Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי טלפון מנציג השירות שהציע לי לקחת אייפון 4 למרות שליבי נוטה לקחת את ה-N8.

אני ממש לא יודע מה להחליט?

קראתי כאן כמה דעות, אבל לא מספיק לי להבין יותר מה עדיף?

דרך אגב ממרכז שרות אורנג' עסקי נמסר לי שה-N8 לא משווק עדיין עד שתעודכן לו גירסה חדשה בימים הקרובים, ושהגרסה שמשווקת בסלקום ופלאפון היא כרגע בעייתית וגורמת לבעיות מסויימות בחומרה, אבל שווה לחכות כי המכשיר יותר עדיף אפילו מהאייפון4.

מכאן ההתלבטות.....

תמונה מצורפת:

jjj1ym5gb.jpg

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

לדעתי, מה שבטוח, לא לגעת במכשירים של NOKIA, למרות שפעם הם היו אלו שהכתיבו את הטון, היום הם די נשארים מאחור. אם אתה שואל אותי, אייפון 4 הוא סבבה אבל אני הייתי הולך מכשיר מבוסס אנדרויד, HTC או GALAXY S.

פורסם

אהלן אייל,

זוהי דעתי האישית, בתור אחד שעבד בחברת הייטק בעברו עם מכשירים סלולריים. אני באופן אישי לא הייתי קונה מכשיר של נוקיה. למרות שיש לי כרגע אייפון 3 המכשיר הבא שלי (ברגע שהנוכחי ישבוק) יהיה מכשיר מבוסס אנדרויד (או WIN7 אם תוכיח את עצמה).

פורסם

שרון ידידי.

אני מאוהב באייפון. לדעתי מכשיר מדהים.

לא מכיר אחרים ויתכן והם מדהימים יותר אבל אייפון זה כיף אמיתי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא אמרת לי עדיין מה רע בנוקיה.

יש לי כיום אייפון 4 אבל לא מצאתי שום דבר רע בסימביאן של נוקיה , השתמשתי במכשירי סימביאן במשך 3 או 4 שנים אם לא יותר ואם ה N8 היה יוצא בזמן בו הייתי חייב לבחור מכשיר, גם הייתי ממשיך עם זה כיום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא אמרת לי עדיין מה רע בנוקיה.

יש לי כיום אייפון 4 אבל לא מצאתי שום דבר רע בסימביאן של נוקיה , השתמשתי במכשירי סימביאן במשך 3 או 4 שנים אם לא יותר ואם ה N8 היה יוצא בזמן בו הייתי חייב לבחור מכשיר, גם הייתי ממשיך עם זה כיום.

מה שרע בנוקיה זה סימביאן. מע' הפעלה הזו גוססת ותוך פחות משנה היא תמות רשמית. ז"א שלא יהיו יותר תוכנות, לא יהיה יותר תמיכה בקיימות וסביר להניח שגם לא יהיו עדכונים למכשיר עצמו.

פורסם
מה שרע בנוקיה זה סימביאן.

למה זה רע? אני באמת מתקשה להבין את כל אלה שצועקים "איכס, סימביאן".

חוץ מזה, היא לא הולכת למות כ"כ מהר, נראה לי שלWP7 על כל המגרעות שלה זה יקרה יותר מהר (עדיף היה לנוקיה אם היו ממשיכים בפיתוח MEEGO).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מה שרע בנוקיה זה סימביאן. מע' הפעלה הזו גוססת ותוך פחות משנה היא תמות רשמית. ז"א שלא יהיו יותר תוכנות, לא יהיה יותר תמיכה בקיימות וסביר להניח שגם לא יהיו עדכונים למכשיר עצמו.

למה היא גוססת? מי אמר שהיא גוססת? למה היא פחות טובה ?

אתם מוכיחים את התאוריה שלי שאין באמת הסבר רציונלי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דווקא הבנתי שחוץ ממשק דומה הסימביאן 3 מהיר מאוד והטאצ' מדהים. חוץ מזה הבנתי שבאייפון יש הרבה הגבלות בלוטוס וכאלה.....

וב OVI יותר קל להסתדר....

אני באמת לא יודע מה להחליט.....אולי כדאי לחכות עוד קצת.

דרך אגב יש לי N97 שהייתי מאוד מרוצה ממנו, שירת אותי יפה במילואים האחרונים, נפח עצום, וראיתי המון סרטים בזמן הפנוי, וגם המצלמה היתה לא רעה באור יום, סכ"ה אני לא יוזר מטורף ומחפש פחות סיבוכים.

פורסם
למה היא גוססת? מי אמר שהיא גוססת? למה היא פחות טובה ?

אתם מוכיחים את התאוריה שלי שאין באמת הסבר רציונלי.

הבעיה שלך היא דביקות לתאוריה שלך :D

נוקיה הכריזו בצורה רשמית לפני שבוע שהם מפסיקים את הפיתוח של סימביאן ומשליכים אותה לפח זבל.

לא יהיו יותר טלפונים של סימביאן - N8 הוא בין האחרונים, אם לא האחרון.

שימו לב לשקף שנוקיה הציגו במסיבת עיתונאים האחרונה :

nokiawebcast-4.pdf-page-30-of-38.jpg

פורסם

אוף, נמאס לי ליחצ"ן את נוקיה.

בתכלס, מולטי טאסקינג מטורף. אני מריץ 24 שעות מאז שקניתי את הטלפון:

1.SKYPE (אפשר להתקשר אלי, בניגוד לאייפון 4 של חבר)

2.WHATSAPP - פועל בצורה מצוינת ואינטגרטיבית עם המכשיר

3. SOCIALLY - מקפיץ לי עדכונים מFB, טויטר ולינקדאין. אפשר להגדיר עד לרמת מתי להקפיץ עדכונים, מאיזה רשתות וכו'.

עם כל התוכנות האלו ברקע, המכשיר עדין טס. התוכנות שברקע כמעט לא משפיעות על הביצועים.

1. הגלריה מהירה מאוד (גלילה יותר מהירה מאייפונים למיניהם).

2. טאץ' קליל ומדהים כמו האייפון (יש שיגידו שיש עדין שוני אבל זה בד"כ אותם אנשים שיגידו שסימביאן קקי בלי לדעת למה).

3. סוללה יותר טובה מהאייפון. עם 3G (בלי שימוש בWIFI) וכל התוכנות שלי, שימוש רגיל היא מחזיקה יום וחצי יומיים.

4. GPS מתחבר בחצי שניה.

5. אפליקציות - אלפים מכל הסוגים וכל הצורות. אתמול ישבתי שעה וחצי והורדתי בלי הפסקה אפליקציות. לאומי הוציאו לN8, יש פועלים (אפליקציה די גרועה) ועוד אלפים. אין צורך בפריצה, אפשר להוריד ישירות מהטלפון (נוח מאוד ומהיר מאוד) ואפשר להוריד תוכנה פרוצה מהמחשב (ממש כמו שמורידים תוכנה רגילה למחשב אבל היא פרוצה מראש).

6. איכות שיחה - לא אייפון, לא אנדרויד ולא שום מכשיר יתקרבו לאיכות השיחה במכשיר הזה, גם בשנים הקרובות. האיכות מושלמת. גם בשמיעה ובגם בדיבור.

7. מצלמה - WOW WOW WOW. כולם מתפעלים. באמצע מסיבה מלאה בעשן יש חדות מדויקת עם פלאש XENON שמרחיק עד כמה מטרים טובים. צילום מתבצע בשניות. אפליקציית עריכת תמונה עם כל הפיצ'רים הבסיסיים של PHOTOSHOP (חדות, קונטרסט, צבעים, ספיה, עומק, צלליות וכו').

8. זיכרון פנימי 16 ג'יגה, אפשר לדחוף כרטיס זיכרון MICRO SD, שמתי אחד של 4 ג'יגה. מעל ומעבר לכל שימוש אינטנסיבי.

9. מהירות תפריט - מהירה מאוד. מידי פעם יש תקיעות ממש מינוריות ולא מורגשות. שקול לאייפון, מעט מהיר מהאייפון בכמה תפריטים.

10. איכות הבניה והקונסטרוקציה - הטלפון מרגיש טוב מאוד. חזק סולידי ויפה. מרגיש יוקרתי.

11. מסך - איכות מצוינת. עין בלתי מזוינת רואה אותו דבר בכל המסכים. קצת בעייתי בשמש ישירה.

12. יומן - קלאסי של נוקיה. עובד 20 שנה ועובד גם היום.

13. רמקול - חזק מאוד.

14. תמיכה מלאה בפלאש (דפדפן מובנה).

15. מיילים - אחלה תצוגה. לא צריך יותר מזה. טיפטיפה איטי במעבר בין מיילים.

16. ליברליות - אפשר לשלוח כל קובץ מכל סוג לאן שאתם רוצים באיזה פרוטוקול שבא לכם (BT, מייל, דרך הUSB) וכו', אפילו לשלוח התקנות של אפליקציות מטלפון לטלפון. כמובן להעביר MP3 מהמחשב בקלות ובשניות (ממש מהיר) לטלפון. כנ"ל סרטים.

17. סנכרון עם OUTLOOK - כמו בכל טלפון נוקיה, עובד ועובד טוב.

18. USB ON THE GO - עם כבל שמגיע בחבילה ניתן לחבר דיסק און קי (כל מוצר USB בתכלס) ישירות לטלפון.

19. חיבור HDMI - לא יצא לי להשתמש אבל יש כבל בחבילה שמאפשר לחבר את הטלפון למסך HD ולהציג הכל.

20. כבר הזכרתי שהSKYPE עובד לי עם הדיבורית BT באוטו?! לאן הגענו... VOIP דרך הרכב.

21. חיבור אוזניות רגיל. יש גם אוזניות בחבילה.

חסרונות:

1. חוסר מקלדת מלאה במצב אנכי. בעדכון הקרוב יתקנו את זה.

2. מעבר איטי יחסית בין מסכי הבית. יתוקן בעדכון הקרוב. כל השאר טס.

3. הייתי רוצה סוללה כמו בE71 אבל עוד לא הגיעו לרמה הזאת לצערי.

הבנתי שבגרסאות של סלקום יש באגים ממישהי שקנתה את המכשיר מהם. באגים מוזרים שלא ראיתי אצלי במכשיר (מכשיר מחנות פרטית). בכל אופן לא הייתי קונה כי המכשיר עולה שם 3900 ש"ח כשבחנות פרטית הוא עולה 2100. האחריות היא זבל בשניהם.

פורסם

הבנתי שבגרסאות של סלקום יש באגים ממישהי שקנתה את המכשיר מהם. באגים מוזרים שלא ראיתי אצלי במכשיר (מכשיר מחנות פרטית). בכל אופן לא הייתי קונה כי המכשיר עולה שם 3900 ש"ח כשבחנות פרטית הוא עולה 2100. האחריות היא זבל בשניהם.

דרך אגב ממרכז שרות אורנג' עסקי נמסר לי שה-N8 לא משווק עדיין עד שתעודכן לו גירסה חדשה בימים הקרובים, ושהגרסה שמשווקת בסלקום ופלאפון היא כרגע בעייתית וגורמת לבעיות מסויימות בחומרה, אבל שווה לחכות כי המכשיר יותר עדיף אפילו מהאייפון4.

• תוכן חדש...