Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלך למוסך מורשה פיגו,מתחברים עם הסורק לרכב ומבצעים לימוד דוושה,פשוט תבקש שיבצעו לימוד דוושה,בכל מקרה אם יש משהו לא תקין במערכות הרכב הממוחשבות הסורק יראה את זה.

פורסם

בגדול מאד, "לימוד דוושה" "מלמד" את התיבה מתי להחליף הילוכים בהתאם ללחיצה על הדוושה.

אאל"ט התהליך מתבצע רק במוסך מורשה, והוא חלק אינטגרלי משיפוץ או החלפת גיר.

גש למוסך וודא שמבצעים לימוד דוושה כהלכה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
האם ההחלפה בוצעה במוסך מורשה?

כמו כן, מחזק את קודמיי שכדאי שתוודא שאכן מדובר בגיר זהה מק"טית לגיר שהיה לך קודם, יש הבדלים בין AL4 מסדרות שונות ושנים שונות (מבחינת חלקים כמו שסתומי לחץ חשמליים למשל).

כמו כן, בעת לימוד הדוושה לאחר ההחלפה יש שפיל מסויים לכוונן, אולי לקחו את השפיל הזה רחוק מדי.

עריכה: לא הזכרת שביצעו לימוד דוושה לאחר ההחלפה, אתה יכול לומר אם ההליך בוצע?

ההחלפה לא בוצעה במוסך מורשה אלא אצל מוסכניק שאני מכיר המון שנים שמכיר את הגירים הצרפתיים על בוריים. הגיר כימעט חדש לחלוטין ובאותו רגע שהורכב ונעשה איפוס ע"י מחשב הכל עבד כהלכה. בדרך של הרכב מהמרכז לכיוון הצפון ההילוכים התחילו לעבור בסל"ד גבוה אבל יכול להיות שזה גם תלוי בהיתנהגות הנהג כלפי דוושת הגז. אני צריך לבדוק זאת מול הנהג עצמו ובוא ניראה מה יגידו הימים הקרובים. אמסור עידכונים פה בהמשך. בכל מיקרה מה שאני יכול לומר זה שהגיר שהוחלף פשוט תענוג אחד גדול וכיף לדעת שיש על מי לסמוך...

:)
פורסם

ללא לימוד דוושה תהליך החלפת הגיר לא הושלם.

הפרוצדורה של החלפת גיר, או התקנתו מחדש לאחר שיפוץ, דורשת לימוד דוושה ועדכון תוכנה.

ודא שמתבצע לימוד דוושה ותוכל ליהנות מרכב שממצה את הגיר החדש שהותקן בו.

בהצלחה ושבת שלום

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נראה שאתה בקיא בחומר אז בוא תסביר לי מה זה בדיוק "לימוד דוושה" ולמה החלפת תיבת הילוכים מחייבת את הפרוצדורה, האם יש יחידת בקרה עם זכרון בתוך התיבות האלו?

פורסם

למיטב ידעתי ה"לימוד" הוא בכל נסיעה ובכל שלב בנסיעה ואין זכרון למחשב לגבי ה"לימוד"

הלימוד היחיד הינו במצב סרק !

אני העדפתי שיפוץ גיר על פני החלפה, אחרי השיפוץ אין לי טענות לתיפקוד הגיר.

אם אתה מאיזור הצפון אני יכול להמליץ על מוסך אמין ומקצוען מוסך גזית ברחוב השיש מפרץ חיפה

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

דניאל - לימוד דוושה משמעו סנכרון בין השימוש בדוושת הדלק לבין תיבת ההילוכים. אני לחלוטין לא בקיא, אבל אחרי שאמרו לי שזה נדרש בדקתי בפורומים בחו"ל, אני חושב באוזיפרוגז.

גדעון - תפריד בין "תה"ל לומדת" לבין הליך לימוד דוושה במוסך לאחר הרכבת הגיר המחודש\חדש\מפירוק וכדומה. דרך אגב, AL4 לא זוכרת כלום אחרי כל נסיעה ונסיעה, למעט רישום תקלות אם היו.

אני חושב שמה שמבלבל אתכם הוא מונח "לימוד" דוושה.

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...