Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי פיאט פונטו ספייס 2003, היום החלפתי סליל הצתה ומאז דולקת לי המנורה הכתומה של המנוע,

האם מישהו נתקל בזה? האם הסליל ששמתי לא מתאים?

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

החלפת לבד או במוסך ?

לא בדקו אחרי זה במחשב שהכל תקין ?

האם הנורה דלקה גם לפני ההחלפה או במילים אחרות למה החלפת סליל הצתה ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אם התקנת סליל הצתה תחליפי, אז מהר והתקן במקומו סליל הצתה מקורי, כי בפיאט פונטו "ספייס"

יש לכך חשיבות רבה גם למניעת תקלות במחשב נהול המנוע בגלל סליל הצתה לא מקורי.

בברכה - רפי לין

פורסם

מניסיון של לפני שנתיים - במוסך פיאט מורשה שמים סליל הצתה תחליפי שעולה חצי מסליל מקורי.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

התקלה סודרה לבד!!!!

היום הנעתי את האוטו בערך חצי שעה אחרי שהתקנתי וזה הסתדר לבד, החלפתי בגלל שהמגע לא היה טוב בקונקטור ובגלל זה האוטו היה נכבה לי בנסיעה,

שמתי סליל הצתה של חברת intermotor עלה לי 280 שקל המוכר אמר שזה מיוצר באירופה, הוא שאל אותי אם אני רוצה משהו פחות טוב ב 190 שקל, העדפתי לקחת ב 280 שקל בגלל שהוא אמר שעדיף לא לחסוך בזה

המנורה של הניהול מנוע כבתה לבד שהנעתי האם זה בסדר, האם לוקח למחשב זמן לקרו את החיישן? או שקניתי חיישן לא ברמה טובה?

• תוכן חדש...