Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בן,

חשוב לי אוטומט.

הפאביה נחשב רכב אמין?

סה"כ כן למרות כול השמועות הרעות על הDSG והTSI שים לב שביד 2 אין אף אחד שרוצה למכור אותן כמו את הפריוס והיאריס סימן שהרכב לא עושה כאבי ראש ובעיות.

דיברתי גם עם הרבה נהגי מוניות שעברו על אוקטביות 1.2 TSI בסביבות ה100K ק"מ תוך זמן מאוד קצת ולא עשו להם בעיות מיוחדות.

פורסם

SX4 היא אופציה מצויינת, ולנהגת בודדת גרסת ה-5 דלתות תהיה מצויינת, כיון שהיא יחסית קצרה ומתאימה לעיר.

מבחינת צריכת הדלק - אצלי (בגרסת ה-4 דלתות) היא צורכת סביב 10 ק"מ\ליטר בנהיגה שרובה עירונית-הררית (חיפה, עם גחות לקריות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
סה"כ כן למרות כול השמועות הרעות על הDSG והTSI שים לב שביד 2 אין אף אחד שרוצה למכור אותן כמו את הפריוס והיאריס סימן שהרכב לא עושה כאבי ראש ובעיות.

דיברתי גם עם הרבה נהגי מוניות שעברו על אוקטביות 1.2 TSI בסביבות ה100K ק"מ תוך זמן מאוד קצת ולא עשו להם בעיות מיוחדות.

נהגי מוניות ב-TSI? ועוד הרבה? אתה בטוח? ב-1.2? הוא עוד נמכר בארץ בקושי חצי שנה וכבר כיסו איתו 100 אלף קילומטר?

הייתי רוצה לפגוש את נהגי המוניות האלה.

שבוע טוב

פורסם

gkiler דוחף את הסקודה לכל פינה, כאילו אין יצרנים אחרים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הוא כנראה התכוון ל-TDI :roll:

לא אכן פגשתי נהג מונית שכיסה 60K עם 1.2 TSI שאלתי אותו איזה מנוע ואם הוא לא עשה בעיות מיוחדות והנהג אמר שהכול פיקס שאלתי אם הוא מכיר עוד נהגים שיש להם מנוע TSI ואם הוא לא עושה בעיות והוא אמר שיש לו חבר (גם מהנהגים) שעבר איתו את ה100K בלי שום בעיות מיוחדות לא בגיר ולא במנוע. בדרך פגשתי עוד הרבה נהגים על אוקטביות שנוסעים עם TSI 1.2הקילומטראז שלהם לא כזה גבוהה אבל אני תמיד שואל אותם איך האמינות ואם אין בעיות מיוחדות ואכן אין.

gkiler דוחף את הסקודה לכל פינה, כאילו אין יצרנים אחרים.
יש יצרנים אחרים ויש הרבה אבל מה לעשות שיצרנים חדשניים חוץ מVAG וFIAT בינתיים אין. כול המבחר בארץ (הקוראניות והיפניות) משתמשים באותו סגנון מנועים שרק עבר כמה שינויים עוד מראשית שנות ה80 ואותו סגנון תיבות אוטומאטיות הזמנים השתנו הדלק התייקר הטכנולוגייה התקדמה והעולם השתנה פשוט למה לקחת רכב עם מנוע זללן וחלש יותר כאשר אפשר לקחת רכב עם מנוע חסכוני וחזק יותר.

הבעיה היא שהיבואן של פיאט פועל בצורה רשלנית או יותר נכון לא פועל בכלל לכן אין את הפיאט והבחירה היחידה היא רכבים מבית VAG.

פורסם
לא אכן פגשתי נהג מונית שכיסה 60K עם 1.2 TSI שאלתי אותו איזה מנוע ואם הוא לא עשה בעיות מיוחדות והנהג אמר שהכול פיקס שאלתי אם הוא מכיר עוד נהגים שיש להם מנוע TSI ואם הוא לא עושה בעיות והוא אמר שיש לו חבר (גם מהנהגים) שעבר איתו את ה100K בלי שום בעיות מיוחדות לא בגיר ולא במנוע. בדרך פגשתי עוד הרבה נהגים על אוקטביות שנוסעים עם TSI 1.2הקילומטראז שלהם לא כזה גבוהה אבל אני תמיד שואל אותם איך האמינות ואם אין בעיות מיוחדות ואכן אין.

יש יצרנים אחרים ויש הרבה אבל מה לעשות שיצרנים חדשניים חוץ מVAG וFIAT בינתיים אין. כול המבחר בארץ (הקוראניות והיפניות) משתמשים באותו סגנון מנועים שרק עבר כמה שינויים עוד מראשית שנות ה80 ואותו סגנון תיבות אוטומאטיות הזמנים השתנו הדלק התייקר הטכנולוגייה התקדמה והעולם השתנה פשוט למה לקחת רכב עם מנוע זללן וחלש יותר כאשר אפשר לקחת רכב עם מנוע חסכוני וחזק יותר.

הבעיה היא שהיבואן של פיאט פועל בצורה רשלנית או יותר נכון לא פועל בכלל לכן אין את הפיאט והבחירה היחידה היא רכבים מבית VAG.

אחלה סוכן מבית VAG :wink:.

פורסם
אחלה סוכן מבית VAG :wink:.

באמת לא סוכן של VAG ולא סוכן של אף אחד פשוט מייעץ מה שהכי טוב לפי דעתי.

ובאמת למה לקחת רכב במחיר יותר יקר עם מנוע חלש וזללן יותר כאשר אפשר לקחת משו עם מנוע יותר חזק ופחות זללן.

ואם הייתי סוכן VAG לא הייתי מייעץ בחום כזה בכמה אשכולות את הפיאט בראבו. :-)

פורסם

אני מכיר נהג מונית אחד שמתנייד ב-TSI, והיא רחוקה מ-100K. היא גם רחוקה מאוד מ-50K. נהג שהק"מ שלו - יחסית - נמוך והעדיף לקחת את הזול יותר ולא לשלם אקסטרה על ה-TDI.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

רכב זה לא רק מנוע. ומה לעשות, צריך להבין שיש גם חבילות אטרקטיביות יותר מרכבי קונצרן פולקסוואגן, בעיקר מבחינת איבזור ומחירים.

ביקרתי השבוע בסקודה ולצערי הם ממש בטוחים שהם מציעים את הרכבים הכי טובים היום בשוק ולכן התנאים ללקוח נחותים מאשר במתחרות. הצעת הטרייד אין הייתה מגוכחת, מגוון הצבעים לא וודאי ורמות הגימור הן לקטלוג בלבד.

כשרוכשים רכב מסתכלים גם על איבזור, תוספות, אפשרויות מימון וגם עלויות שוטפות כמו טיפולים ביטוחים וכדומה.

במקרים מסויימים עיסקאות קמות ונופלות רק בגלל המימון שהפך לדעתי לחלק מאוד מהותי ברכישת רכב.

אני אישית שוקל כרגע רכישה של רכב שידוע לי שהוא לא הכי טוב בתחומו ויש הרבה מתחרות שעולות עליו אבל בגלל מבצע ספיציפי ותנאים שלא מוצעים בשום מקום אחר יש פער מחיר רציני מאוד בינו לבין המתחרות וידוע לי שלא אוכל למצוא עיסקה דומה לזו אצל יבואן אחר.

ברור לי שאנשים שלא כל כך בקיאים בעולם הרכב לא יהססו לבצע עיסקה כזאת משום שהיא מאוד אטרקטיבית אבל בגלל שיש לי קצת ידע אני עדיין מתלבט.

שבוע טוב.

פורסם

מייק, המימון עשוי להיות מרכיב חשוב בבחירת רכב, אבל שוק המימון הוא נושא לדיון נרחב בפני עצמו ויש אפשרויות מימון מחוץ ליבואנים. מבצעי מחירים הם עניין אחר

פורסם

איך מתקציב של 90 עד 100K הגעתם לפולו TSI וSX4?

אחר כך בכלל לקחתם את זה למחוזות הזוים ביותר.

אני מת על הפורום הזה. כולם גיבורים על כסף של אחרים.

פורסם

אכן יש כאן סחף מסויים. לא מכיר את הפולו והפאביה, אבל ה-SX4 בדגם ה-GLA (הבסיסי) מתומחרת בכ-111K ואני מניח שאפשר להוריד מזה משהו. כמוון שהשאלה היא הא ההשקה הנוספת מוצדקת, אבל על השאלה רק הרוכשת יכולה לענות,. אם היא תלך לבחון את הסויפט שבהחלט מתאימה להגדרות אפשר להתרשם גם מה-SX4 ולקבוע אם הוא מתאים לצרכים.

אני הגבתי להעלאת אפשרו ה-SX4 כיון שמישהו אחר העלה אותה, אבל אישית עמדתי בדיוק בפני אותה בחירה לפני מספר חודשים. התכוונתי לרכוש סופרמיני בתקציב סביב 105K, נכנסתי עם אשתי לסוכנות סוזוקי כדי לבחון את הסויפט וברגע של הארה אשתי החליטה שהיא מעדיפה לרכוש כרכב שיוכל להסיע את המשפחה בקצת יותר נוחיות, והזמנו SX4 (דגם ה-GLX במחיר 113K ועם כמה תוספות כלולות במחיר).

• תוכן חדש...