Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ ווספה PX 200 1983

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הווספה הזאת קיימת אצלנו במשפחה עוד הרבה לפני שנולדתי.

הווספה של אבי שקנה אותה לפני 28 שנה יד 2 והיתה לו לכלי רכב קבוע...באמצע הוא עוד הספיק למכור אותה לחבר שלו ובגלל הסנטימנטים העזים אליה הוא קנה אותה ממנו בחזרה אחרי שנה.

כל הילדות שלי ושל האחים שלי גדלתי עליה, כמעט כל יום שבת היינו מטיילים בה 4 אנשים אחי הקטן מקדימה אחריו אבא אחריו אני ואחרון אחי הגודל כולם על הכיסא. עד גיל 13 שבו כבר גדלו וכבר לא היה מקום...הווספה היתה עם טסט עד שאבי החליט שיותר מידי כסף עולה הביטוח ולא משתלם לנוע איתה בכבישים אז הוא הקפיא את הרישיונות ומאז היא שימשה כ"אופונוע שטח לטיולים" וכך גם המצב שלה הדרדר בנוסף לכל גם אני התחלתי לנהוג עליה לבד במושב..וגם אני תרמתי למצבה הגרוע..

כשהפסיקה לעבוד לפני 3 שנים בערך בגלל גיר גמור בנוסף לכל התקלות, אבי הכניס אותה למחסן לשימור, בנוסף הוא כל הזמן חלם לשפץ אותה.

עוד כמה חודשים אבא יהיה בן 50 אז החלטתי לעשות לו הפתעה ליום ההולדת לשפץ לו אותה כמו חדשה!

למזלי רק אני נכנס למחסן שהיא נמצאת בו וביום שבת האחרון "גנבתי אותה" ולקחתי אותה לחבר בקיבוץ בדרום להתחלת השיפוץ בתקווה שאף אחד לא ישים לב שהיא חסרה...

את השיפוץ אני מתכוון לעשות מא'- ועד ת' כולל מנוע,גיר,קלצ'ץ,פחחות וצבע וכל הפרטים הקוסמטים.

יש לי 9 חודשים זמן לשיפוץ עד ליום ההולדת שלו.

29012011683.jpg

29012011685.jpg

29012011684.jpg

29012011690.jpg

חבר מועדון ה-5

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפה, בהצלחה!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יום שבת בבוקר המנוע מבריק אחרי שיטפת קיטור..

התחלתי לפרק את המנוע ואת המכלולים שלו.. בנתיים מצאתי את אחד הצירים של הגיר שבור, מייסב בוכנה גמור, סכ"ה הבוכנה והצילנדר נראים במצב טוב מאוד אני לא חושב שאני יחליף אותם, נתקעתי באום מיוחד שתופס את הקלא'ץ לציר אני מקווה שבמהלך השבוע אני יצליח לפרק אותו ואז כמובן להחליף לחדש.

אחרי זה גם הג'אנטים פורקו..

להלן קצת תמונות..

IMG_2313.jpg

IMG_2314.jpg

IMG_2315.jpg

IMG_2317.jpg

IMG_2319.jpg

IMG_2321.jpg

IMG_2341.jpg

IMG_2323.jpg

חבר מועדון ה-5

פורסם
נתקעתי באום מיוחד שתופס את הקלא'ץ

אל תנסה עם דורן ופטיש.

תבוא לקחת מפתח מקורי

או שתקנה אחד בת"א. לא יעלה יותר מ40 ש"ח.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

נתקעתי באום מיוחד שתופס את הקלא'ץ לציר אני מקווה שבמהלך השבוע אני יצליח לפרק אותו ואז כמובן להחליף לחדש.

יתכן שמדובר באום עם הברגה שמאלית

בהרבה מכלולים סובבים הברגה שמאלית משמשת כאבטחה מפני שחרור

פורסם
אל תנסה עם דורן ופטיש.

תבוא לקחת מפתח מקורי

או שתקנה אחד בת"א. לא יעלה יותר מ40 ש"ח.

ישי

תודה, במהלך השבוע אני יסע לקנות כזה..

חבר מועדון ה-5

פורסם
נתקעתי באום מיוחד שתופס את הקלא'ץ לציר אני מקווה שבמהלך השבוע אני יצליח לפרק אותו ואז כמובן להחליף לחדש.

אני חושב שאתה מתכוון להברגה הפוכה...

חבר מועדון ה-5

פורסם

הפוך ממה?

הברגה שמאלית ננעלת בסיבוב שמאלה, הברגה "רגילה" ננעלת בסיבוב ימינה - הכל לפני מה שנחוץ

יש הרבה מכלולים שהרגיל בהם הוא דווקא שמאלה - זה רק סמנטיקה

פורסם

הפוך ממה?

הברגה שמאלית ננעלת בסיבוב שמאלה, הברגה "רגילה" ננעלת בסיבוב ימינה - הכל לפני מה שנחוץ

יש הרבה מכלולים שהרגיל בהם הוא דווקא שמאלה - זה רק סמנטיקה

זה מה שנקרא "הברגה הפוכה" !

חבר מועדון ה-5

פורסם

היום המשכנו בפרוק המנוע והגיר לגורמים כולל ניקיון של רוב החלקים בכלי עם חומר לניקוי אסלות 00 + מסיר שומנים סנץ מוריץ, מהול במים.

חלק מהחלקים ניקינו בחומצה לשטיפת מנועים וחלקי אלומיניום.

החומרים האלה באמת עושים פלאים..אחרי כמה שעות.

לאחר מכן שייפנו את כל החלקים בצמר פלדה וסקוצ' לניקוי סירים ולאחר מכן במים וסבון ולבסוף ייבוש בלחץ אוויר .

להלן תמונות:

IMG_2357.jpg

IMG_2359.jpg

IMG_2361.jpg

IMG_2363.jpg

IMG_2364.jpg

IMG_2365.jpg

IMG_2367.jpg

IMG_2371.jpg

חבר מועדון ה-5

• תוכן חדש...