Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000626629

על-פי הצעת החוק של ח"כ סילבן שלום, שמחייבת תיקון בחוק שעות העבודה, יחל שבוע העבודה בימי שני ויימשך עד שישי בצהריים, כשלכל יום עבודה תתווסף חצי שעה

אני בעד :)

ואתם?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לא תודה. בשביל מה זה טוב?

אתה עדיין עובד 5 ימים בשבוע רק שבימים שני-חמישי תעבוד חצי שה יותר + לעבוד ביום שישי שגם ככה הוא קצר ולא מספיקים כלום???

אני לא רואה שום היגיון ב"תיקון" הזה.

פורסם

אני בטוח שזו הצעה של ג'ודי, שאמרה לו משהו כמו "סטיבי, מזמן לא כתבו עליך, בא נחשוב על משהו שיתאים לך, ונצא לתקשורת. עוד שנתיים פריימריז בליכוד. אתה חייב לצוף למעלה, מעל כל הארדנים האלה, הכחלונים ודומיהם, שכל יום מציעים איזו הצעה חדשה ומזכירים אותם בתקשורת".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בתור התחלה, הייתי הופך את יום שישי ליום עבודה מלא בבתי עסק וחנויות, ומשיג כמעט את אותה תוצאה בהרבה פחות השקעה.

אבל למה באמת ללכת על הפתרון הפשוט, זה שנהוג בכל העולם, כאשר אפשר להמציא את הגלגל. :roll:

פורסם

אני בעד.

ממילא יום ראשון זה יום משעמם ומבאס לבלות אותו בעבודה.

בשיטה הזו, ניתן לעשות את כל הסידורים שצריכים לעשות, בלי להתחיל לרוץ באמצע שבוע לבנקים וכל מיני מוסדות אחרים שלא עובדים בשישבת.

שונא גזענים !.

פורסם

אבל אם יעשו את זה גם הבנקים והמוסדות האחרים לא יעבדו ביום ראשון. אז מה בעצם עשית בזה?

אני נגד!

פורסם

אני בעד. מי שלא התנסה, לא יבין כמה זה משפר את החיים. עוד חצי שעת עבודה ביום זה כלום, בטח ביחס ליתרונות של האקסטרה זמן הפנוי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ואדים, יש קצת בעיה עם השבת, אתה יודע.

בעיה שניתן לפתור בקלות, גם בשבת וגם ביום שישי. אבל עזוב, במלחמה הזאת כבר הפסדנו.

עוד חצי שעת עבודה ביום זה כלום

בוא לא נשכח שמלכתחילה, יום העבודה בישראל הוא אחד הארוכים מבין המדינות המפותחות.

זה נובע לא רק משעות העבודה נטו, אלא גם מהיחס המעסיקים לנושא. בחברות הייטק למשל,

כמעט כל יום עבודה נמרח עוד 15-45 דקות, כאשר הנתון המדוייק משתנה מדי יום. למי שלא

עובד במפעל ואין לו הסעה להגיע אליה, לעיתים קשה מאד לצפות מתי יום העבודה אכן יסתיים.

פורסם

הכי טוב היה ליהודים במצרים

יום ששי חופש בגלל המוסלמים

יום שבת נו טוב

יום א' בגלל שהמורים היו נוצרים.

הבדיחה על 5 ימי עבודה היא לא של בגין!!!

הבדיחה היא של לוי ספיר או פנחס אשכול. אופס, פנחס ספיר או לוי אשכול.

שניהם הרי היו שרי אוצר ושרי תעשיה ומסחר בשנות ה-50 וה-60. שר אמריקאי או תעשיין אמריקאי שביקר בארץ בשנות ה-60 שאל את פנחס ספיר / לוי אשכול (שמעתי גרסאות שונות, כל אחת היתה או עם ספיר או עם אשכול)

מדוע לא עוברים לעבוד בישראל חמישה ימים בשבוע?

ענה לו לוי אשכול/פנחס ספיר, שמע, אי אפשר לדרוש הכל בבת אחת מהפועל הישראלי.

שקודם יתחילו לעבוד יומיים בשבוע, אח"כ נעבור לחמישה ימים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חלק גדול מהאנשים עובדים גם ככה את החצי שעה הנוספת הזו כל יום :roll:

הנושא (חצי שעה + -) רלוונטי בעיקר לעובדי מדינה, בנקים ושאר ירקות.

פורסם
חלק גדול מהאנשים עובדים גם ככה את החצי שעה הנוספת הזו כל יום :roll:

הנושא (חצי שעה + -) רלוונטי בעיקר לעובדי מדינה, בנקים ושאר ירקות.

אני חושב שיהיה קשה מאוד להעביר את החוק במיוחד בגללם, יהיה להם מאוד קשה לעבור מ5 שעות חודשיות ל7 שעות חודשיות.

• תוכן חדש...