Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לצמיגים ל307: 195-65R-15.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בטופס הבדיקה שאחותי עשתה לפני שרכשה 307, היה רשום שצריך להחליף צמיגים, וסימנו עלות של כ600 שח אז אני מניח שזה רק זוג צמיגים, אני צודק ?אחותי לא מבקשת צמיגי ספורט או משהו כזה, צמיגים "רגילים"

גם כיוון פרונט אמרו לעשות.

מה העלות של שניהם בערך? יש מקום מומלץ באיזור תל אביב\אשקלון שיוכל לבצע את זה במקצועיות ובמחיר הגיוני ?

תודה.

פורסם

סביר להניח שאפשר למצוא זוג צמיגים סביר במידה הזאת באזור ה-600 ש"ח לזוג. רק שים לב שבמידה הזאת יש לא מעט זבל...

כיוון פרונט אתה יכול לעשות אצל החברה' מהמעבדה לרכב בחולון. נדמה לי שהם נותנים הנחה לחברי הפורום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

600 שקל יספיקו בקושי ל-2 צמיגים (המקוריים הינם דנלופ)

אני ממליץ על צמיגים של חברת דנלופ /פולדה /GOOD YEAR

אם תרצי צמיגים טובים יותר אזי המחיר יעלה קצת יותר

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

אפשר דגם מדויק?כתבתי 600 כי ככה סימנו בטופס בדיקה. אני מחפש צמיג טוב בכמה שפחות_אני לא יודע מה הטווח מחירים בגלל זה אני לא נותן סכום מדוייק.ביקשתי המלצה בדיוק כדי להימנע מהזבל שמוכרים כמו שנאמר כבר בשרשור.

כיוון פרונט_לעשות במורשה?מה ההבדלים במחיר?

מי מבצע את הורדת הצמיגים הישנים ושם את החדשים?

תודה

פורסם

הקלבר צמיג מעולה ולא כל כך יקר בדגמים הפשוטים יותר.

בפנצריה מחליפים את הצמיגים הישנים בחדשים,אני ממליץ להחליף את כל הארבע,ולקבל שקט תעשייתי ל4 שנים הבאות.

אני לא יודע איזה דגם בדיוק של קלבר,אבל 300ש"ח לצמיג זה קצת נמוך ומתאים יותר לצמיגים זבליים.

כל שתתקין צמיגים מאחת החברות הבאות לא תהיה לך בעיה:קלבר,גודייר,מישלין,קונטיננטל,דנלופ,יוקוהמה.

כיוון פרונט כדאי לבצע לאחר החלפת הצמיגים בכל מכון לכיוון פרונטים,ה"מעבדה" שהוזכרה פה זה מקום מצויין לביצוע הכיווון.

פורסם

אפשר לבצע כיוון פרונט במוסך מורשה. מה שקורה ברוב המוסכים זה שהמוסך שולח את הרכב עם אחד העובדים למכון הפרונט הסמוך וגובה ממך את עלות הכיוון + דמי תיווך. חבל על הכסף, גש ישירות למקור.

אני כן חושב שאפשר למצוא צמיגים סבירים למידה הזאת גם באזור ה-600 ש"ח.

אפשר לתת לך רשימה של דגמים ספציפיים, אבל זה בזבוז של זמן וביטים. מה שבפועל יקרה זה שאחותך תגיע לפנצ'ריה, למוכר לא יהיה את הדגם המדויק שהכתיבו לה בפורום והמוכר ישכנע אותה לרכוש זבל במחיר מופקע. תעבדו הפוך - קודם שתלך לפנצ'ריה החביבה עליה ותקבל רשימה של צמיגים (יצרן+דגם), אחר כך תחזור להתייעצות בפורום. כל שיטה אחרת פשוט לא עובדת בארץ.

פורסם

שיחות טלפון לפנצריות באיזורה ולשאול אם יש את הדגם ולוודא כי באמת קיים (או שאין דבר כזה נאמנות)

יש פנצריות מומלצות באיזור שצוין?

פורסם

יש את צמיגי רמת אביב (בתחנת הדלק שליד מוזיאון רמת אביב) ואת י.מ צמיגים (מול קניון איילון). שניהם לא הכי זולים שיש אבל לזכותם יאמר שמדובר בחברה' אמינים, רציניים, מקצועיים ומהסוג שלא ינסו לדחוף לך זבל אחרי שביקשת מפורשות לא לקבל זבל.

אם אתה מחפשים את המחיר הנמוך ומוכנים להתפשר קצת על "אווירת השוק", אז יש את אנטון ביפו ואת צמיג ישיר בפתח-תקווה. שני האחרונים עובדים על כמויות ולא תמיד יש להם כוח וזמן לבחורה שמתקשרת לשאול על מותגי צמיגים שהיא בקושי יודעת להגות.

פורסם

אחפש פנצריות באיזור שלה, ונבדוק גם את שתי הצמיגים האחרים. אביא שמות דגמים ומחירים שהם מציעים בע"ה בקרוב.

מחר אעדכן (כשתהיה לי את המידה המדוייקת ביד) בנוגע לצמיגים לאמא, פיזו 407 .

תודה רבה צביקה ושאר המגיבים.

• תוכן חדש...