Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למגבר/רסיבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם בעידן הזה עוד יש מגברים/רסיברים, אבל יש לי בבית רסיבר+דיסק של שרווד משנת 94 (אז הם היו מחוברים גם לכבלים עבור רדיו), מאוחסנים בבוידעם, והייתי רוצה להחיות אותם. הדיסק עדיין עובד פיקס, אבל הרסיבר מזייף קצת בווליום, אז חשבתי לרכוש משהו חדש. יש לי בסך הכל שני רמקולים קטנים (לא רעים, אגב, של celesion), אבל אני רוצה להרגיל את הילד לשמוע דיסקים במערכת.

האם עדיף לנסות לתקן, או כבר לרכוש משהו חדש שגם עושה סראונד? יש כאלה סבירים עד 1000 ש"ח? פעם הימאהה היו לא רעים וסביב התקציב הזה, במיוחד בדיוטי פרי, אבל מה קורה היום? קצת התנתקי מהנושא לפני איזה עשור...

תודה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ימאהה שלי הולך למות גם כן והתחלתי לבדוק את האופציות. אבל אם כבר אני אקנה, אני אקנה אחד עם HDMI ושאר ירקות. שמתי עין על דנון. 1611 דומני.

לבתי הבכורה בחדר יש מערכת הכל כלול של סוני בדיוק לצרכים שציינת. יש לו גם בונוס נחמד של חיבור מיקרופון לקריוקי. ילדים אוהבים לראות DVD של איזה מחזמר ולשיר ביחד עם טלויזיה. אני חושב שניתן למצוא כזה באלפיה פלוס מינוס.

פורסם

מנצל"ש (וקצת סוטה מהעיקר)- האם למישהו ידוע על חנות באזור ר"ג/ ב"ב/ גבעתיים שאפשר למצוא בה ספריי לניקוי מגעים ו-ווזלין או משהו יעודי למרוח על הרמקולים כדי שלא יתייבשו?

תודה מראש

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בכפוף לזה שהרמקולים אינם בעלי רגישות נמוכה מדי, קנה את זה.

קטן, לא מתחמם, איכות סאונד מצויינת, אם כי לא נועד לפוצץ ווליום (מעולה בשילוב רמקולים מדפיים קטנים, כסט סטריאו למחשב).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא זוכר. כאמור celestion משנת 1994, נתנו צליל טוב מאוד, בגודל של נניח קצת יותר מ- A4.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מנצל"ש (וקצת סוטה מהעיקר)- האם למישהו ידוע על חנות באזור ר"ג/ ב"ב/ גבעתיים שאפשר למצוא בה ספריי לניקוי מגעים ו-ווזלין או משהו יעודי למרוח על הרמקולים כדי שלא יתייבשו?

תודה מראש

שמסי בגבעתיים,רחוב כצנסלון. מוכר ציוד לאלקטרוניקה.

בלצר בשדרות הר-ציון בת"א.

פורסם

למה שלא יהיה גם היום רסיבר (ושיקראו לו איך שירצו)?

צריך מכשיר שיחבר אותות וסאונד בין הדיבידי-וידאו קשיש-טלביזיה-קונסולה-רמקולים-סטרימר וכל מה שבסביבה.

רדיו בא בתוך הרסיבר. זו התכונה הכי פשוטה במכשיר.

מערכת סאונד טובה עם רמקולים מפוזרים היקפית היא הנאה לכל מי שצופה בסרט, מקשיב למוזיקה או משחק, ונגיד גם סוג של חינוך הדור הצעיר איך לשמוע מוזיקה ולהנות. מאחר שפה יש התמחות ברוק כבד ולהפתעתי לפעמים גם בניצוח על תזמורת פילהרמונית (הכל דרך הקונסולה)- הסאונד הוא חלק בלתי נפרד מהחבילה.

דנון בולטים בנושא הזה. ימהה תותחית כבר הרבה שנים. לי יש JVC שמספק תמורה מצויינת מאז תחילת המאה הזו.

כשאתה קונה זו השקעה להרבה שנים (עד שיהיה מחשב מרכזי בסלון) וקח משהו איכותי במיוחד ברמקולים, כי ההנאה מהסאונד היא שלכם.

אגב - אם הילד קטן - שים לב לחוזק המגש של הדיבידי וחינוך לשימוש זהיר וסבלני.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...