Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זה המקום או לא

פשוט מכיוון שכולכם חובבים מוזיקה מעבר להיותכם אודיופילים לפחות כך התרשמתי

רציתי לשתף ,בסיבוב האחרון שלי ללונדון חטפתי משם כמה דיסקים של אלקטרו סווינג עם נגיעות ג'אז פה ושם

bart & baker swing party

the art of electro swing

electro swing 2

electro swing3

הייתי מעוניין לדעת אם יש מישהו שמתמצא בסגנון הזה מכיר אולי שמע יודע איפה בארץ ניתן למצוא(או שאין דרך אחרת חוץ מאי ביי?).

אני כבר יודע שבארט ובייקר מתכננים להוציא עוד שתי אלבומי המשך כפולים לזה הכפול שכבר יש לי לפי האתר שלהם.

אני גם יודע שיש אלקטרו ססוינג 1, יודע שיש דיסק מרובע של קדחת האלקטרו סווינג ודיסק כפול שנקרא וויט מינק בלאק קוטון(לפי אי ביי).

האם משהו במוזיקה הזו מושך אתכם?אישית בגלל שאני מתחבר לצלילים של הג'אז והסווינג ונעימות רקע שכאלו מעט גיטרות סקספון קולות צרודים תופי ביג באנד וכן הלאה הכל ועוד משולב שם עם עריכות אלקטרוניות חלקיות לפעמים מורגשות לפעמים כמעט ולא וזה קסם לי..

אז האם מישהו מכיר שמע היה רוצה להכיר או לשמוע ?אנא שתפו.

• תוכן חדש...