Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ואני מכוון את הגיין והכל במגבר רגיל איך שאני רוצה שהכי חזק לי ונישמע מעולה בעצמה ובווליום שאני רוצה,והשלט על אפס,שאני ירים את השלט לפול מה יקרה? תוספת כוח? באס בוסט מעווט? לא הצלחתי להבין בדיוק..

אשמח לקצת מידע נכון ואמיתי,בספר רשום שכאשר הוא מחובר הוא מקושר לגיין...אבל אם הרמתי את הגיין לכמעט עד הסוף והשלט על מינוס הכי נמוך ואני ירים תשלט עד הסוף מה....?

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

שלום

לא מכיר ספציפית את המגבר שלך, אבל, BASS BOOST, הוא סוג של אקווליזר שמעלה או מוריד תדר מסויים. בד"כ בסביבות 40 הרץ, ההגבר המקסימלי תלוי ביצרן אבל הוא בד"כ 12DB

מכוון שלא קיים אקווליזר שמעלה רק אך ורק תדר יחיד אלא קבוצה של תדרים פחות או יותר רחבה, אז מקבלים תחושה של תגבור באס. הדעה הרווחת היא שכדאי להשאיר אותו על 0, אבל יש לא מעט אנשים שמבחינתם זה עוד איזשהו כוונון נוסף

כן ייתכן שבאס בוסט יגרום לעיוותים אם הגיין גבוה והעוצמה גבוהה, כי באצם אתה דורש מהמגבר להגביר מעבר ליכולת שלו.

אני רואה תסריט יחיד לשימוש בכפתור הזה - בווליום בינוני ומטה, אם מרגשים שממש חסר באס, מעלים טיפה ומורידים כשמעלים את הווליום. אני אישית לא כ"כ אוהב את הדבר הזה אבל יש כמה וכמה אנשים שמחינתם באס בוסט הכרחי וחיוני.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

אם השלט מקדימה הוא רק לגיין, אז ברגע שאתה מחבר אותו הוא בעצם "עוקף" את הבורר שעל המגבר עצמו.

יש שלטים שיש להם שני בוררים: גיין ובוסט.

ההגיון אומר שאותו כנ"ל כמו למעלה, הם עוקפים את הבוררים שעל המגבר כל עוד הם מחוברים.

מתחדשת*

פורסם

רשום בספר שכאשר השלט מחובר, הוא מקושר לגיין "linked" הוא מחליף אותו או מה,..

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...