Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את המרימי שמשות+חיישני הרוורס במתנה(העדפתי לקבל את זה במקום קודנית+אזעקה).

מקווה לקבל אותה בשבוע הבא אם לא בשבוע שלאחריו...לפי מה ששמעתי הרכב אזל מהמלאי,נכון?

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני קיבלתי בהצעה מרימי שמשות+חיישני ריוורס+דיבורית בלוטות' בחינם.

bmwaudi מתי אתה אמור לקבל אותה?

איפה קיבלת את ההצעה הזאת? כי היום באתי לסגור ולשלם על האוטו והסוכן אמר לי שאני לא יכול לקבל גם מימון וגם את התוספות (שהבטיחו לי בביקור לפני זה), לבסוף הוא אמר שהוא יתן לי לבחור (קודנית, חיישני רוורס, דיבורית בלוטות' או מרימי שמשות)

עוד אמרו לי שיכולתי לקבל את האוטו עד סוף החודש (פברואר) אבל מאחר ואני רוצה צבע שחור אני אצטרך לחכות עד אמצע מרץ :/

באיזה סניף היית?

פורסם

זהו, טענתי בפניו שחבר שלי (:lol: ) קיבל הצעת מימון + כל התוספות (הזכרתי בפניו רק דיבורית, קודנית וחישני רוורס) עוד לא ידעתי או חשבתי בכלל על מרימי השמשות :twisted:

והוא מצדו טען שאין דבר כזה, ומי שאמר לי את זה משקר מכיוון שאין להם בכלל אפשרות של מימון + התוספות האלה.

שילמתי את המקדמה אבל מחר אגש לסניף אחר על מנת לבדוק אם שם הם קצת יותר אנושיים :)

אגב, אח שלי רכש פיג'ו 107 ושלחו לו זר פרחים הביתה :roll:

פורסם

זר פרחים? :shock:

אגב, אולי זה קשור לכמות המקדמה שאתה משלם.

אני הצעתי לשלם מקדמה יחסית גבוהה שמתקרבת ל50 אחוז. הצעתי 30 אלף מקדמה, כמה מקדמה שמת?

פורסם

21

אני בטוח שזה לא בגלל זה... פשוט עניין של גישה...

אני מאחל לעצמי למצוא מחר בסניף שאני אלך אליו יחס קצת יותר חם ומשפחתי.

(מה עוד שזה רכב שלישי שהמשפחה שלי מוציאה מהסוכנות הספציפית הזאת)

Guest רונן יצחק
פורסם
אני הוספתי לה מרימי שמשות+חיישני רוורס,יש עוד תוספות ששווה להוסיף?

הוספתי את מה שאתה הזמנת, פלוס דיבורית. כמובן שקיים גם קודן.

ותגידו, כדאי להוסיף אזעקה? משום מה הסוכן לא ממליץ. אומר שכבר לא מזמינים זאת כי עלולה להוות מטרד, ולדבריו מערכת הנעילה המרכזית ומובילייזר המקורי הם מספיקים כדי למנוע גנבות.

בכל אופן ניתן לבטלה, לא? ומאיזה מרחק ניתן לבטל אזעקה שהופעלה בטעות (רוצה לדעת האם מקומה רביעית אוכל להשתיק אותה)?

ואיזה צבע מכונית הזמנתם? בתחילה הזמנתי ירוק (בהיר ומבליט את קווי המתאר של המכונית, לדעתי), אך אחר כך שיניתי לכחול, שגם מטריפה לדעתי.

המלאי יחודש ב-21 בחודש, אז המלאי הבא מגיע לארץ. אני מניח שנקבל את המכוניות זמן קצר אחר כך.

פורסם

אני עוד לא הזמנתי, אבל ראיתי בפרוספקט צבע שכמעט ולא מצאתי עליו פרטים ברשת.

צבע שנקרא שמפניה-קוקוס, מן חום כהה מטאלי, מצד אחד צבע ממש יפה ומיוחד, מצד שני צבע כהה לא מבליט את הקימורים של האוטו.

אפשר לראות פה, זה הצבע משמאל לירוק.

http://www.chevrolet.es/nuestros-modelos/spark/galeria-de-imagenes/

פורסם

אני בהתחלה הייתי סגור על כחול, משום שחשבתי שהפאנלים הפנימיים באים בצבע זהה לצבע החיצוני של האוטו

(כמו שמופיע בפרוספקט - מופיע בירוק)

אבל אחרי שהבנתי שזה סתם שקר שמטרתו להוביל אותנו לאולמות התצוגה, ושהפנאלים קיימים אך מגיעים בצבע שחור בלבד החלטתי לתת לעניין הצבע עוד קצת מחשבה.

פתאום הגיחה ספארק שחורה בחניה, אין ספק.. הצבע השחור עושה אותה שונה יותר, מעניינת יותר.

פורסם

אגב מישהו מכם בירר על תוספת ג'נטים?

המוכר לא יכל להגיד לי שום פרט על ג'נטים "כרגע אין להזמין עם הרכב הזה, אולי תקנה בעתיד או משותף שלנו אם יהיה".

Really?:roll:

פורסם
אגב מישהו מכם בירר על תוספת ג'נטים?

המוכר לא יכל להגיד לי שום פרט על ג'נטים "כרגע אין להזמין עם הרכב הזה, אולי תקנה בעתיד או משותף שלנו אם יהיה".

Really?:roll:

אה? האוטו מגיע עם ג'אנט, מכוער רצח, אבל זה ג'אנט.. הוא אמר לי מגנזיום עם עוד משהו..

פורסם
זהו, טענתי בפניו שחבר שלי (:lol: ) קיבל הצעת מימון + כל התוספות (הזכרתי בפניו רק דיבורית, קודנית וחישני רוורס) עוד לא ידעתי או חשבתי בכלל על מרימי השמשות :twisted:

והוא מצדו טען שאין דבר כזה, ומי שאמר לי את זה משקר מכיוון שאין להם בכלל אפשרות של מימון + התוספות האלה.

שילמתי את המקדמה אבל מחר אגש לסניף אחר על מנת לבדוק אם שם הם קצת יותר אנושיים :)

אגב, אח שלי רכש פיג'ו 107 ושלחו לו זר פרחים הביתה :roll:

לך לסוכנות בה נותנים לך את התוספות וקבל הצעה רשמית. פנה שנית לסוכן שלך ובקש לקבל

את אותם תנאים בהתנייה שאם לא תענה פשוט תבטל את העסקה.

נראה כיצד יגיב.

אגב, היו שהזכירו זר פרחים שהגיע אחרי הזמנת סיטרואן.

גם אני קיבלתי ונראה כמו מחווה מאוד יפה של היבואן שמקבל אותך רישמית ל-"משפחה".

נקודות זכות הם קיבלו אצלי בטוח על המהלך.

• תוכן חדש...