - ! - !

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

פורסם

אני לא חושב שיש לך מה להתלונן על מחירו של חלק מקורי חדש מול חלק משומש שלא נאמר גנוב...

 

דווקא 200 שקל לעבודה במוסך מורשה, נשמע כמו סכום סביר לעבודה קטנה.

 

בקשר למקרה השני זה כבר סיפור אחר. אני מעריך שלא היה לו זמן/ רצון לקבל אותך על המקום וכיסת"ח את עצמו עם עלות הבדיקה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

המוסך לא צריך לספר סיפורים , כרית אויר , פלגים , אלמנטטט ..

 

אומרים מחיר לפי שעתון היצרן להחלפת החלק .

אם זה המחיר לעבודה , כך מתמחר זאת היצרן , והמוסך לא אשם .

אם המחיר נזרק סתם , חבל , וללמוד לעתיד .

 

לגבי החלק (הידית) קניתה חלק משומש , ואולי בעייתי ללא אחריות - אבל במחיר טוב .

זה הסיכון שאתה לוקח .

להאשים את המוסך בכך , אין טעם , אפשר לבצע סקר מחירים , ואם אתה מוצא חלק מקורי חדש , בהפרש מחיר גדול - אז אתה צודק .

 

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

על פי התיקון בחוק בקשר לתגובות גולשים באינטרנט (לא זוכר את שמו במדויק) יכול בעל המוסך לתבוע אותך על לשון הרע. אני לא עורך דין אבל על פניו ובמבחן האדם הסביר, הטענות שלך לא מבוססות.

פורסם

הוא יטען: "אמת דיברתי".

אם באמת לא צריך לפרק את כל ההגה אזי ישנה בעית אמינות עם המוסך.

אם זאת, אני לא הייתי ממהר לפרסם הודעות שכאלה.

 

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא מכיר את הרכב הספציפי, אבל בכל המכוניות שכן יצא לי לפרק בהן את מכלול ה-column switch, פירוק ההגה היה דבר הכרחי, וכמובן שאם היתה גם כרית אויר, הרי שלא היה מנוס גם מפירוקה טרם הורדת ההגה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני ממש לא מבין את הנקודה של המתנגדים לאזהרות מסוג זה , סך הכל חבר הפורום מזהיר אתכם ממוסכים שמרוויחים מאות אחוזים של רווח על חשבון הצרכן החלש, החסר ידע , הנציל. אני מבקש ממכם בכל לשון של צדק וכנות אנא ממכם אל תתיפיפו לי פה ותהיו יפי נפש , כי עד שזה מגיע אליכם ואז גם אתם יוצאים בהצהרות וכעס ותיסכול כי ניסו סליחה על המילה לדפוק אתכם ואם המזל היה לצידכם ניצלתם כמו הבחור כאן , ואם לא אכלתם אותה הפסדתם כסף ונשאר רק להזהיר את השאר.

 

 

הפורום הזה יודע טוב מאוד לתת קרדיט למוסכים אמינים ולהיות אמצעי פירסום בחינם לכל אותם מוסכים , ולחשוף אותנו (הגולשים ) לפירסומות על חשבון האינטרנט שלנו . אז אני רוצה גם לדעת איזה מוסך לא כדי ללכת ולא רק לאיזה כן כדי ללכת .

 

 

שאפו על האזהרה , ולהבא מי שילך לאותו מוסך שיפקח עשר עיניים ויחשוד כי אנחנו יודעים שמוסכים זה לא בדיוק העסק של הצלב האדום

 

 

נ.ב -סיפור אישי

 

אחרי יום לימודים האוטו משתגע , כל האורות נדלקים נכבים נדלקים נכבים. החלונות עולים חצי יורדים הייתי בטוח ששד התלבש לי על האיביזה ואני עוצר בעדו להרים אותה למעלה . טלפון מהיר למוסך רון , הוא לא היה אז העובד הנאמן שלו האוסטרלי היה שם , הגעתי למוסך הרמנו מכסה מנוע וכל מה שהיה צריך זה לחזק את הכבל של המינוס כי הוא שיחק על המצבר .

 

מוסך אחר היה יכול פשוט לעבוד עליי בעיניים ולעשות עליי כל כך הרבה כסף לדוגמה : יכל להגיד לי שהלך אלטרנטור להחליף לי ולקחת את התקין שלי ולמכור אותו , להחליף מצבר ולמכור את שלי בתור יד שניה .

 

והנה אני נותן קרדיט ליושר של העובד של רון שלא ניסה שום תחבולה בשביל לגנוב ממני אלה להפך היה צדיק !

פורסם
הוא יטען: "אמת דיברתי".

אם באמת לא צריך לפרק את כל ההגה אזי ישנה בעית אמינות עם המוסך.

אם זאת, אני לא הייתי ממהר לפרסם הודעות שכאלה.

 

עידן

 

ממליץ לקרוא את פסק הדין במקרה דומה (לשון הרע באינטרנט על בעל מוסך)

 

http://www.psakdin.co.il/fileprint.asp?FileName=/Nezikin/Public/ver_duwm.htm

 

נראה הוא, שפרסומיו של הנתבע בפורום האופנועים ודבריו במעמד התשלום במוסך עצמו, מכילים דברי טרוניה לגיטימית שכן הנתבע סבור שהתיקון שבוצע לא תואם עימו וכן כי הסכום הנדרש לתשלום גבוה ומוגזם היה, ברם, אין בין ביקורת ותלונה לגיטימיים אלו ולביטויים " סחטנים" ו- " רמאים" ולא כלום.

 

המבחן בדבר קיום לשון הרע לפי סעיף 1 איננו מתמצה בתחושת העלבון הסובייקטיבית של הפרט, עליו נסב הדיבור או הכתב המייחס לו דברים פוגעים, אלא יסודו אובייקטיבי, היינו מה השפעתם או זיקתם של דברי לשון הרע להערכה לה זוכה הפרט התובע בעיני הבריות... איסור לשון הרע בא לעגן בחוק החרות את זכותו של כל אדם, כי הערכתו בעיני אחרים לא תיפגם ולא תיפגע על ידי הודעות כוזבות בגנותו..."

 

"א. המבחן שבאמצעותו יש לקבוע אם אכן עלולים דברים מסויימים שהשמיע הנתבע או הנאשם להביא לידי הוצאת שם הרע, אינו המבחן הסובייקטיבי, היינו - מה חושב התובע המרגיש עצמו נפגע, אלא המבחן חייב להיות זה האובייקטיבי, היינו - כיצד עלולה החברה לקבל את דברי אותו פרסום.

ב. לעניין זה, אין אפילו צורך בשמיעת עדויות ביחס לשאלה כיצד הבין הציבור את דברי הפרסום, אלא השופט לבדו ישקול בדבר ללא שמיעת עדויות."

 

אם אין לך כסף מיותר, הייתי ממליץ לפנות להנהלת הפורום בבקשה למחוק את שם המוסך...

 

smallars

אני ממש לא מבין את הנקודה של המתנגדים לאזהרות מסוג זה , סך הכל חבר הפורום מזהיר אתכם ממוסכים שמרוויחים מאות אחוזים של רווח על חשבון הצרכן החלש, החסר ידע , הנציל. אני מבקש ממכם בכל לשון של צדק וכנות אנא ממכם אל תתיפיפו לי פה ותהיו יפי נפש , כי עד שזה מגיע אליכם ואז גם אתם יוצאים בהצהרות וכעס ותיסכול כי ניסו סליחה על המילה לדפוק אתכם ואם המזל היה לצידכם ניצלתם כמו הבחור כאן , ואם לא אכלתם אותה הפסדתם כסף ונשאר רק להזהיר את השאר.

 

את התועלת שבמידע ניתן היה להפיק גם ללא שם המוסך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...