Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי בימים האחרונים באתר של "וואלה" רכב בקטלוג של סקודה שיש סקודה פאביה סטיישן, 1.6 דיזל אוטומט. מאחר ואני לא מכיר כזו חיה חשבתי שזה דגם חדש שהגיע לארץ. ביררנו עם צ'מפיון על הדגם הם אומרים שלא מכירים ולא שמעו על דבר כזה, ליתר ביטחון בדקנו ב3 סוכנויות של סקודה וגם כן אותה תשובה - לא קיים כזה דבר. אז על סמך מה "וואלה" רשמו שקיים כזה רכב ובנוסף רשמו גם מחיר. אין מצב שסקודה וצ'מפיון לא מכירים ו"וואלה" כן.

פורסם

בגלל זה אני לא גולש באתר "וואלה".

כי לפעמים נדמה שהם גם ממציאים תכנים חדשותיים.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

יש להם הרבה טעויות בקטלוג רכבים שלהם. לא הייתי מסתמך עליו.

תמיד הכי טוב להכנס לאתר היצרן הרשמי ולראות שם את רמת האבזורים.

פורסם

כשזה מגיע לקטלוג הרכב לא חסר טעויות ואי דיוקים ברוב אתרי הרכב הישראליים (אוטו, מוטוקאר, וואלה וכו...) ודומיהם (YAD2, ZAP).

האתר הכי מדוייק ומרוענן לעיתים קרובות בקטלוג הרכב הוא נטקאר. גם שם לפעמים יש טעות באיזה נתון, אך זה נדיר יותר ואחרי הערה בפורום זה מתוקן.

פורסם

באתר של סקודה אין בכלל אפשרות לראות את הפאביה לא משנה איזה דגם יש רק את הדגמים האחרים.

גם רק ב"וואלה" ראיתי את הדגם הזה שהם טוענים שקיים לא באף אתר אחר.

פורסם

לתחזק מחירון עדכני זו לא מעט עבודה. באתר וואלה, אין חשיבות למחירון ממש כי הוא לא משמש אותם לקידום האתר, הם מספיק גדולים שרוב הגולשים נכנסים ישירות לאתר ולא דרך מנועי חיפוש. לא שאני בא להגן על וואלה, אבל בעבורם המחירון הוא לא יותר מעוד תפריט באתר הענק הזה.

פורסם
בגלל זה אני לא גולש באתר "וואלה".

כי לפעמים נדמה שהם גם ממציאים תכנים חדשותיים.

ממש לא , לוואלה יש חדשות מעודכנות (אולי בגלל שת'פ עם החדשות של ערוץ 10 ) ,

נ.ב.

אבל אם אתה רוצה אתר שממציא תכנים חדשותיים טובים אז יש את נו-ניוז

• תוכן חדש...