Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, בהמשך לבניית הבית.

אני זקוק להמלצה למקום שבו ניתן לרכוש שיש למטבח במחירים הוגנים (שיש קיסר) ולאמבטיה.

בנוסף מחפש בעלי מקצוע לעשות רובה לקרמיקה/גרניט פורצלן (400 מטר בנוי), ולאמבטיה (אריחים קטנים וכמעט עד התקרה

). ולנקיון כללי בבית.

בנוסף מחפש המלצה/איש מקצוע למקלחות, וגבס.

מאזור המרכז (הבית בבאר יעקב).

אשמח להעסיק חברי פורום (במידה וישתלם).

תודה.

אסף.

נ.ב - כבר מצאתי גנן דרך הפורום (גנן לגינות).

פורסם

מחירי השיש די דומים. ההבדל הוא באחריות אם משהו לא בסדר אחרי התקנה.

אבן קיסר יש לה כמה רמות מחירים כאשר אין שום הבדל מבחינת איכות. התמחור הוא בהתאם ל"קולקציה" חדשה או ישנה.

לכן מומלץ ללכת על איש שיש או חברה שיעמוד מאחורי שמו הטוב, גם אם בעת התקנהאו לאחר מכן יהיו פאדיחות וזה קורה. פרביטל הם בסדר מבחינה זו.

רובה בדרך כלל שם הרצף. לא הבנתי איך למצב שיש לך ריצוף, אבל אין רובה.

לגבי אנשי מקצוע אני מנוע מלהמליץ הן עקב המיקום שהוא לא קרוב לסביבה הטבעית של מי שאני מכיר והן עקב צורת התנהלות שלך מול ספקים, שהסקנו עליה בשרשור של הזמנת רכב חדש.:wink:

כל חברת פוליש ונקיון תסדר לך את הבית ויעשו ריסוס. מומלץ במיוחד לפני כניסה לצמוד קרקע.

הם עושים עבודה ועליהם מקבלים כסף. הישראלי יוצא מהנחה שהלקוח תמיד טועה, והלקוח חייב לו. ואתה כזה. ועקב אנשים שלא מתלוננים ואומרים שהכל טוב גם אם האוכל במסעדה היה חרא, המוכרים מרשים לעצמם לעשות זאת שוב. בדיוק כמו גבר שבוגד. תבגוד פעם אחת, פתחת פירצה לבגוד בעתיד. אתה נותן להם לגיטימציה, כי זה הטבע של האדם. אבל אם תצעק, ותוציא ממנו הרבה, ותשגע אותו, כל מה שהוא ירצה זה "שהלקוח לא יחזור ויעזוב אותי בשקט"
  • תוכן חדש...