Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה השבוע אני אמור לקבל את האייפון 4 שלי,מה אתם אומרים איזה דיבורית תתאים?

אם אפשר שיהיה פונקציה להפעיל שירים מהאייפון לרדיו דיסק המובנה של הרכב

תקציב 600-800

פורסם
אז ככה השבוע אני אמור לקבל את האייפון 4 שלי,מה אתם אומרים איזה דיבורית תתאים?

אם אפשר שיהיה פונקציה להפעיל שירים מהאייפון לרדיו דיסק המובנה של הרכב

תקציב 600-800

דיבורית עם אינטגרציה לאיפון ואינטרגציה למערכת קול מובנית זאת התוכי PARROT אבל לא יודע אם תכנס לך במסגרת התקציב.

דיבורית נטו , היא ה BURY , איכות שמע מצוינת , שומעים אותך טוב, מתחברת כהרף עין למכשיר גם שאתה באמצע שיחה. זיכרון לחמישה מכשירים , תוך ניסיון התחברות לאחרים ברשימה אם האחרון שהתחברה אליה לא נמצא.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אני ממליץ יותר על "פארוט"

למרות ש BURY נורא קלה לתפעול

אבל לא אהבתי את הצורה שהיא מתיישבת באוטו

ואיכות השמע ליפעמים ירודה לפי מיטב ניסיוני .

http://www.zap.co.il/brand/parrot/

יש לך פה את כול הדגמים שלהם

יש כאלו עם מסך ויש כאלו שבלי כמו זה מלמעלה .

פורסם

לי יש אייפון 4 .

וקניתי את הדיבורית של bury motion.

בזמנו (לפני כמה חודשים ) היא עלתה כ 850 שקלים בגו מובייל .

אבל היום היא עולה כאן :

http://www.dynamica.co.il/Product/388/%D7%93%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA_Bury_Motion

699 שקלים .

לדעתי זה מחיר מצויין לדיבורית איכותית וטובה כמו הbury motion .

אז המלצתי עליה במחיר של 850 שקלים , אז כעת עם המחיר החדש (699) ההמלצה רק מתחזקת .

אבי .

פורסם

הבעיה בדיבורית מסוג כזה

שהיא יעודית ופה מתחילה הבעיה ..

אם הפלאפון נישבר או קורה לו משו הוא לא יכול להתאים אותה לשום פלאפון אחר

או אם הוא מחליף פלאפון

או שלא רק הוא נוהג באוטו והפלאפון של מי שנוהג באוטו

הוא אחר ..

דיבורית בעייתית .

פורסם

כרגע נודע לי, כי הדיבורית של בורי , הפשוטה cc9045 כן תומכת a2dp - התממשקות היא באמצעות יציאה יעודית המתחברת ל aux של הhu ..

פתרון נחמד.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...