Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד לפני רכישת רכב ראשון.

אני רוצה רכב בדרגת סופר מיני כאשר ההתלבטות היא בין 3 הרכבים שבכותרת:

הונדה ג'אז, סוזוקי סוויפט או מאזדה 2.

חשובים לי מספר דברים:

1. גיר אוטומטי (ולא רובוטי!) - אחרי הכל, גם חברה שלי צריכה לנהוג בו... :)

2. חסכוני במידת האפשר בדלק

3. אמינות - הולך לשמש לנסיעה לעבודה (כ - 20 ק"מ לכל כיוון) בשנים הקרובות

התקציב כרגע עומד על אזור ה - 75000.

זה מאפשר סוזוקי / מאזדה משנת 2008, דגם בסיסי או ג'אז משנת 2007 (רק מפרטי, לא מעוניין בליסינג / השכרה).

אשמח להתייעץ עם אנשים שהתלבטו בין הרכבים הנ"ל או שיש להם את אחד הרכבים.

תודה.

פורסם

1. לשלושתן אין גיר רובוטי. לסוויפט ול-2 גיר אוטומטי רגיל, 4 הילוכים. לג'ז גיר אוטומטי רציף עם אפשרות לתפעול ידני (7 הילוכים).

2. הג'ז היא החסכונית ביותר, אבל ההפרש אינו גדול מאוד.

3. שלושתן אמינות במידה שווה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייתי בוחר בג'אז כי היא מרגישה יותר מרווחת (והיא אכן יותר מרווחת), יש לה בגאז' בגודל סביר והיא יותר חיסכונית.

ולדעתי, על סמך מה שקורה עכשיו, כאשר תרצה למכור, לג'אז יהיה יתרון - היא לא נפוצה בחברות ליסינג ומאוד מבוקשת כמשומשת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתור בעלים של ג'אז הייתי הולך על הג'אז 8)

כשקניתי אותה, ההתלבטות היתה בין השלוש האלו, והג'אז משמעותית מרווחת מהאחרות, הרגישה יותר איכותית, והפטנט של המושב האחורי הוא פשוט חלום לבעלי כלבים :lol:

פורסם

רגע, לדעתי הג'אז היא דווקא רובוטית. הג'אז הראשונה היתה בעלת גיר רציץ וכך גם הג'אז הדנדשה אחרית מתיחת הפנים, שהתחילנו להביא ממש לאחרונה. ביניהן היתה ג'אז רובוטית, וממה ששמעתי הגיר היה לא מוצלח, אפילו ביחס לגיר רובוטי. אני לא יודע אם 2007 זה כבר הדגם השני (עם הגיר הרובוטי) אבל אני מעריך שכן, אז כדאי שתבדוק את זה.

פורסם

הכתבה לא רלוונטית

לסוויפט יש 5 כוכבים במבחן המחודש כולל הWHIPLASH, משהו שמאזדה לא עברה.

במבחינת בטיחות סוויפט היא יותר בטיחותית.

מעבר לזה הכל עניין של טעם

פורסם

קוברה, אתה מדבר על הסויפט החדשה שטרם הגיעה ארצה. הבחור מחפש רכב מיד שניה, עליך לבדוק את המבחן לדגך 2005 שבו סויפט קיבלה 4 כוכבים למבוגרים (ו-3 לילדים ולהולכי רגל) בדגם 1300 סמ"ק עם 6 כריות אויר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...