Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מיום חמישי אני בעלים גאה של סיאט איביזה אף אר חדשה, איו לי מילים לתאר את האושר :)

בכל מקרה, אני גר באזור לא משהו ושמתי לב שחרדה חדשה נכנסה לחיי מאז רכישת הרכב - הפחד התמידי שמישהו

יעשה לו משהו. הרכב דיי מושך תשומת לב ונראה קצת חריג בנוף המקומי (אולי רק בעניים שלי, כי אני אוכל פה סרט)

בכל מקרה, אני מעוניין לרכוש כיסוי לרכב - שמתי לב שאם אין לרכב איזו צורה מעניינת, רכב עם כיסוי הוא כמעט

"בלתי נראה".

אז ככה, אני מחפש כיסוי שיכול להסתיר גם את הג'אנטים בצורה זו או אחרת, מהיר לקיפול וכיסוי, שיהיה שקוף בצד ימין למעלה של השמשה הקדמית בשביל פקחיי חנייה ושיתאים לחורף ולקיץ.

אני מקווה שזה הפורם הנכון לשאלה זו, תודה מראש!

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש כיסוים ממש טובים באיביי, למרות שעוד לא ראיתי אבל ממה שכתוב שם, זה נראה כמו אחלה כיסוי. קניתי אחד (יחסית יקר) בארץ של HR החזיק לי חצי שנה..

• תוכן חדש...