Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני חושב על לקנות את הסאב הזה אבל אני לא מצליח להבין איזה דגם הוא (כדי לראות את המפרט הטכני) אשמח לעזרתכם, הנה התמונה:

(ללחוץ להגדלה - רזולוציה טובה מאוד)

12032011132.jpg

Bimmer

פורסם

הסאב הזה יד 2 ?

זה ניראה כאילו יש טיפות על ה"זכוכית"

או מה שזה לא יהיה ..

למה אתה רוצה ליקנות דווקא את הסאב הזה ?

פורסם

אכן יד שניה.

הוא מתאים לי - קטן וקומפקטי, אני לא מחפש משהו ברמה גבוהה מדי.

השאלה היא המפרט הטכני שלו ואני לא מצליח לעלות על הדגם ולכן לא יודע עליו כלום, אגב 10'.

Bimmer

פורסם

ב 500 - 400 ש'ח

אתה יכול להביא סאב 10 אינצ עם תיבה אני חושב ..

כמה אתה מחפש להשקיע ?

אתה נעול דווקא על הסאב הזה ?

פורסם

תראה,סביבות ה120RMS סליל בודד של 4אוהם,לא הייתי מתלהב מהסאב הזה בכלל,מה התקציב שלך לסאב? איזה הגברה יש לך הסאב הזה לא להיט בכלל ו10אינטצ לא יזיז לך את האוטו .

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אני עם JBL 75.4 והתקציב שלי עומד על משהו כמו 500 ש"ח או החלפה על ה-Alpine 9856 שלי.

ומבחינת האינץ' אני דווקא מבסוט - לא רוצה משהו גדול, לא מחפש מפלצת.

הסאב שבשרשור הזה הוא גם אופציה, הוא עדיף?

Bimmer

פורסם

ב500 אני מוכר סאב של סרווין וגה VMAX סאב מעלף הן מבחינת עוצמה והן מבחינת סאונד ,אם אתה מעוניין תדבר איתי בה"פ אשמח לתת לך פרטים. לא נירא לי שתימצא מציאה כזאת במחיר כזה.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

זה סאב וופר ישן מאוד של מגנאט הגרמנית מסדרת הבולדוג שלהם - לא סתם יש ציור של בולדוג

ויפה שכתוב sound mit biss - זה אומר בגרמנית צליל עם באס אבל יצא יפה ה"ביס" ביחד עם הכלב הזה :-P:-D:-P:lol:

:shock: הטמטום חוגג היום!

בכל מקרה - סאב וופר מעאפן ומרוח - בעיקר בגלל התיבות המפורכות שהם היו משדכים אותם אליהם

מצד אחד פרספקס דק ושברירי (אפילו רואים שיש שם רטיבות ככל הנראה)

מצד שני בדרך כלל היום שמים בתיבות האלה פורט כפול שגורם לדחיפה של 12DB בתדר התיבה וזה אומר - עיוותים מפה ועד הודעה חדשה.

לדעתי - תמשיך הלאה.

גם בטח סאב מאוד ישן ובמצב שלו אם הוא בכלל מתפקד כראוי - סביר להניח שלא יחיה עוד הרבה זמן...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...