Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני יודע שהנושא לא חדש פה בפורום .

אני גם ביצעתי חיפוש וקראתי לא מעט חומר.

ובכל זאת, רציתי לפתוח את הנושא פעם נוספת, עם פנייה מיוחדת לבעלי הXS , ולאנשים נוספים שאני אשמח לקבל את דעתם.

אני רוצה לרכוש את הרכב, בגרסת ה1.6 110 כ"ס .

רציתי לשאול עד כמה חמורות ה"מחלות" של הרכב, הן מבחינת חשמל, והן מבחינה מכנית (ציריות, משולשים, בושינגים, אטם ראש, ראידטור, אלטרנטור, ראש אלומיניום ומכסה שסתום הדלק שמפלסטיק).

כמו כן, לא מדבר על אמינות, אבל על דברים שמעבר לטיפולים שוטפים, מבחינת אחזקה כמובן.

מה עליי לבדוק בכובד ראש ? למה לשים דגש ואיך ?

כל המלצה, חוות דעת, וטיפים יתקבלו בברכה.

תודה רבה רבה !

ערן

Audi A3 2.0T FSI DSG 2006

פורסם

אם עשית חיפוש אז אין מצב שלא ראית אחד מ-622 ההודעות שפרסמתי בנושא.

אבל, לכבוד גמר היפה והחנון והפסקת הפרסומות, הנה התמצית מניסיוני עם שנתיים וחצי ו-40 אלף קילומטרים על 206XS.

נזילות והזעות של נוזל קירור מאטם ראש מנוע - הרכבים נוטים "לאבד את הראש" ואז מתפתחת נזילה של נוזל קירור באזור סעפת הפליטה. לא אסון גדול, 2000-3000 ש"ח ואתה סוגר את הפינה.

טיימינג קצת יקר להחלפה. תבדוק אם לא החליפו ואם לא תוריד במחיר.

משולשים מקוריים יקרים להחלפה והתחליפיים לא משהו.

מבחינת חשמל תבדוק את תקינות ידית האיתותים (בדגמים החדשים עם מערכת החשמל החדשה). בדגמים האלו היא יקרה למדי ונוטה לשבוק חיים.

גג שמש חשמלי יקר לתיקון.

אם המזגן לא מקפיא זה לא בגלל שחסר גז, זה בגלל שיש תקלה ויש סיכוי סביר שהיא יקרה לתיקון.

מספיק לך? :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מהי עלות הטיימינג וכמה עליי להוריד אם לא נעשה ?

לגבי משולשים - מה העלות ?

גג חשמלי - איך לוודא שתקין ?

לגבי החשמל, מלבד ידית האיתות כיצד עוד ניתן לבדוק ?

פורסם

טיימינג כולל מותחנים, משאבת מים, נוזל קירור, עבודה וכדומה זה משהו באזור ה-2000-2500 ש"ח.

משולשים - משהו באותו סדר גודל. לפני כיוון פרונט.

גג - לבדוק שהוא נפתח בצורה חלקה, בלי תקיעות ולא איטי מידי. לבדוק שהוא אוטם כמו שצריך את המים.

מלבד ידית האיתות תבדוק שכל המחוונים בלוח השעונים עובדים. מחלה נפוצה של ה-206 היא מד סל"ד או מהירות שנתקעים/קופצים/לא עובדים בכלל. עלות התיקון - 400-500 ש"ח לכל מחוג.

פורסם

קודם כל תודה רבה !!

אם אפשר עוד קצת

מערכת החשמל החדשה היא מ2003 נכון ?

אז למעשה עדיף לקנות מודל 01 או 02 ?

מה ניתן לעשות לגבי נוזל הקירור כדי למנוע מצב של תקלות ?

האם מומלץ לבצע בדיקה נוספת מעבר לזו הרגילה של מכון ?

אם כן, היכן ? תודה רבה לך !

פורסם

השינוי במערכת החשמל בוצע במהלך שנת המודל 2001 או 2002. כמו שכתבתי, הדרך הכי טובה לזהות אותו היא להסתכל על ידית האיתות. ידית דקה - מערכת ישנה. ידית שמנה - מערכת חדשה.

לגבי נוזל קירור - אני הקפדתי הקפדה יתרה על שימוש בנוזל קירור מקורי של פיג'ו והחלפה שלו כל שנתיים ולא היו אצלי שום בעיות קירור. כל מערכת הקירור היתה מקורית כמו שיצאה מהמפעל גם עשר שנים אחרי שרכב עלה על הכביש בלי שום בעיה.

אם אתה מאזור תל-אביב והמרכז, תרים טלפון לניצן ממוסך שאפט ותתאם איתו בדיקה. תגיע אליו אחרי שעשית בדיקה במכון, כדי שיתן לך חוות דעת זריזה על הליקויים שנמצאו.

פורסם

חלילה לא להישמע חצוף..

אבל איפה כל בעלי הXS שפה בפורום ?

אפשר קצת מניסיונכם ? שתפו אותי קצת..

צביקה תודה !

• תוכן חדש...