Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוחחתי כרגע עם נציגה של חברה טרייד אפ משהו, והיא ציינה כי אם אני רוכש את הרכב אצלם (קיה סיד) אז אני יד שנייה וביד הראשונה רשום " טרייד אפ " פרטי ??!! (היא התקעשה שהרכב רשום כפרטי )

יכול להיות הדבר ?

לקנות רכב מחברה והרכב יוצג כיד פרטית ?

מישהו מכיר מבין או יכול להסביר ?

פורסם
מי שמציג דברים בצורה כזו מטעה - או בכוונה או כיון שהוא בעצמו לא מבין - וממישהו כזה לא הייתי רוכש רכב.

ומה נכון לדעתך ?

פורסם

כיום ישנה קומבינה שבה רושמים את הרכבים שעבר מועד הרישום שלהם, על שם של עובדי החברה.

כך יצא שאת הגרנדה פונטו שקנינו מאוטו דיל, קנינו בעצם מאדם פרטי בשם מומי אוחיון, ולא מחברה בשם "אוטו דיל".

גם האדם שיבדוק את הרכב במעמד מכירתו כמשומש, לא ימצא שרידים לבעלות של אוטו דיל או לעובדה שהרכב נרשם אחרי שלא נמכר במשך 9 חודשים.

פורסם

לא צריך פרצה בחוק,

מספיק שמס הכנסה יבדוק ויראה שאדם מסויים מעביר על בעלותו כמות גדולה של רכבים

ואז יחליט שאותו אדם עוסק בסחר ברכב , כמובן ללא דיווח

שומה על פי מיטב שפיטה ....

ולך תוכיח שאין לך אחות, קנית ומכרת המון רכבים בתקופה קצרה....

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אם עושים את זה כמו שצריך זה ממש לא רע.

אבל לרשום את זה על שם אחד מהעובדים כדי להסתיר את עברו של הרכב זה רע, ולדעתי זו אפילו עבירה על החוק.

פורסם

למה שתהיה כאן עבירה על החוק ?

מה שבטוח זה לא פלילים, אלא אזרחי ( אי קיום חוזה מול היבואן )

ובמקרה כזה, לנו האזרחים הפשוטים. זה טוב. נקודה.

יוצא כאילו היבואן מוכר את הסחורה בעודפים מהצד.

פורסם

בדרך כלל בעלות של חברת ליסינג או טרייד אין- מדובר לרוב על בעלות חברה.

אך במקום ספקולציה - פשוט מאד לבדוק את זה. בוחנים את רישיון הרכב ורואים מה כתוב בו.

יכול להיות שנחברה היא במעמד "סוחר" ורכשה את הרכב מלקוח פרטי.

במקרה כזה החברה אינה עוד יד אלא סוחר רכב שבסה"כ קנה את הרכב מפרטי ומוכר אותו לפרטי.

אם יש עוד שאלות אשמח לעזור,

גיל מאוויס

פורסם
בדרך כלל בעלות של חברת ליסינג או טרייד אין- מדובר לרוב על בעלות חברה.

אך במקום ספקולציה - פשוט מאד לבדוק את זה. בוחנים את רישיון הרכב ורואים מה כתוב בו.

יכול להיות שנחברה היא במעמד "סוחר" ורכשה את הרכב מלקוח פרטי.

במקרה כזה החברה אינה עוד יד אלא סוחר רכב שבסה"כ קנה את הרכב מפרטי ומוכר אותו לפרטי.

אם יש עוד שאלות אשמח לעזור,

גיל מאוויס

הרכב הינו 0 ק"מ . החברה הינה יד 00 .

אגב אני כבר לא זוכר.... אבל מה רשום ברשיון כאשר רכשתי את הרכב מאדם פרטי ?

רשום פרטי ? שם ? סיווג כלשהו ?

• תוכן חדש...