Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום יש מבצע ענק של המשטרה , שני מסוקים ,טרקטורונים וכל יחידת הג'יפים עושים מארבים לרוכבי אופנועים , טרקטורונים ג'יפים וכל השאר.

נא להזהר....

זה לא משנה שגדלת בלול תרנגולות כל עוד בקעת מביצה של ברבור...

פורסם

כרגיל כמו מנטרה,אחת לכמה זמן

חובבי האקשן האלה לא בוחלים בבזבוז המיותר והלא מוצדק של כסף יקר מאוד

שכולל העלאת מסוקים באוויר,וגיוס צי של שוטרים ורכבי שטח מכל הסוגים.

למה? כדי להציג בחדשות 2 ו 10 שבנאדם רכב על טרקטורון ללא קשת,או על ילד בן 16 שנסע על גלגל אחורי בשטח,

או בלי טסט בתוקף.

שיהיה ברור אני לא מקל ראש בנושא,אבל מבצעי הראווה האלה מיותרים מלכתחילה,ועם כל הכבוד יש סדר עדיפויות.

במקום לעשות מבצעים ולתפוס את הקילרים האמתיים בכבישים הם מתעסקים כרגיל בקקה.

בשמי ובשם כל חובב שטח, חלאאס נמאסתם כבר,צאו לנו מהעורק הראשי.

תשאלו פעם בעלים של רכבי שטח משופרים כדת וכדין מה עובר עליהם ביום יום,במיוחד את אלה עם הסופות.

מצטער,הייתי חייב לומר את האמת,גם כשזה לא הכי נוח,זה החיים.

פורסם

על איזה סדר עדיפויות אתה מדבר ???

מוכר לך האזור ? פארק השרון וכל מה שמסביב ?

החבר'ה ה''טובים'' האלו שציינת, רוכבים על ''כלים'' גנובים, ללא ביטוחים או קסדות, עושים צחוק מהשוטרים (ואחרי זה בוכים ושמים כיפה בתחנת משטרה) ומסכנים ממש לא רק את עצמם !!!!

פורסם

פפא קרלוס.

שאלה לי אליך.לאילו אנשים הציע הציע פותח השרשור להיזהר,ולמה?

אתה לא חייב לענות מייד.שתה כוס מים ותחשוב קצת.

אגב.מי ציין פה חברה טובים?

פורסם

אתה רוצה שאנשים מסוג זה ינהגו ויהיו בסביבתך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רוצים לנהל דיון ענייני בנושא שעליו נפתח השרשור?

יאללה אז בלי בססמאות.

למה התכוונת אשים מסוג זה? עבריינים מאזור השרון? ערבים גנבי רכב?

או סתם חוליגנים פורעי חוק מטורפים שמשתוללים בכבישים ומסכנים את כולם?

כי אם התכוונת לאלה? אז התשובה היא לא.אבל המציאות בפועל היא שהם קיימים בכל מקום בכל כביש כל הזמן

ולדעתי הם הראשונים שצריך להעמיד לדין.

יאאלה מי בא להגיד שיש גנבי רכב יהודים?

פורסם
פפא קרלוס.

שאלה לי אליך.לאילו אנשים הציע הציע פותח השרשור להיזהר,ולמה?

אתה לא חייב לענות מייד.שתה כוס מים ותחשוב קצת.

ציינת את דוגמת הילד בן 16 שרק מרים גלגל , פה זה לא ככה, הילדים ממזמן עברו את גיל 18, לא חסר גם בני דודים, מאיימים על מטיילים, רבים עם רוכבי אופניים, הורסים לאנשים שבתות שלמות בחוף, חותכים ועושים וונדליזם טוטאלי בכל מקום שעוברים בו.

לא מצריך בישביל זה פעולה של המשטרה ?

כמובן שיש אחלה חבר'ה שרוכבים בשטח, עם ביטוח וציוד מלא, לא מפריעים לאף אחד ותמיד מנומסים, הם אלו שסובלים בעיקר.

פורסם

כתבת:

" אגב.מי ציין פה חברה טובים?"

אז אם לא מדובר בחברה טובים, מדובר באנשים לא טובים לא כך?

לא כתבתי דת, מין או מגזר, ולא הכללתי קבוצה מסויימת.

מבצעים מסוג זה אולי לא נראים לך הגיוניים ואין צורך בהם כלל, אבל כנראה שאנשים בדרג גבוה יותר חושבים שילד בן 16 שרוכב על אופנע ללא רשיון כלל באישור ההורים שלו, או רוכבי אופנועים שרוכבים על אופנועי שטח שהם יצרו מגנבת חלקים של אופנועים אחרים היא דבר פסול שצריך למגר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת ופפא.

האמינו לי אני וחברי הג'פאים סובלים יותר מכל אחד אחר

מאותם חולרות שדאגו להדביק לנו סטיגמה של פורעי חוק.

אולי לא הבנתם,אבל אני ישמח מאוד שהעבריינים האלה יענשו במלא החומרה הם מסבים לנו המון נזק תדמיתי ופיזי

בחופים בשמורות וכו'.

אבל בואו נודה שאם המבצעים הראוותניים הקבועים בשטח יעברו לכבישים,ובזכות זה נחסוך ונפתר ממאות נהגים חולרות

חמומי מוח כולנו נרוויח שבעתיים.

כי כעובדה יותר אנשים נוסעים ונהרגים ונפצעים בכבישים ולא בשטחים.

כאחד שנהנה משני העולמות זו דעתי.

פורסם

אין קשר בין הדברים.

כמו שעורכים פשיטות על בתי הימורים לא חוקיים, או פושטים על מאורות סמים, יש גם צורך למגר את העבריינים שנמצאים בשטח.

רכבים ואופנועים גנובים, חלקים שנגנבים מאופנועים "ומושתלים" באופנועי השטח שהרוכבים יצרו להם.

אם יש לך ג'יפ עם טסט, ביטוח, אתם נוהגים בשבילים המסומנים, שומרים על הסביביה ועל חוקי התנועה, אף פקח שמורות הטבע/שוטר לא יגש אליכם "ויחפש".

וגם אם יגשו, יבדקו רשוינות, יבקשו לשמור על הנקיון וימשיכו לדרכם.

ל'

פורסם
כנראה שאנשים בדרג גבוה יותר חושבים שילד בן 16 שרוכב על אופנע ללא רשיון כלל באישור ההורים שלו, או רוכבי אופנועים שרוכבים על אופנועי שטח שהם יצרו מגנבת חלקים של אופנועים אחרים היא דבר פסול שצריך למגר.

ל'

והם חושבים כך כי את התופעות השוליות של רצח, אונס, שוד וגניבה הם מיגרו מזמן? כי יש להם עודף כוח אדם והם תמיד, אבל תמיד, מגיעים מהר כאשר קוראים להם? ואף פעם לא אומרים "מצטערים, אין ניידות"?

השאלה בעינה עומדת: נראה כי שיקולי יחצ"נות כיכבו כאן, ולא בפעם הראשונה - כמו כל מיני מבצעים מתוחכמים לתפיסת משפרי רכב, וכן הלאה.

צר לי נהגת, דברייך הגיוניים בדרך כלל, אך לדעתי לא הפעם.

דני

פורסם

שימוש במסוקים בטרקטורונים ובכוחות מגב היא לגיטימית ביותר.

לפני 15 שנים וקצת יותר, בכל תחילת שבוע היה לנו (משמר הגבול), "מבצע", בתקופה שעדיין לא היו גדרות בטחון והגדר שהוקמה היתה רק מחשבה רחוקה ומחבלים היו מתפוצצים בכל אוטובוס ובכל פינה, אנחנו היינו קמים ב 3 לפנות בוקר ומתמקמים במקומות אסטרטגיים בהם שוהים בלתי חוקיים היו מגיעים לארץ.

בכל התקופה הזו ואפילו לא פעם אחת הזכירו את הפעולות הללו, ולא חיפשו תירוצים כדי להצדיק את מעשייהם.

ואני בטוחה שיש מבצעים ופעולות שעליהם אף אחד לא טורח לעדכן אותנו בהם, כדי לשמור על חשאיות המבצע ועל המבצעים אותה.

לא אמרתי שמיגרו את הרצח ואת האונס, כמו שלא מיגרו את עברייני התנועה, תמיד פורעי חוק יהיו, ואף פעם לא יצליחו למגר אותם, כי לא ניתן לדעת מתי אדם יחליט להיות פורע חוק.

זה שעבריינים קיימים בכל התחומים לא אומר שלא צריך לפעול בכל המישורים ולהתמקד בנושא אחד.

כשהשכן שלך יפעיל מוזיקה בשעה 03:00 לפנות בוקר אתה לא תגיד לשוטר הסיור שתזמין לך לתפוס גנבים, כי תרצה שההפרעה שיש לך תפסק לא?

הורכבתי על אופנועים בשטח, נהגתי ונסעתי בג'יפים בשטח, ולא אחת נתקלנו בשוטרי מג"ב/משטרה ופקחים, בכל המקרים לא נרשם דוח ולא היינו ממורמרים על בדיקת הרשיונות ועל העיכוב הקטן שיש לנו בטיול.

למה?

כי הכל היה תקין.

מי שנוהג על אופנוע גנוב עם חלקים גנובים בשטח שלא יתפלא אם מחפשים אותו.

ל'

פורסם
כשהשכן שלך יפעיל מוזיקה בשעה 03:00 לפנות בוקר אתה לא תגיד לשוטר הסיור שתזמין לך לתפוס גנבים, כי תרצה שההפרעה שיש לך תפסק לא?ל'

אבל אם השוטר יבוא בלווי מסוקים, אופנועים וטרקטורונים, ואח"כ ילך לעיתונות ויספר איך הוא "מנע מפגע אקולוגי וסביבתי", אז אני בהחלט אגיד שזה לא לענין.

דני

פורסם

דני אנחנו יצרנו את התקשורת ובתכנים שהיא מספקת לנו.

אנחנו דורשים הכתבים מספקים, הרי יותר מעניין לשמוע על מסוקים, מאשר על כך ששוטר כיוון תנועה בגלל רמזורים שכבו או שפינה מפגע מהכביש.

ואם נסטה ממש מעט מהנושא כדוגמא ניתן לקחת את הסיקור התקשורתי בנושא של מינוי מפכ"ל המשטרה וההטרדה המינית, ובסיקור התקשורתי של נשיא המדינה לשעבר קצב.

ל'

פורסם

יש בזה אמת, אבל אני עדיין חושב שמדובר בסדר עדיפויות תמוה, וזאת בלשון המעטה.

נראה לי שאם המשטרה היתה עושה כזה מבצע מתוחכם לא בשביל נהגי טרקטורונים בשטח, אלא - למשל - בשביל לתפוס כנופית סוחרי נשים, התגובה היתה לגמרי אחרת - גם אם הם היו מצטלמים כמו שריפים בסופו של יום.

דני

• תוכן חדש...