Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בחיפושי באינטרנט ל-DETAILING לרכב, מצאתי את החומר שנקרא CYBER CLEAN - שם מפוצץ :)

נחשו מה, הוא נמכר בארץ ב-BUG - זהו ג'ל מוצק שיכול לחדור כמעט לכל דבר,אפילו לחריצים של הרמקולים - מנקה מצויין, בדיוק מה שחיפשתי ועולה רק 40 ש"ח!!

קבלו קישור ליוטיוב:

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכמה זמן הוא אמור להחזיק?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצטרף לשאלה,באתר רשום שאסור לרחוץ אותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ניראה מעולה וזול יחסית,זה טוב למקומות שאי אפשר להתיז חומר של הדש

ניראה לי אני אזמין אחד כזה.

אל תשכחו שבמקומות האלה בקושי אנחנו מנקים והאבק רק מצטבר שם.

פורסם

יש לי את המוצר, הזמנתי מאיביי ועלה לי 6 בערך דולר כולל משלוח.

החומר טוב לניקוי מקומות נסתרים שקשה להגיע אליהם עם כלי ניקוי רגילים, מצויין לרווחים בין מקלדות של מחשב, לזה אני משתמש בו.

ברכב הוא יכול להיות טוב לפתחים של המזגן למשל ועוד כל מיני מקומות עמוקים שקשה להגיע אליהם.

בכל מקרה הלכלוך נדבק לחומר ולא ניתן לנקות אותו וצריך להחליף אותו כשהצבע שלו משתנה (יש איור על האריזה), קחו בחשבון שנדבק אליו מלא לכלוך אבל לרוב מדובר במקומות שמנקים פעם בהרבה זמן ולאור העלות שלו אין תועלת רבה בלנקות אותו בכל מקרה.

• תוכן חדש...