Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעל האקורד הוא בטוח חוצפן לא קטן. השאלה היא האם הוא יותר חצוף מבעל הקטנוע?

זה לב העניין...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עדיין חושב שהאופנוע החנה בין 2 מכוניות ועם הזמן ותזוזת הרכבים המרובה במשך היום יצא מצב כזה שהוא עומד על שני חניות.

אין מה להתעצבן ולחפש פיתרון, כי בעצם אין פיתרון, והרי לא נעשה לו נזק בגלל חניה נכון?

אצלנו באשדוד לא תתקלו במקרה כזה לעולם.

מי שמשאיר קטנוע בחוץ בדרך כלל מוצא בבוקר פיאט אונו חונה במקומו.

כשאני הייתי בעלים של אופנועים הייתי תמיד מחנה אותם בתוך מחבן עם 2-3 מנועים לתוך קיבועים ברצפה ולא פעם ראיתי את מנעול הדלת מגורד או מעוקם.

ואם כבר מתעצבנים, בעודי מגיב כאן אני מקבל שיחת טלפון מאחותי שידיד שלה הגיע לרכבו כדי לנסוע והוא אחרי ניתוח בברך ולהפתעתו גילה שגם הצמיגים שלו נדקרו. אין לנו מה לעשות, המון אנשים רעים יש בעולם.

נסעתי לעזרה..

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

אני לא מבין את ההתיפיפות פה בפורום.

יש פה מקרה ברור של בעל קטנוע שהחליט שהמדרכה שייכת לו וחנה באופן ברור כדי לשמור חניה ואם למשהו יש ספק - העובדה שלאחר זמן קצר האופנוע נעלם, רכב אחר חנה במקום ופתק הודבק לשמשת האקורד מוכיחים את זה.

כיוון שבארץ המשטרה באמת בדיחה (לרוב) ואין מה לצפות שיעשו משהו בנידון (כשאותנו חוסמים בחניה המשטרה נמנעת מלתת דוחות), הפתרון היחיד הוא לטפל במפגע בעצמך או להתעלם.

אני מקבל את מעשהו של בעל האקורד כהגיוני. עם זאת, אם הייתי מקבל איום כנראה שלא הייתי עושה זאת שוב - הנזק שהוא יכול לעשות לי לרכב יהיה הרבה יותר גדול ממה שאני יכול לעשות לקטנוע, אבל הייתי דואג לזיין את הקטנוען טוב טוב.

דרך אגב אחד הפתרונות הטובים ביותר זה מה שאמר BIG Y. לקנות גופה של קטנוע ללא טסט בכמה מאות שקלים, וכל פעם שהוא מבצע את התרגיל - להחנות את הקטנוע בצמוד אליו. אם וכאשר הוא יזיז את הקטנוע ,ניתן לרשום לו פתק נחמד על הקטנוע. אם הוא מזיז\שורט את הקטנוע ב 500 ש"ח פעם נוספת - מזיינים את האמא של הקטנוע החדש שלו.

מי שימתין למשטרה יכול להמתין.

פורסם

senda, אני לא חושב שמישהו כאן מתייפיף, רק שלצערנו אין מסגרת חוקית לטפל בעניין כזה,

חוץ מהדוגמא של לשים קטנוע נוסף לידו. כל דרך אחרת, גם אם היא יעילה וכד', היא לא חוקית.

עכשיו שכל אחד יבחר מה שטוב לו. זה כל העניין.

פורסם
מחמת הספק, אפילו אם הוא קטן, יתכן וחנו שתי סמארט.

.

אני עדיין חושב שהאופנוע החנה בין 2 מכוניות ועם הזמן ותזוזת הרכבים המרובה במשך היום יצא מצב כזה שהוא עומד על שני חניות.

סליחה אבל שניכם נאיבים.

הבחור סימן מלבן מדיוק בעזרת חול סביב הקטנוע. הוא התכוון להראות לכל הסביבה מה הכוונה שלו בהעמידו את הקטנוע כפי שעשה.

פורסם

כתושב תל אביב - מזדהה מאוד עם פותח השרשור.

בדירתי הקודמת באחת הסמטאות של רח' פרישמן אחד השכנים היה עושה את זה דרך קבע, לא עזרו הפתקים שהשארנו לו על האופנוע, לא עזרו זעקותינו על כך שאמא שלו עוסקת במקצוע העתיק בעולם (לא, לא אחות מיילדת).

יום אחד עבר לבניין ממול שכן חדש וערס, יום אחד אותו שכן חדש וערס חיפש חניה ונתקל באידיוט שהחנה את האופנוע שלו כאילו הוא מינימום קינג-אוף-דה-פרייבטס, התעצבן הערס, הכניס לרוורס וניגח את האופנוע שנפל ונחבט קשות. לאחר מכן שילב אותו ערס לדרייב ונסע מהמקום. בעל האופנוע שמע את האזעקה שלו מייללת, התחיל לצעוק באמצע הרחוב, וכשכל השכנים יצאו החוצה במקום לסייע לו - כולם צעקו עליו בחזרה שמגיע לו.

מי שמבשל דייסה עם ריח מסריח - שלא יתפלא שמעיפים לו אותה מהגז לקיבינימט.

(ד.א. - אותו בעל אופנוע לא חזר על מנהגיו הנלוזים שוב)

Hapoel Jerusalem BC   

VW Golf 1.4TSI 150HP

פורסם

ככה זה בטבע, הגורילה שולטת באזור שלה, עד שבאה גורילה חזקה יותר...

הבעיה שלפעמים חולף יותר מידי זמן עד שבאה הגורילה החזקה יותר.

אני מניח שאם התופעה תתרחב, נתחיל לראות יותר ויותר אופנועים/קטנועים

ששוכבים להם על הצד :-)

פורסם

לא הייתי שולל שהוא באמת חנה בין רכבים ותנועת רכבים גרמה שזה יראה כך ואולי הסימון היה בכדי שהוא ידע ויהיו לו הוכחות במידה והקטנוע שלו הוזז לטובת משהו אחר אולי היה לו ניסיון רע כמו עם אוטו בעל אקרוד שהזיז לו אותו?

מצד שני והיותר סביר אולי הוא חוצפן

כל זה לא משנה את העובדה שמי שהזיז לו את האופנוע הוא חוצפן ילא פחות ממנו.

אני אשתף אתכם בסיטואציה גם מעניין שנתקלתי בה בעבודה ואשמח לשמוע איך אתם הייתם מגיבים.

במהלך יום עבודה דיי שגרתי אני ועוד עובד שבמקרה עבדנו יחד סיימנו את המבצע וישבנו לשתות קפה בבית קפה בתוך הסופר.

ברמקול נקראו במשך דק' ארוכות קריאות לבעל אופנוע כבד להזיז את האופנוע מהכניסה שהוא מפריע למישהו לעבור.

הקריאה נשמעה לנו מוזרה כי הרי הכניסה רחבה וגם אם הוא מחנה שם אופנוע אנשים יכולים לעבור יצאנו החוצה לראות במה מדובר ונתקלנו במקרה לא נעים שבו נכה בכסא גלגלים אינו יכל להכנס לרכבו כי האופנוע חנה מקביל אליו כששאלנו האם הוא ממתין לעזרה או צריך עזרה הוא ציין בפנינו שהוא פשוט לא יכול להכנס לאוטו מכיוון שהאופנוע חונה בדיוק איפה שהוא אמור להכנס.

לאחר מחשבה של כמה שניות ניסינו לאתר פעם אחרונה את האופנוען ברמקול של הסופר כשזה עלה בתוהו ניגשנו לאופנוע הורדנו אותו מהרגלית ופשוט הרמנו אותו באוויר לצד בכדי שהנכה יוכל לעלות לרכבו.

נכון אני חצוף שנגעתי לו באופנוע אבל אני בהחלט מוכן להיות חצוף בכדי שנכה לא יצטרך להמתין יותר מחצי שעה בחוסר אונים משווע מול העוברים והשווים בכדי לעלות לרכבו שחנה כחוק בחניית נכים רק כי רוכב הארלי אגוצנטרי החליט שהמדרכה בכניסה לסופר היא נחלתו הפרטית למרות שיש שלט שאוסר במפורש חניית רכבים/דו גלגלי.

אז גם אני חצוף?אבל מי ממכם באותו היום באמת היה קורא לי חוצפן????

רק בעל ההארלי שיצא והתחרפן שהזיזו לו את האופנוע כשעישנו סיגריה בחוץ הוא שאל אם ראינו מי עשה את זה ואמרנו בוודאי זה אנחנו שהרמנו את ההארלי באוויר והזזנו הוא חשב שצחקנו לרגע ואז הבין שברצינות מדובר והתחיל לצעוק שהוא חיכה בתור בקופה ולא רצה לאבד אותו ולהמתין עוד חצי שעה אז הוא לא יצא אז הסברתי לו בנימוס שגם הנכה חיכה לו חצי שעה ולא רצה לחכות עוד חצי שעה בכדי להגיע הביתה אותו אדם מאוד רצה שהדבר יגיע לכדי מכות אבל החיוך והאנשים שצעקו לו מסביב תתבייש פשוט גרמו לו לנסוע משם.

פורסם
ממש לא שונא אופנוענים, ההיפך כמה מהחברים הטובים ביותר שלי רוכבים על אופנוע או קטנוע, אבל בחיים לא יעשו דבר כזה.

מה שכן אני שונא ערסים וערסים לא אוהבים אותי בחזרה, כנראה מהסיבה שהם לא יודעים ג'וג'יטסו ברזילאי ואני כן.

עושה רושם שאתה בחור חכם ,אז בוא תשמע סיפור:

אני והחבר הכי טוב שלי היינו מתאמנים הרבה שנים ,לחימה משולבת ,איגרוף תאילנדי ,סמבו ,אם אתה מכיר.

חבר שלי היה אחד הסטרייקרים (מושג שלפי הדיבור שלך אתה אמור להכיר) היותר מוצלחים שראיתי ,בחור גבוה וחזק שאיכשהוא הצליח להיות גם זריז ,באמת כשרון אמיתי ,אתה יודע מה היה יותר חזק ממנו? שפיץ מתכת שנכנס לו בחזה ,ככה אני בגיל 16 מצאתי את עצמי קובר את החבר הכי טוב שלי.

תפיק מה שאתה רוצה מהסיפור הזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לפי מה שהבנתי לצד המדרכה לא מסומנות חניות מסודרות, רק שפת המדרכה צבועה בכחול לבן. הגעת ומצאת כלי רכב חונה במקביל למדרכה ובהתאם לחוק. היה והמכוניות לפניו או אחריו היו מסודרות קצת אחרת היה ניתן להחנות מאחוריו ולפניו בצורה צמודה ויעילה יותר.

לרכב החונה יש אפשרות לחנות במקום אחר ולרכבך אין. לדעתי אין לו חובה לחנות שם.

נניח ובמקום היה חונה רכב של נכה ומרחק כמה צעדים משם הייתה חניית נכה השמורה לרכב זה באופן ספציפי. הרכב חונה על מנת שרכב אחר שהוא חפץ בכך יוחל להיכנס במקומו בשעה שבה יש מצוקה, ואילו רכב הנכה יעבור לחנייה השמורה לו. האם גם אז הייתה מתעצבן כל כך או שהייתה חושב לפתוח את הדלת ולדחוף את האוטו לחנייה שלו?

אולי זו לו התנהגות נחמדה לשמור חנייה אבל אם מותר לאופנוע לחנות שם אני לא רואה כיצד החוק מונע ממנו לעשות זאת.

את אותו הנוהג אפשר לבצע אם רכב בעל חנייה פרטית בבניין או אישור כל שהוא לחנות במקום שאסור לאחרים מאיזו סיבה שלא תהייה

פורסם

מה עושים?

ובכן, ממקום מושבי מאחורי המסך, אני יכול להמליץ לך ללמד אותו 'מהיכן הדג משתין' בלי לחשוב על תוצאות. הדבר היחידי שאתה יכול לעשות, מבלי למצוא פריט מתכתי מזדקר מהחזה שלך, הוא לפנות למוקד עירוני. אם אתה לא מגיע לאזור בדרך קבע, פשוט דלג על המקרה הזה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לפי מה שהבנתי לצד המדרכה לא מסומנות חניות מסודרות, רק שפת המדרכה צבועה בכחול לבן. הגעת ומצאת כלי רכב חונה במקביל למדרכה ובהתאם לחוק. היה והמכוניות לפניו או אחריו היו מסודרות קצת אחרת היה ניתן להחנות מאחוריו ולפניו בצורה צמודה ויעילה יותר.

לרכב החונה יש אפשרות לחנות במקום אחר ולרכבך אין. לדעתי אין לו חובה לחנות שם.

נניח ובמקום היה חונה רכב של נכה ומרחק כמה צעדים משם הייתה חניית נכה השמורה לרכב זה באופן ספציפי. הרכב חונה על מנת שרכב אחר שהוא חפץ בכך יוחל להיכנס במקומו בשעה שבה יש מצוקה, ואילו רכב הנכה יעבור לחנייה השמורה לו. האם גם אז הייתה מתעצבן כל כך או שהייתה חושב לפתוח את הדלת ולדחוף את האוטו לחנייה שלו?

אולי זו לו התנהגות נחמדה לשמור חנייה אבל אם מותר לאופנוע לחנות שם אני לא רואה כיצד החוק מונע ממנו לעשות זאת.

את אותו הנוהג אפשר לבצע אם רכב בעל חנייה פרטית בבניין או אישור כל שהוא לחנות במקום שאסור לאחרים מאיזו סיבה שלא תהייה

בקשר ל"פנטזיית הנכה" שהמצאת - נניח שכל זה באמת היה קורה, ונניח שבאמת הייתי שם לב לזה ויודע באותו רגע בדיוק את מה שכתבת (כלומר שמדובר ברכב של נכה, שיש לו חניה שמורה קרובה והמטרה של החניה שלו במקום אחר היא לתפוס חניה עבור חבר שאמור לבוא - נניח שהייתי יודע את כל זה, לא יודע מאיפה). מן הסתם לא הייתי מזיז לו את הרכב כי אין לי איך (למען האמת בתור מישהו שהוא במקור ממרכז ת"א, עם כל העצבים כנראה שלא הייתי מזיז גם את האופנוע) אבל ועוד איך הייתי מתעצבן! יש לו חניה שמורה מסיבה אחת בלבד - לעזור לו להגיע בנוחות האפשרית מהבית לאוטו ובחזרה, ולא כדי "לקמבן" את כל השכונה. אם הוא יכול לחנות בנוחות בחניה אחרת, אולי כדאי לבטל לו את החניה השמורה.

פורסם

כלומר הסיבה שאתה מעז להזיז את האופנוע היא כי אתה יכול

ובהתאם הסיבה היחידה שהוא שומר חנייה היא כי הוא יכול

אמרתי לא נחמד אבל חוקי

• תוכן חדש...