Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בעקבות התרחבות המשפחה (זוג פלוס אחד) מחפשים רכב יותר גדול ונוח מהדיהטסו סיריון שברשתונו משנת 2008.

מחירון הסיריון הוא 70, ויש אפשרות להוסיף עוד 20 אלף זאת אומרת תקציב של 90 אלף שח.

 

האם קיים "ג'יפון" נוח וחסכוני (יחסית) במחיר הזה?

תודה ושבוע טוב

פורסם

מוזר שהוא קטן לכם הסיריון נחשב לרכב בעל מרחב עשיר..

 

90 K זה לא כ"כ הרבה תצתרכו להוסיף אולי אפילו 16 אלף.

 

לדעתי בתקציב שלכם כדאי לכם לקחת רכב סופרמיני חדש יש לכם שתי אפשרויות מועדפות סקודה רומסטר וסקודה פאביה ספייס .

 

תנו עוד דרישות שאתם צריכים: אוטומט או ידני, נסיע בערים או בין עירוני?, חשוב שיהיה חסכוני או לא?, חשוב שיהיה חזק (מנוע) או לא?.

פורסם

בתקציב כזה אני ממליץ על אחד משני "מסלולים":

1. אם רוצים חדש, אפשר בתקציב הזה לקחת פונטו ידנית חדשה ומאובזרת (יחסית). ביחס לרכב סופר-מיני, הפונטו גדולה ומרווחת (בוודאי שמהסיריון) אבל צריך לקחת בחשבון שזאת עדיין סופר-מיני. לא הבנתי ממך אם התרחבות המשפחה היא ממצב קיים של "זוג פלוס אחד" (כלומר יש אחד נוסף בדרך) או למצב כזה (כלומר הילד הראשון בדרך). בשני המקרים אפשר להסתדר בכיף עם הפונטו, אבל עם שני ילדים אולי זה מתחיל להיות טיפה צפוף (למרות שלא בהכרח. לדוד שלי עם שני ילדים בוגרים יש פונטו חדשה, אליה החליפו מפונטו ישנה, והם מאוד מרוצים). צריך להדוק אם גם הפג'ו 207 או סיטרואן C3 נכנסות בתקציב, כי גם הן גדולות ביחס לקטגוריה.

2. המסלול השני הוא רכב מקטגוריית הקופמקטיות ("משפחתיות") בן בערך שנתיים. בתקציב הזה אפשר להשיג רכב טוב מיד פרטית, ויש המון אפשרויות.

בכל מקרה המון בהצלחה ושיהיה במזל טוב :)

פורסם

1. למשפחה עם ילד אחד (ואפילו שניים) כל סופרמיני תספיק, אני בכלל לא בטוח שהתינוק החדש הוא סיבה המצדיקה החלפת הרכב, אבל יתכן שיש לכם סיבות אחרות (אפילו סתם פינוק) וזה לגיטימי.

2. gkiler דוחף את הסקודה בכל מקום דרוש ולא דרוש. הרומסטר יהיה overkill בשבילכם.

3. לדי הרבה חברות יש רכבי סופרמיני בטווח המחירים שבין 90,000-100,000 ש"ח, כגון יאריס (ידנית, אבזור ירוד) סוזוקי ספלאש וסויפט, יונדאי I20, פיאט פונטו, הפאביה שבמבצע סופרסל, הפנדה במבצע המשביר לצרכן ועוד כהנה וכהנה. אם רצונכם לרכוש רכב חדש אני ממליץ לכם להקדיש קצת זמן לסיור בסוכנויות הרכב - הרי בד"כ הן מרוכזות באזור אחד - הקדישו לסיור כמה שעות ותגלו מה מוצע, באיזה מחיר, ומה מתאים לכם.

4. מבחינת התקציב, עליכם לקחת איזה שהוא מרווח ביטחון כיון שמחד לא מובטח שתקבלו את מחיר המחירון תמורת הסיריון, וכן יתכן שתרצו רכב שעולה עוד כמה אלפי שקלים או תוספות כלשהן, וכן יש להביא בחשבון עלויות רישוי וביטוח הרכב החדש. לכן, אם תקציב ההוספה שלכם קשיר סביב 20.000 ש"ח עליכם לכוון את הרכישה לתקציב קצת יותר קטן (נניח, סביב 85,000 ש"ח), או לנסות לגייס עוד כמה אלפי שקלים פוטנציאליים (אם, נניח שתקבלו תמורת הסיריות רק 67,000 ש"ח ותרצו לרכוש רכב שמחירו 92,000 ש"ח ובתוספת עלויות רישוי ותוספות לרכב של עוד 2,000-3,000 ש"ח). אם מדובר במימון, הכינו את הקרקע בבנק כדי לקבל הלואה זולה ככל האפשר.

5. גייסו את כוח המיקוח שלכם, יתכן שתוכלו לצמצם משהו ממחיר הרכב החדש. לפעמים יש סוכנויות מתחרות של אותו יבואן שיציעו תנאים שונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

אני אישית באמת לא מבין למה לקנות מכונית מיני (ספלאש) במחיר שאפשר להשיג בו אחלה סופר-מיני (פונטו לדוגמה). שלא תבין לא נכון - אני מאוד בעד סגמנט המיני, אבל צריך להיות הפרש במחיר על מנת שזה יהיה כדאי.

פורסם

בוקר טוב,

 

אם אהבתם את הסיריון שלכם אז הג'יפון שהכי טבעי להמשיך אליו הוא הטריוס. בהשוואה לג'יפים הוא די חסכוני ודי זול לאחזקה, אבל הוא לא מאוד מרווח ואני לא בטוחה שיהיה לכם נוח להשתמש בו כרכב משפחתי.

אופציה נוספת, שתדרוש מכם לרדת כמה שנים למטה בשנתון, היא הטיוטה ראב4. רכב מצויין, די מבוקש בשוק, אבל המחירון שלו גבוה יחסית. מצד שני, הוא גם יותר גדול ויהיה לכם הרבה יותר מקום.

 

אם אתם מחפשים משפחתיות קטנות כמו שהציעו לכם בשרשור ולא ג'יפונים, אז כמובן שיש הרבה יותר אופציות וגם משנתונים מתקדמים יותר.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

×
×
  • תוכן חדש...