Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום . היום בתחילת הנסיעה הרגשתי ריח של דלק ברכב ו עצרתי כדי לבדוק (אני גם אתמול החלפתי מסנן דלק כך ידעתי מה לבדוק) .. עצרתי בחנייה ראשונה (אדום לבן ) ,לא דממתי את הרכב ויצעתי אחוצה. פתאום משום מקום הופיעה מישהו על קטנועה (נסע על המדרכה) ו "פקד" עליי להזיז את הרכב כי אסור לעמוד שם,בן אדם על אזרחי עם תרנינג ,בגלל שהיה עם כסדה לא יכולתי לזהות אותו ו

חשבתי מהתחלה אולי מישהו מחברים אולי צוחק עלי או משהו. עניתי לו שאני לא חונה והמשכתי לנסות לבדוק את הרכב כי מעוד נלחצתי מהתקלה. הוא ביקש ממני שוב ,שלב פלאפון צילם את מספר רכב בלבד ( לא צילם אותי עם הרכב כמובן) והבטיח לי דוח בעוד שבועים. כל זה בפ"ת, אין תמרור האוסר על עצירה,אדום לבן ו יש X במקום זה שזה מקום כניסה לבית כנסת.(לא חסמתי אף אחד או משהו)

אם זה היה פקח או שוטר אפילו הייתי מבקש עזרה או לפחות מסביר למה וכמה. שוב הרכב היה מונע והייתי צמוד אליו (מחפש מקור הריח).

להתייחס לזה בכלל,לחכות לדוח,לפנות לעירייה?

פורסם

עקרונית, לפי מה שידוע לי אם הוא פקח הוא צריך להזדהות בתעודה אם אתה מבקש, אני חושב שבמקרים כאלו אתה יכול לעצור מהסיבה הפשוטה שאם אתה חושב/חושש שהרכב שלך לא תקין לנסיעה אתה יכול לעצור ואפילו חייב, לעצור על ה X אסור זה בטוח אבל לפי מה שאתה אומר לא הייתה לך ברירה או שהייתה לך ברירה? :shock:

בכל זאת אני חושב שגם תושב יכול לצלם אותך חונה בחניה אסורה ולפקח על כך לעירייה או למשטרה כמו כל עבירת תנועה לא?

כמובן שאם זה כך הם אמורים להתקשר אליך ולברר זאת.

מעניין, פקח יכול לתת דוח אם הוא אינו על מדים? אני יודע שלשוטר אסור אלא אם ניתנה לו הרשות לכך על ידי מישהו בכיר מאוד. שוטר סמוי. על פקח סמוי לא שמעתי 8)

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

פורסם

אני לא הייתי מתייחס...

יום אחד נסעתי על המדרכה עם הקטנוע..לא הייתה אפשרות אחרת להגיע לאן שרציתי..

לא יודע אם מותר או לא..פתאום קפצה עליי איזה אזרחית "שומרת חוק" צלמה את הקטנוע ואמרה

שתתלונן במשטרה..ברכתי אותה ביום טוב גם לך והמשכתי לדרכי,ושום דבר לא קרה.

אל תתרגש מכל אחד..

:)
פורסם
אני לא הייתי מתייחס...

יום אחד נסעתי על המדרכה עם הקטנוע..לא הייתה אפשרות אחרת להגיע לאן שרציתי..

לא יודע אם מותר או לא..פתאום קפצה עליי איזה אזרחית "שומרת חוק" צלמה את הקטנוע ואמרה

שתתלונן במשטרה..ברכתי אותה ביום טוב גם לך והמשכתי לדרכי,ושום דבר לא קרה.

אל תתרגש מכל אחד..

אוי, לא היתה אפשרות להגיע לאן שרצית? כמה עצוב. אז יורדים מהקטנוע, מחנים אתו והולכים ברגל. חבל שהיא לא שלחה את התמונה למשטרה כי באנשים כמוך צריך לטפל במלוא החומרה.

פורסם

אני יודע שלשוטר אסור אלא אם ניתנה לו הרשות לכך על ידי מישהו בכיר מאוד. שוטר סמוי. על פקח סמוי לא שמעתי 8)

שוטר על אזרחי לא יעצור אזרחים כאשר הוא נוהג ברכבו הפרטי, אין לו אמצעים לעשות זאת, לעומת זאת אם שוטר רואה עברת תנועה כגון חניה בחנית נכים, אדום לבן, וכ'ו הוא יכל לכתוב דוח.

כמובן שהוא יכל גם לשלוח דוח לאותו נהג שביצע עברה מבלי לעצור אותו כלל.

היה ושוטר רוצה לפעול כאשר אינו על מדים מחובתו להזדהות ביוזמתו על ידי תעודת שוטר.

בינתיים לא לפנות לאף גורם ולבקש שישלחו את הדוח, היה והאדם שצילם את הרכב הינו פקח הדוח ישלח לביתך, ואז נחשוב יחד מה עושים הלאה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה על התגובות,לא הייתי מתייחס לזה בכלל אם היה מדובר באיזו "גברת". פשוט לא יודעה איך להתנהג אם אנשים שאפילו יש להם סמכות כלשהי והם "לוקחים את זה הבית" וחוץ מזה שום "גברת" לא היית מתייחסת לחנייה באדום לבן.

עוד פעם אם הבן אדם היה מזדהה כאיש "בעל" סמכות הייתי מבקש עזרה או משהו.

כבר נתקלתי בשוטרים\מתנדבים שלא בתפקיד היו "מציקים" לי בכביש,אבל תמיד מזדהים בלי לבקש.

פורסם

אבל כתבת שעצרת למספר דקות מכיוון שחששת שיש תקלה ברכב, ועכשיו כתבת שהרכב חנה.

אז חנית או שעצרת לבדוק את הרכב?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אוי, לא היתה אפשרות להגיע לאן שרצית? כמה עצוב. אז יורדים מהקטנוע, מחנים אתו והולכים ברגל. חבל שהיא לא שלחה את התמונה למשטרה כי באנשים כמוך צריך לטפל במלוא החומרה.

רואים שאתה שונא רוכבי אופנעים.עצוב מאוד שאתה מעלה את זה על גבי דפי הפורום.

יום טוב גם לך.

:)
פורסם

כל הסיפור כולל עצירה,כולל הבנאדם והמשך נסיעה 3-4 דקות,אפילו מוקלט בוידאו (אני כבלן מצלמות ובדיוק יום לפני התקנתי מערכת הקלטה נסיונית ברכב) ,אפילו לא דממתי את המנוע

פורסם
רואים שאתה שונא רוכבי אופנעים.עצוב מאוד שאתה מעלה את זה על גבי דפי הפורום.

יום טוב גם לך.

אני בהחלט שונא רוכבי אופנועים שנוסעים על המדרכה. מודה באשמה.

• תוכן חדש...