Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי בחצי שנה האחרונה מספר טעויות בבחירת הרכבים שלי ואני מקווה שעכשיו הבחירה תהיה טובה יותר.

מדובר על מיצובישי קולט 94 אוטומט יד שנייה 145K מקוריים, טופלה במוסך מורשה כל חייה.

מכיוון שלא מצאתי רכב ידני שמור, החלטתי ללכת על הדגם האוטומטי ולבצע לו הסבה לידני.

בלי קשר, צריך לבצע לרכב החלפה של האטם ראש וטיימינג.

יש לי אפשרות להשיג את החלקים הדרושים להסבה ב1000 שח בערך וקיבלתי הצעת מחיר ממוסך מרכזי של מיצובישי על סך 2000 ש"ח לביצוע העבודה עצמה.

רציתי לדעת אם יש בעל מקצוע מסויים שאתם ממליצים לביצוע העבודה במחיר סביר.

ודבר נוסף, אם תוכלו להעלות כאן את רשימת החלקים הספציפיים לצורך ההחלפה.

תודה

פורסם

הלכתי לראות את הרכב, על פניו נראה בסדר גמור.

רק דבר אחד תפס לי את העין, הרכב פלט עשן לבן כאשר העלתי את הטורים ל4000.

יש לציין שהמחוג של שעון חום המנוע הגיע לחצי גובה.

כמו כן, הרכב הונע 5 דק קודם לכן, בטמפ מאוד נמוכה.

פורסם

עוד לא קנית את האוטו ואתה כבר רוצה להפוך אותו לידני? לא מוקדם מדי?

חפש אחת ידנית לאט לאט ותחכה שתבוא לך ההזדמנות (לקנות אוטומט ולהסב לידני זה זמן וכאב ראש.).

יכול להיות שתוך שבוע תמצא אחת אחרת למכירה (שזה בעצם הזמן שהשנייה תהיה במוסך וגם ככה לא יהיה לך רכב).

פשוט אל תמהר.

רוצה ידנית? רוצה כוח? מה אתה מחפש באוטו? אני לא אצליח לעולם להבין את הבחירה במיצובישי קולט.

פורסם

כל מה שאתה אומר נכון, היו לי מכוניות כגון הונדה האצבק 99, 93 וכו' אבל התחברתי למיצובישי קולט.

הצריכת דלק שלה הייתה פנטסטית ביחס לכל רכב שאני מכיר - 1 ל15.

הביצועים שלה טובים, נראית לא רע ומגלה יכולת שרידות גבוהה, גם לאחר 17 שנה.

אני כנראה יורד מהרכב, למרות הקילומטרז הנמוך והעובדה שטופל במוסך מורשה לאורך כל חייו, יצא לו עשן לבן מהאגזוז כאשר עברתי את ה4000 סל"ד, לאחר שמחוג החום הגיע לאמצע הסקאלה.

פורסם

אתה בטוח שהעשן הלבן זה לא בגלל שצריך להחליף אטם ראש? (ככל הנראה הוא פרוץ)

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם

ניב רק שתדע לך אתה בכלל לא בסדר במקום לבדוק עם אחרים על מכוניות שאתה רוצה לקנות

לעשות סקרי שוק וללכת לאנשים והתייעץ איתם על רכבים אתה פשוט קונה רכב רואה לא מתאים מוכר אחריי שבוע סתם מקפיץ לרכבים שגם ככה ידיים גבוהות עוד וזה חבל כי אתה הורס את השוק שלהם.

כך את זה לנקודת מחשבה.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תוכן חדש...