Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי תחבר צופר אויר ואת הצופר של הרכב לאזעקה תשמיע את האזעקה כמה פעמים בשכונה אנשים יראו עם מה יש להם עסק ואולי ירדו מהקטע של האוטו שלך

לפי דעתי לא שווה לבטח כי 10 אחוז זה מוגזם ועוד צריך השתתפות למה מה קרה

קנה אזעקה טובה שמחוברת לכול נקודת כניסה לאוטו ותיהיה רגוע

מניסיון צופר אחד לא מספיק לי פרצו את האוטו וגנבו גם את הצופר אנשים מפגרים ומאז שמתי באוטו הקודם את הצופר של האזעקה ואת הצופר של האוטו

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אני באמת פיספסתי פה נקודה מעניינת

אתם מדברים שביטוח זה ביזבוז ?

לפחות DIABLO אמר שתוך כמה שנים הוא שילם את ערך המערכת

..

אז אתה מוכן להסביר לי כמה ערך יש למערכת שנימצאת אצל מישהו אחר באוטו. וכבר לא אצלך באווטו ?

פורסם

אף אחד עוד לא ממש ענה לי על השאלה...

למרות שעלו פה הרבה שאלות אחרות...

ודרך אגב, ערך הביטוח כולל השתתפות עצמית של 20% לרמקולים (וסאב) ו200 ש"ח לHU, בלי תשלומי הביטוח כל שנה... משהו כמו 200 ש"ח לשנה

כל זה תקף לביטוח של מערכת בשווי של 3000 ש"ח...

שווה? לא? לקחת סיכון (כי במילא יגנבו רק את הסאב או ה HU, וה HU תמיד יורד איתי מהרכב)

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

מצטער לאכזב אותך

הגנבים של היום לא מספקים בסאבים

גנבו לחבר שלי את הגולף, לקחו אותה לשטח. פירקו את כל המערכת.

ונטשו את הרכב...

מקרה דומה היה לבן דוד שלי.. אין תרופה ואין מדע בטוח

פורסם

ודרך אגב, ערך הביטוח כולל השתתפות עצמית של 20% לרמקולים (וסאב) ו200 ש"ח לHU, בלי תשלומי הביטוח כל שנה... משהו כמו 200 ש"ח לשנה

שווה? לא? לקחת סיכון (כי במילא יגנבו רק את הסאב או ה HU, וה HU תמיד יורד איתי מהרכב)

לא פעם הם גונבים את הרדיו-דיסק גם בלי הפאנל.

למה?! אולי יש להם מאגר פאנלים, אולי סתם מרוע לב... לא יודע.

לפי דעתי 130 שקל לשנה כמעט זה סכום ששווה להשקיע בשביל קצת שקט נפשי.

רוב הסיכויים שאם השוכנה שלך שורצת בגנבי מערכות אז ינסו לעשות את המכה הראשונה כבר סמוך למועד ההתקנה איך שיגלו שיש לך מערכת, מה שאתה צריך לעשות לדעתי זה להשקיע את ה-130 שקל בביטוח ולתת לזמן לעשות את שלו,

יכול להיות שתוך כמה זמן תיווכח שזאת הייתה החלטה נבונה, יכול להיות שעוד 250 יום תחליט שמיותר להמשיך את הביטוח.

פורסם

חחחח ,אתה מצחיק אותי אתה יודע? :lol:

אתה שואל אותנו אם שווה לקחת סיכון? תשאל את עצמך,איפה אתה גר? איפה אתה מבלה ,איפה גרים החברים שלך?

למשל:בן אדם שגר בהרצליה פיתוח ומבלה שם גם לא צריך לחשוש כל כך,לעומת אני למשל שגר בחולון ומבלה לרוב בבתים,יפו וכו..

חוץ מזה שאצלי יש גנבים בשכונה,אצלך? :D

8)
פורסם

לא הבנתם את כוונתי או שלא קראתם טוב. אני מתכוון שעם הכסף שמשלמים לחברת ביטוח (סכום די גבוה), אפשר תוך כמה שנים לקבל את הערך של המערכת שלכם בתשלומים ששילמתם. אני לא מדבר על עצמי, אלא אני מדבר בכללי. אם חברת הביטוח שלכם לוקחת 10%-20% בתשלום משווי המערכת שלכם, אז אתם פשוט קונים מערכת שניה לחברת הביטוח. ולדעתי הסכום מאד גבוה, ועדיף כבר להשקיע באמצעי מיגון.

נגיד אם הייתם קונים רכב ב-200 אלף שקל, והייתם משלמים 20-40 אלף כל שנה לחברת הביטוח זה שווה? או עדיף כבר להשקיע במיגון הרכב? עזבו את הקטע של כמה משלמים (200 שקל או 500) העיקר איזה אחוז משווי המערכת שלכם אתם משלמים. אם מישהו השקיע 3000 שקל במערכת ואחר 30000 שקל כל אחד משלם סכום שונה, אבל עם אחוז תשלום מהשווי זהה.

פורסם

אם אני עושה ביטוח

ויש באמת פריצה לאוטו

יש מצב שהביטוח עושה בעיות ? מחפש סיבות לא לתת כסף ?

איך הם באמת ידעו שפרצו לי לאוטו ?

כול חברת ביטוח יכולה לעשות ביטוח גם למערכת ( אין לי מושג איםה האוטו של אמא שלי מבוטח )

עכשיו בדיוק שאלתי מישהו על המחיר של הביטוח והוא אמר לי שאם אני מבטח מערכת שעולה 10 אלף אז הביטוח של זה משהו כמו 1400 שקל

יש מצב ??

פורסם
עד לא קיים

צריך לבטח סאב+מגבר

ואת הHU או לקחת סיכון (כי אתה מפרק פאנל) או גם לבטח

אצלי זה בעיה לגנוב את המגברים...

אז לבטח רק את הסאב?

כולה משהו כמו 600-700 ש"ח..

את ה HU אני מפרק... אבל לבטח גם אותו?

אתם מבינים עכשיו את ההתלבטות...

פורסם

HU רוב הסיכויים מבוטח כבר (נראה לי זה אוטומטית נכנס לפוליסה)

רק תבדוק מה אתה מקבל במקרה של גניבה, כסף או רדיו דיסק חלופי...

ותבדוק גם על איזה סכום (ואם זה בכלל רדיו דיסק ולא טייפ)

חוץ מזה תבטח גם את הסאב

בקשר למגבר - אם לגנבים יהיה זמן, יכולים לפרק לך גם אותו.

אז פה זה כבר שיקול שלך...

Scooby WRX

פורסם
HU רוב הסיכויים מבוטח כבר (נראה לי זה אוטומטית נכנס לפוליסה)

רק תבדוק מה אתה מקבל במקרה של גניבה, כסף או רדיו דיסק חלופי...

ותבדוק גם על איזה סכום (ואם זה בכלל רדיו דיסק ולא טייפ)

חוץ מזה תבטח גם את הסאב

בקשר למגבר - אם לגנבים יהיה זמן, יכולים לפרק לך גם אותו.

אז פה זה כבר שיקול שלך...

HU מבוטח, אבל בחליפי... מה שיתן לי רדיו דיסק מאעפן בתוספת של 700 ש"ח (מניסיון לצערי!)

אולי אפשר להמיר זאת בשקלים?

• תוכן חדש...