Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אה, ובכן השתחרר לי חסכון מסתבר, והתציב גדל לו ל220,000 שקלים (אשמח אם מי מהמנהלים יוכל לערוך את הכותרת - תודה מראש).

עקב כך, הרכבים שאני שם עליהם עין, אה, השתדרגו קצת :oops:

הדרישות נותרו זהות.

הרכבים הם (אציין, שהרכב אמור להחזיק אצלי מספר שנים, כך ששמירת ערך הינה פרמטר חשוב (שהשמטתי בטעות)):

- פולקסווגן טיגואן:

למה כן: מאובזר, "ג'יפ" כבישטח, נוחות נסיעה.

למה לא: צריכת דלק גבוהה יחסית.

-פולקסווגן שירוקו:

למה כן: רכב נאה, ספורטיבי משהו.

למה לא: גובה הרכב עלול להיות בעייתי (בעיות ברגלים)

- במוו סדרה 1 120I:

קודם כל אומר, שקראתי את הביקורות והדעות בפורום, אלא מאי, שהעיצוב הזה פשוט מהמם בעיני

למה כן: גבוה משהו, "שם"

למה לא: אבזור לוקה בחסר, במיוחד לעומת האופציות האחרות, עלות טיפולים כואבת

-אודי A3:

למה כן: נאה, ספורטיבית משהו, אבזור נאה

למה לא: (עלויות טיפול?)

הנטיות שלי כרגע הן לכיוון השירוקו או האודי A3. לאחר בחינה שלהן אציץ בטיגואן ובסדרה 1, ונראה מי "תעפיל לגמר".

אני פתוח לכל הצעה, כמובן.

אני מחפש את הרכב שתוצאת המשוואה נוחות + אמינות + שמירת ערך + עלות אחזקה (טיפולים, ביטוחים ודלק) הנה הטובה ביותר.

תודה רבה!

פורסם

GTI / שירוקו (מה שכן אני משוחד לגביהן)

אתה מדבר על שמירת ערך ותחזוקה ? תוציא את האודי וBMW מהרשימה.

פורסם

אני יודע שזה לא נושא השרשור אבל תחשוב על העתיד שלך. השתחרר לך חסכון ואתה הולך לזרוק את כולו על רכב שיאבד 30 אחוז מערכו תוך שנתיים?

או שאתה ממש צעיר או שיש לך גב כלכלי חזק מאד.

סיאט לאון היא בחירה מעולה, בהנחה והיא נוחה לך לנהיגה, למה להשתולל בתקציב?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא, סתם צעיר :)

בכ"א, חלק מהסכום אני לא משלם בעצמי (נכה צה"ל) והתוספת זה משהו ששמרתי לרכב מלכתחילה (רק שלא ידעתי שתאריך השימוש בסכום ידחה בכ"כ הרבה זמן...)

פורסם
אני יודע שזה לא נושא השרשור אבל תחשוב על העתיד שלך. השתחרר לך חסכון ואתה הולך לזרוק את כולו על רכב שיאבד 30 אחוז מערכו תוך שנתיים?

או שאתה ממש צעיר או שיש לך גב כלכלי חזק מאד.

סיאט לאון היא בחירה מעולה, בהנחה והיא נוחה לך לנהיגה, למה להשתולל בתקציב?

***** 1+ *****

פורסם

גם אני בעד להתמיד בתקציב הקודם, ואז הלאון 1.8T היא אופציה לא רעה בכלל.

ה- 120 לא נוחה ולא גבוהה.

אם אתה מתעקש על תקציב ה- 220, אז GTI DSG תיכנס לך ב- 210. באדום ובלבן היא גם מושכת מבטים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

השאלה מה אתה מחפש

כרכב ספורט הייתי הולך או על הלאון קופרה או על הגיטיאי

מבחינת חוזק הקופרה יותר חזקה ב 30 כ''ס

מבחינת שם ומותג הגיטיאי ישלה יותר מהלאון

אם אתה מחפש משהו יותר מרווח,גבוה,שיבילים (זה לא רכב שטח) ולא פחות חזק לטעמי הטוארג אותו מנוע של הGTI ה2.0T

הייתי הולך על טוארג !!

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

ידידי, שמור על ה 70K שיהיה לך ליום סגריר או למטרות שיקדמו אותך בחיים.

150K זה מספיק כדי להרים יופי של רכב לבחור צעיר (וגם לא כל כך צעיר :) )

בכל מקרה, תבלה וסע בזהירות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מהנה לנהיגה? A1?

נראה לי אתה צריך כיוון אחר.

תתפלא!

בנוגע לשדרוג התקציב - גם אני לא רואה סיבה להוציא 220 אלף, אלא רק אם ממש בא לך. בכל מקרה, 120 לא מרשימה בכלל. שירוקו כן, אבל היא נמוכה. A3 עשויה להיות מתאימה - בצע נסיעת מבחן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, גובה הרכב מהכביש לא משנה לו; מה שמשנה זה גובה המושב מרצפת הרכב.

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...