Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיגון לרכב רגיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ברשותי סוזוקי sx4

5 דלתות

ראיתי לא מזמן בעיר רכב פרטי רגיל שחיברו לו מקדימה ומאחורה מגן טמבון (אם אני לא טועה זה נקרא מגן טמבון צינור יחיד)

הוא היה בצבע שחור לא בולט דיי דק ונמצא מתחת לפגוש ובולט טיפה החוצה כ 1 ס"ם

הייתי רוצה לעשות גם ברכב שלי דבר כזה (מכיון שאישתי מאוד אוהבת להיתקל בדברים ברוורס) וכן יש לנו חיישני רוורס!

היכן ניתן לקנות ולהרכיב כזה

תודה רבה

פורסם

אאהה..:|

אם אתה רוצה להפוך משפחתית קטנה לג'יפ עם מיגוני ברזל :lol: אשמח לראות את זה :-)

ישנה החברה המפורסמת "אספיר" (נראה לי קוראים לה ככה). היא מייצרת מיגוני ברזל לג'יפי שטח.

אולי הם ימצאו לך פתרון... אשמח עם עזרתי. אה,ואם בסוף אתה הולך על זה,אשמח לתמונה.

אלכסנדר נ.

:twisted:
פורסם
שלום חברים

ברשותי סוזוקי sx4

5 דלתות

ראיתי לא מזמן בעיר רכב פרטי רגיל שחיברו לו מקדימה ומאחורה מגן טמבון (אם אני לא טועה זה נקרא מגן טמבון צינור יחיד)

הוא היה בצבע שחור לא בולט דיי דק ונמצא מתחת לפגוש ובולט טיפה החוצה כ 1 ס"ם

הייתי רוצה לעשות גם ברכב שלי דבר כזה (מכיון שאישתי מאוד אוהבת להיתקל בדברים ברוורס) וכן יש לנו חיישני רוורס!

היכן ניתן לקנות ולהרכיב כזה

תודה רבה

תן לי לראות אם אני מבין אותך נכון ,

אשתך "נתקלת" ברכבים ברוורס אז אתה רוצה לשים מיגונים מברזל כדי שרק הרכב חסר המזל שמאחוריך יפגע...

פורסם

בדיוק!!!!!!!!!! (בציניות כמובן)

יש פה אנשים שרק מחפשים לעקוץ וללעוג בשביל מה הם עונים בכלל אני לא מבין?

אגב פעם שעברה היא נתקעה בקיר של בניין

פורסם

שלום ידידי,

אני מבטיח לך שהתגובה שלי לא צינית.

תודה רבה

אבל חשבת אולי מה יקרה אם ה"דברים" האלה יהיו ילד קטן ?

אגב , זה נכון גם לג'יפים לא רק לרכבים פרטים.

שלא נדע,

שבת שלום ובהצלחה,

עדי.

זה לא משנה שגדלת בלול תרנגולות כל עוד בקעת מביצה של ברבור...

פורסם

עדיף להתקין מצלמת רברס בנוסף לחיישני חנייה (דלעתי דבר מאוד לא אינפורמטיבי, קשה לדעת מה קורה מאחורה מצפצופים של הדבר הזה) במקום מיגונים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש מצלמות רוורס גם עם לדים ללילה, עם קיט של מסך 7" שיכול לשמש לעוד דברים, לא יקר מידי, אני מאמין שיעלה יותר זול מאשר שיבנו לך מיגונים, ורואים מעולה. יחסוך הרבה יותר טוב. ככה גם תיראו מה הולך מאחורה ולא תסעו עד שתשמעו בום

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...