Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אצטרך להעביר את הרכב טסט ואני מעוניין לפני המועד לשפץ את בלם החניה.{בסה"כ החלפת הסנדלים לחדשים}

האם ישנה פרוצדורה מיוחדת כאשר מזמינים חלקים בטיחותיים מחול?

הכוונה האם חוץ מאישור של משרד התחבורה ידרשו ממני משהו נוסף?

האם זה נכון שחלקים בטיחותיים פטורים ממכס ?

תום

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
בקרוב אצטרך להעביר את הרכב טסט ואני מעוניין לפני המועד לשפץ את בלם החניה.{בסה"כ החלפת הסנדלים לחדשים}

תום

רפידות בלבד פטורות ממכס, לא פטורות ממס רנייה ומע"מ שזה למעשה רוב המס...

פשוט לייבא, ברוב המקרים גם לא תתבקש להביא אישור משרד התחבורה. אם יבקשו וזה לא משהו חריג, תהליך של שבוע פלוס-מינוס. אם ממש בא למישהו להתעלל בך (דאג שיהיה פירוט ככל שניתן על החבילה והחשבונית - מה זה, למה זה, חדש וכו') תאלץ להביא אישור מוסך מורשה שמאשר שהחלק תואם לרכב אך כאמור, יחסית מקרה קצה כשזה נוגע לבלמים.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

תום

חבל ליבא סנדלים לארץ. יש מספיק מקומות שאתה יכול לחדש רפידות , יותר מהיר , יותר זול , לא פחות טוב ,

והכי חשוב ,,,,,,, בלי התעסקות עם משרד התחבורה.

במספר מילים: קניתי ב ebay זוג בקליטים אחוריים לשברולט . הם הגיעו למכס ביד אליהו .קבלתי הודעה:לא מאושר , משרד התחבורה.

אני כבר שבועיים מתוזז בעוד בקשה , ועוד טופס , ואני עדיין לא רואה את הסוף , בטענה שין תו תקן (להזכירך , בקליט אחורי)

קח בחשבון שכאשר אתה צריך את אישור משרד התחבורה , אתה משאיר את הניירת אצל השומר בכניסה ,

אין לך כל אפשרות לעלות כדי לדבר עם מישהו ולהסביר , ומצד שני אין מענה בטלפון.

ועכשין תחשוב אם זה כדאי.

בהצלחה

צביקה מרגלית

פורסם

שלום, את התהליך לייבוא עצמי של חלקי חילוף לרכב אתה יכול לקרוא בצורה מפורשת ומפורטת בשירשור הזה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=365165

מקווה שעזרתי.

בברכה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...