Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חארות על הכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה מהמנהלים, אבל "חארות" זה הדבר הכי עדין שאני יכול להגיד על המעורבים במקרה.

לענייננו - אני גר באזור ב"ש כבר כמעט 18 שנה, מתוכם כמעט 8 שנים עם רשיון. עם השנים התרגלתי לנהיגה של בני הדודים באזור, למשחקים שלהם בכביש, לזלזול בחוקים ובשאר הנהגים, לבריחות מהמשטרה ועוד ועוד, אבל מה שקרה אתמול הצליח להפתיע אותי גם אחרי כל מה שראיתי.

חזרתי בסביבות השעה 1 בלילה מבילוי בב"ש, שעה שבה רוב האנשים רק מתחילים את הבילוי שלהם, ככה שהכבישים היו די ריקים. כמה מאות מטרים לפני מחלף שרה (מחלף חדש למי שמכיר) קלטתי במראות 2 רכבים "טסים" מאחורי. לא היה קשה לנחש במי מדובר, ולכל מקרה נצמדתי כמה שיותר לשול הימני. אחרי כמה שניות הם עקפו אותי (מאזדה לאנטיס וטויוטה קורולה "משוברות"), כאשר הרכב הראשון עבר כמה סנטימטרים ממני, כשהוא חצי בנתיב שלי וחצי בנתיב השמאלי. הם המשיכו בנסיעה על הנתיבים שממשיכים ישר, ואז בשניה האחרונה הטויוטה (שנסעה שניה) חתכה בחדות ימינה כדי לרדת מהמחלף. עד כאן הכל די שגרתי לכבישי הדרום, אבל מכאן זה נהיה עוד יותר מעניין - נהג הטויוטה המשיך בנסיעה לכיוון צומת מרומזר, ופשוט עבר באדום במהירות של 120+ קמ"ש (ולא מדובר בצומת שיש בו ראות של מאות מטרים, אלא בראות מוגבלת בגלל הגשר של המחלף). כמה שניות אחרי שהוא עבר אני הגעתי גם לצומת, ובדיוק עבר שם רכב אחר שהיה לו מזל שהוא לא הגיע לשם כמה שניות קודם. בעודי מחכה לרמזור שיתחלף אני רואה את המאזדה נוסעת לכיוון הצומת נגד כיוון התנועה (מדובר בנתיב ההשתלבות לכביש המהיר), נכנסת לצומת וממשיכה בנסיעה. כמה שניות אחריה מגיע נהג הטויוטה (גם נגד כיוון התנועה), ללא אורות, ומשתלב לכביש ב"חצי צלחת".

אחרי עוד כמה שניות של הלם הרמזור התחלף והתחלתי בנסיעה באותו כיוון שבו הם נסעו. כמובן שהם כבר נעלמו באופק, ורק אחרי כמה דקות ראיתי אותם חונים בתחנת דלק בכניסה לשגב שלום (כמה מפתיע). עצרתי אחרי כמה מאות מטרים והתקשרתי למשטרה כדי לדווח עליהם, אבל סביר להניח שלא יצא מזה כלום, במיוחד מכיוון שלא היו את מספרי הרכבים שלהם.

אז לרוב אני לא נוהג להוציא קיטור על מה שקורה בכבישים (למרות שלא חסרים מקרים), ובטח שלא להתקשר למשטרה, אבל הזלזול שלהם והחוצפה שלהם לעשות דברים כאלה ואחרי זה לשבת בתחנת דלק כאילו כלום לא קרה זה משהו בלתי נתפס.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני שבועיים בדיוק בצומת התשבי: אוטובוס בין עירוני של חברת "סיורים בעמק" שעליו 55 איש (היה מלא לחלוטין) עובר באדום מלא! בדרך לאחד המפעלים באזור. נכון שיא חדש?

בשבוע שעבר אוטובוס עירוני של "אומני אקספרס" שעליו כ- 15 איש חותך 3 נתיבים ימינה כדי לא לעשות סיבוב קטן כמו שצריך, וגורם לבלימת חירום של כ- 5 מכוניות שהיו בשני נתיבים. בנס נמנעה תאונת שרשרת.

פורסם

גם אני ראיתי אוטוסוס מלא באנשים חוצה ב"אדום כהה" כלומר זמן רב לאחר שהצהוב התחלף לאדום

זה היה בצומת כפר הישוב בר"ג-גבעתיים.כמעט תמיד יש שם ניידת משטרה , אבל הם עומדים שם כדי לתת דוחות חניה.

זו המשטרה שלנו , מתעסקת בחניה ובמהירות בכבישים בין עירוניים במקום להתעסק במקרים באמת מסוכנים (אדום ,קו הפרדה וכו')

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

יצא לי גם להיתקל בבני דודים בב"ש ברמזור ליד הקניון בזמן שהוא אדום ממתינים. הרכב שעמד מימיני החליט שנמאס לו לחכות ופשוט נסע באדום. רכב שעמד מאחוריי עקף אותי וגמכן המשיך אחריו באדום. אני ונהג נוסף שעמד משמאלי מחליפים מבטים מבולבלים וממשיכים בנסיעה כשהרמזור מתחלף לבסוף לירוק.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

אתה יכול להיות הנהג הכי טוב וזהיר בעולם ובגלל מטומטמים כאלה לגמור את החיים.

נהג אוטובוס שעובר באדום צריך על המקום לשלול לו את הרשיון ולא לתת לו לסכן חיים של עוד הרבה בני אדם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בני דודים או לא ,זה פרצופה של המדינה שלנו ,זה מתחיל על הכביש ומסתייים בדברים כמו הערסים שהחליטו שהם מפרקים איזה בחורה רק בגלל שלפני זה היא הייתה גבר ,עד שמסתבר שהגבר שהיא הייתה היה אלוף ישראל בג'ודו או משהו.

אז כן , זה מתחיל בדברים שפלים כמו להכות אישה עד דברים יותר שפלים כמו רציחות.

אז נכון יש את זה גם בעוד מקומות בעולם אבל אותי לא מעניין עוד מקומות בעולם אני רוצה שאצלנו אנשים יהיו אנשים ולא חיות, לצערי אין לי הרבה מה לעשות חוץ מלנסות ולהוות דוגמה ולהשתדל להיות בנאדם טוב עם כולם.

אני לא בנאדם דתי במיוחד ,אני לא מניח תפילין ולא הולך לבית כנסת בשבת ויסלח לי האל אני אפילו מדי פעם חוטא באכילת חלב ובשר ביחד ,אבל עם כל זאת הרשו לי לצטט ציטוט אחד מספר בראשית ,ציטוט שלצערי גיליתי כי הוא נכון: "כי יצר האדם רע מנעוריו".

אני מצטער שלקחתי את הדיון למקום קצת שונה מתוכן הפורום ,אני לא הראשון שעושה זאת ובטוח שלא האחרון, זה פשוט היה מתבקש ,כי זלזול בכביש או גם זלזול מחוץ לו.

עוד נקודה שאני רוצה לחדד זה החוסר הבנה של אנשים לגבי האחריות בנהיגה, כי כמו שאומרים מספיק טמבל אחד כדי להרוג הרבה אנשים וככה זה גם בכביש.

לפני איזה חודש פגשתי את מורה הנהיגה שלי ואיכשהוא השיחה שלנו התגלגלה לנושא המהירות המפורסם ,אז אמרתי לו תשמע הצד השני צודק ,בהחלט יש כבישי שמתאימים ליותר מ110 קמ"ש ,הוא הסכים איתי והעלה לי נקודה מעניינית ,כי הכבישים אולי מתאימים ,הנהגים לא!

כי לפי מה שאני רואה יש הרבה נהגים שתאמינו לי שעדיף שיסעו 110 ולא יותר ,גם אם מדובר בכביש של 16 נתיבים וישר כמו סרגל.

ברגע שאנשים יתחילו להבין מה האחריות שעל הכתפיים שלהם אולי בכביש ובמקומות אחרים ,אולי משהו כאן יתחיל להשתנות.

שבוע טוב לכל חברי הפורום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כשהיית בגבעתי לפני כ11 שנים, אחד הנגדים שלנו נסע לכיוון באר שבע כאשר תחרות כזאת כפי שאתה מתאר "נתקלה" בו. כנראה שהפעם הם לא הצליחו לחלוף ממש קרוב ולהבהיל אלא פשוט פגעו ברכב. כשהוא יצא לקחת פרטים, הם פינקו אותו בשלל מכות בכל הגוף ושלחו אותו לחודשיים גימלים עם ידיים ורגליים שבורות (מהמכות, לא מהתאונה). אז ניתן לומר שיצאת בזול.

עד שהמשטרה שלנו לא תאמץ את המוטו של המקבילה האמריקאית שלה "לשרת ולהגן", אנחנו נמשיך להיות מדינת עולם שלישי.

כבר חתמתי...

פורסם

אכן האיזור הזה של באר שבע הוא הפקר.

לא רק סגנון הנהיגה של בני הדודים מסוכן אלא גם הרכבים בהם הם נוהגים. הם נראים רעועים ביותר ויכולים להתפרק בכל רגע שלא נדבר על הצמיגים שלא ראויים אפילו לשימוש בגני שעשועים. יצא לי גם לראות מספר רכבים שבבירור הורכבו ממספר רכבים שונים, לעיתים אפילו לא מאותו סוג, מוטציות של ממש.

האכיפה שם כמובן שאופת לאפס וגם אם קיימת היא לא מטפלת באותם פושעים.

אני אמור לנדוד בקרוב למשרד אחר במרכז העיר וכך לא אצטרך לבקר יותר בעמק שרה הנודע לשמצה.

המשך יום נעים.

פורסם

כל האנשים האלה שחושבים שהם חיים בneed for speed (משחק מרוצים ידוע) בלי קשר לשום מגזר, פשוט לא התבגרו אני לא מוצא עוד סיבה.

לא מזמן היה איזה מקרה שמישהו צילם רכב אחר עוקף בקו לבן ועושה עוד כמה עבירות תנועה, האדם שעשה את עבירות התנועה הבין שהוא מצולם, הוא חסם את הדרך לנהג שצילם אותו ויצא לכיוונו עם מוט ברזל, האדם שיצלם יצא אליו אם אקדח שלוף מה שהפתיע מאוד את האדון עם מוט הברזל.

אז זה הפתרון? נשק אישי?

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

פורסם

זה לא הפתרון אבל זה בהחלט כיף לשמוע שיש אנשים שמביאים לרוצחים כמוהו בהפוכה ולא מפחדים.

בגלל שאין לך משטרה במדינה, לפעמים לצערנו האזרח נאלץ לקחת את החוק לידיים..

2017 Citroen C3 Shine

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...