Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סאנגיונג הגיעה לתערוכת ג'נבה עם ה-SUT-1, מחליפו של האקטיון ספורט, והצהרה יומרנית שמדובר בטנדר שתוכנן להיות הטוב בעולם.

לפחות בנושא עיצוב החזית ומפרט האבזור נראה שהדגם החדש מציע שיפור ניכר. כדי להחליט על כל השאר נאלץ להמתין עד

תחילת 2012, אז יגיע ה-SUT-1 לאירופה.

כל הפרטים בקישור: סאנגיונג SUT-1

SUT1-1.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אהבתי את העיצוב, אבל הייתי מרגיש לא נעים לנסוע בטנדר הזה בבגדים מוכתמים בצבע וזיעה:lol: .

פורסם

לפי התמונה לא נראה שיש שינוי משמעותי מבחינת המידות והגודל. כדי להצליח הוא צריך להיות נמוך משמעותית במחיר כדי לשכנע כאלה שאמינים להיילקס או למיצובישי כדי להחליף.

פורסם

סוף סוף סאניונג שנראית טוב, לגבי הטנדר הטוב בעולם? בכ"מ אני לא חושב שמי שקונה אותו ישתמש בו לצרכי עבודה, אף אחד לא יעלה עם דבר כזה לשטח

פורסם

אתם אשכרה רומזים שהרודיוס לא נראה טוב? :shock:

:roflmao::roflmao::roflmao:

האמת, אחרי הצגת הקורנדו החדש הייתה ציפיה לראות אם זה סימן לבאות או שסתם התפשלק להם בטעות רכב מעוצב היטב,

אז כנראה שזאת לא הייתה טעות.

New-SsangYong-Korando-SUV-Front-Rear-View.jpg

בקשר להצהרות על "הטנדר הטוב בעולם", נראה לי יצא להם עיצוב טוב אז עלה להם השתן לראש!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...