Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לאייבי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה , פתחתי תיק, המוכר אמר שהוא שלח בכל זאת.

משהו נוסף בבקשה:

בחישוב לפי כל מה שנקנה בmyebay קניתי ב214 שח מצטבר.

הכרטיס הינו כרטיס נטען מרשות הדואר והכרטיס נטען ב300 שח.התקשרתי לבירור ייתרה אמרו לי 60 שקלים. 26 שקלים זו העמלה של פייפאל?

תודה.

פורסם

עדכון:

לאחר שהמוכר אמר שבכל זאת הוא ישלח לארץ, קיבלתי מייל באיבי בנוסח הזה :

We let the seller know you didn't receive the item. The seller offered you a full refund of $9.97 to be issued through the same payment method you used to pay for the item.

Refund information:

A full refund of $9.97 through the payment method used to pay for the item.

Seller's note:

"My friend, We would like to first refund to you. But we confirmed with the post office, your item have arrive in your country. If item arrived, could you mind reversing the charge ? Thank you for your kindness and God bless ! Yours sincerely Ibestone "

ואחריו, באותו יום מייל הזה:

Good news! We let the seller know you didn't receive the item, and the seller issued you a full refund. This case is now closed.

Refund information:

A full refund of $9.97 was issued on Mar 29, 2011. The refund includes the purchase price plus original shipping.

הכרטיס הינו כרטיס נטען של הדואר.

התקשרתי לבירור יתרה, והיא אותו דבר.

מה עושים ?

פורסם

הזיכוי הוא בחשבון ה paypal שלך,משם אתה יכול למשוך את הכסף לחשבון הבנק שלך או לכרטיס האשראי.

כנס לחשבון שלך ב paypal ,ראה אם יש שם את הכסף.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בראש המסך יש לך את היתרה שלך בחשבון,אם היא שונה מ 0 בסכום של ההחזר אז קיבלת את ההחזר.

את הפירוט של ההחזר תראה בלחיצה על שורת הקנייהשל המוצר ,שם אמורה להיות מחפורטת העסקה ,התשלום שלך שבוצע ומתחת יהיה מצויין שזוכית בסכום.

פורסם

יכול להיות בגלל שזה כרטיס חד פעמי מהדואר הוא לא יכול לקבל החזרים ?

ביתרה מופיע 0.היו לי שמונה שקלים, לאחר שאישרתי את הכרטיס חייבו לי אותם אז באמת יש 0 שח בכרטיס.

אבל גם לפני שאישרתי, היה לי שמונה שקלים וביתרה הופיע 0.

פורסם

לא ביתרה של הכרטיס , ביתרה בחשבון ה paypal.

פורסם

מוזר, מה יש בפירוט העסקה ? תעלה צילום לפה.

פורסם

הכרטיס של הדואר הינו חד פעמי. לא ניתן לטעון אליו שום סכום של כסף, וברגע שהכסף בכרטיס נגמר - פשוט זורקים אותו.

את כל ההחזרים אתה אמור לקבל לחשבון של הפיי פאל בלבד.

לגבי העמלות, איי ביי לא גובה עמלה מקונים, רק ממוכרים. לעומת זאת פיי פאל גובה עמלה על המרת מטבע (במקרה שלך משקלים לדולרים).

• תוכן חדש...