Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

בבעלותי סיאט איביזה טורבו 2002.

הרכב כרגע עם צנרת 2.75 בלי ממירים.

בזמנו שקניתי את הרכב החיישן למדה האחורי הזה תקול ולא ייחסתי לזה חשיבות רבה.

כרגע אני מעוניין להחליף חיישן ועקב התייעצות עם אחד מהמוסכים פה באתר הבנתי שהקריאה של החיישן עדיין לא תהיה תקינה עקב חוסר הממירים.

השאלה היא האם עקב צנרת בלי ממירים החיישן למדה נותן קריאה לא נכונה ולכן בעצם יש קוד תקלה של חיישן למדה?

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

תודה.

פורסם

חיישן אחרי ממיר נותן גל שונה לחלוטין מן החיישן שלפני. הגל כמעט ישר. זאת הבקרה של המחשב לתקינות עבודתו של הממיר.

במידה ואין שינוי בגלים/ באותות מהחיישנים המחשב מזהה זאת כממיר קר ונותן פקודה להעשיר את הדלק לצורך חימום הממיר לטמפ' עבודה. בקיצור איבוד כח משמעותי, צריכת דלק משמעותית.

אם לא נלמד איך נדע

פורסם

אני מודע לכך שהרכב נוסע כרגע בתערובת דלק עשירה מה שגורם לצריכת דלק ולירידה בביצועים.

השאלה שאני שואל היא האם עקב הצנרת חסרת הממירים תתקבל כביכול קוד תקלת מנוע בחיישן לאחר הממיר גם במידה והוא תקין?

לפי אחד המוסכים באתר יש טענה שזה לא משנה עם החיישן תקין או לא, ברגע שאין ממיר ברכב עדיין תתקבל קוד תקלת מנוע.

אז לפני שאני רוצה להחליף חיישן אני מעדיף לבדוק אופצייה לרכישת ממיר ספורטיבי ואולי בעצם החיישן הקיים תקין?

שוב אני מזכיר הרכב הוא איביזה טורבו 2002.

אשמח לשמוע מבעלי איביזות עם צנרת פלטה על הנושא.

תודה.

פורסם

משנים את מיקום החישן,ואז אין בעיה בלי ממיר.

גש למקום שמתמחה בשיפורים לVAG יפתרו לך את זה ב רבע שעה.

אפשרי גם דרך התוכנה לבטל את החישן.

פורסם

אני עם אותה בעיה בדיוק על אותו רכב,לאחר התייעצות עם כמה אנשים שמבינים הכי מומלץ זה לעדכן תוכנה לצ'יפ שבתוכנה העדכנית פשוט מבטלים את החיישן הזה..

אני דווקא הבנתי שהרכב נוסע עם תערובת ענייה ולא עשירה כמו שרשמת..

פורסם

עשירה. המטרה היא שחלקיקי הדלק שלא נשרפו בתא השרפה יסיימו את שרפתם בממיר ויעלו את הטמפ' שלו לטמפ' עבודה יעילה

אם לא נלמד איך נדע

פורסם

טוב חברים,

אני אכן ידעתי שאפשר לעדכן תוכנה לפי עצתו של BIG Y(יריב אם אני לא טועה?)

והחלטתי שעדיף עידכון תוכנה.

ולכן עצרתי היום אצל E&A והוחלט לעדכן תוכנה+ברז גדישה.

מנסיעה קצרה לביתי הקט ניתן לראות שהרכב שקט יותר מבעבר ועובד בצורה עגולה יותר.

הרכב מגיב יותר טוב מבעבר בלי גימגומים קטנים בין העברות הילוך.

בהחלט שינוי לטובה.

מבחינת כח אני כרגע לא רואה שינוי מסויים וגם לא ציפית לניסים ונפלאות כי בסך הכל אני נחשב די "סטנדרטי".(צי'פ,צנרת,אינלט,פורק)

מה שנשאר להגיד זה תודה לחבר'ה בE&A אלי ואביחי ולכם כמובן על העזרה.

אז עד לצ'ק אנג'ין הבא תודה ולהתראות:lol::lol::lol:.

• תוכן חדש...