Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ ווספה PX 200 1983

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה כיף לך :oops:

אני זוכר לטובה את התקופה שבה היתה לי וספה. זה היה כלי פרימיטיבי, לא נוח ובעל בטיחות פאסיבית של כור גרעיני סובייטי, אבל עם המון נשמה, כיף והתעסקות.

אני חולם על היום שבו ארכוש וספה למטרת שיפוץ ואעשה לה את אותו הטיפול שאתה עושה היום לוספה שלך.

אנא המשך לשתף אותנו בתמונות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יופי של עבודה אסף,

בעברי הרחוק 2 ווספות האחת SUPER 150 שנת 1969 ששופצה על ידי גם אחרי שלא עבדה למעלה מ 10 שנים והניע במכה ראשונה אחרי החלפת דלק ומצת. חבל שאין לי תמונות שלה,היא שרתה אותי כל תקופת שרות הסדיר.אדומה בוהקת ונוצצת.

כל פיפס הכרתי בקרביים שלה.

השנייה ווספה ראלי 200 שנת 1975 שברבות הימים שודכה לה סירה אלגנטית שרכשתי וחוברה לה יחדיו ע"י ולקוביץ.

מתגעגע לכלי הזה,הלוואי והיה ברשותי לטובת שיפוץ שכזה.

הערה בקטנה: האוטומט גיר נראה עייף גם אחרי השטיפה ,כדאי לבדוק את הצלב.

יאללה בשמחות!

פורסם
יופי של עבודה אסף,

בעברי הרחוק 2 ווספות האחת SUPER 150 שנת 1969 ששופצה על ידי גם אחרי שלא עבדה למעלה מ 10 שנים והניע במכה ראשונה אחרי החלפת דלק ומצת. חבל שאין לי תמונות שלה,היא שרתה אותי כל תקופת שרות הסדיר.אדומה בוהקת ונוצצת.

כל פיפס הכרתי בקרביים שלה.

השנייה ווספה ראלי 200 שנת 1975 שברבות הימים שודכה לה סירה אלגנטית שרכשתי וחוברה לה יחדיו ע"י ולקוביץ.

מתגעגע לכלי הזה,הלוואי והיה ברשותי לטובת שיפוץ שכזה.

הערה בקטנה: האוטומט גיר נראה עייף גם אחרי השטיפה ,כדאי לבדוק את הצלב.

יאללה בשמחות!

תודה דודי הצלב בבדיקה...

חבר מועדון ה-5

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הגיעו כל החלקים החדשים לווספה: כבלים,רפידות ברקס, בקליות, מחזירי שמן, מסביים, קלאץ', צינור דלק , גומיות, תושבות,חלקי פלסטיק,ידיות ועוד...כמובן שהכל אורגינלי ומקורי!

אחרי שהמנוע פורק לגורמים עבר ניקוי ושיוף והוחלפו החלקים הלא תקינים הגיעה הזמן לסגור מנוע !

תמונות:

IMG_2473.jpg

IMG_2474.jpg

IMG_2476.jpg

IMG_2477.jpg

IMG_2478.jpg

IMG_2480.jpg

IMG_2482.jpg

IMG_2483.jpg

חבר מועדון ה-5

פורסם

נראה פרוייקט רציני ומעניין מאוד! שיהיה בהצלחה תמשיך כך! תמיד כייף לראות שיפוץ של ווספה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש התקדמות!

אחרי חיפושים בתל אביב נקנו עוד גומיות של הרגלית אמצע,גומיות של הצמת חשמל ודלק בבודי ,פס ניקל שיושב על הכנף הקידמית מצאתי אצל "עופר אבניר" אגב שרות אדיב ומקצועי (ממליץ בחום).

הורכב הקלאץ' החדש כולל כל הרכיבים חדשים.

כל שאר החלקים עברו ניקוי ושיוף יסודי הכנה לצבע וצביעה.

צבעים נקנו בתל אביב אצל "טופ קולור" שקצת הגזים במחיר של הספריים...

הווספה נשלחה לניקוי חול ופחחות אצל "מוסך אשר" ברחובות (תמונות בהמשך).

IMG_1979.jpg

IMG_1980.jpg

IMG_1981.jpg

IMG_1982.jpg

IMG_1983.jpg

IMG_1984.jpg

חבר מועדון ה-5

• תוכן חדש...