Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלי מקבלת כל מיני שטויות מבהבה מייל.

היום היא קיבלה איזה סיפור ממישהי שקיבלה שיחת טלפון

הנה הסיפור שלה:

היום צלצל הטלפון והודעה קולית אמרה שאם אנחנו רוצים להתעדכן בהגנה מפני רעידות אדמה ללחוץ על מס' 1.

מאחר וחשבתי שמדובר בתוכנית תמ"א נגד רעידות אדמה. עניין אותי, מה יש להם לומר.

מס' 1 הפנה אותי אל בחורה צעירה שבקול נחמד ומתלהב סיפרה לי שהם חברה שמספקת מכשיר שמתריע מפני רעידות אדמה זה עולה רק 108 שקלים. כפול 10. זה מכשיר קטן שמתלבש על הקיר. לא צריך אפילו לתקוע ברגים הוא מתחבר מעצמו. אמרתי שזה נשמע נפלא אבל איך יכול להיות שיש להם מכשיר שאין אפילו לפיקוד העורף.

היא החמיאה לי על "השאלה החשובה" והסבירה שהמכשיר נותן התרעה של 60 שניות שזה המון זמן.

אמרתי "יופי, תני לי את המספר שלכם כדי שאוכל לחזור אליכם".

היא אמרה: "אין לנו מספר. את צריכה להחליט עכשיו".

אמרתי לה: "אני לא יכולה להחליט. עכשיו אני צריכה לברר".

"אז לא - זה או עכשיו או לא! אנחנו בפריסה ארצית ואין לנו זמן!".

הם בפריסה ארצית ואין להם מספר טלפון לחזור אליו...

נותנים לך הזדמנות אחת לתת להם את מספר הויזה שלך לחיוב של אלף שמונים שקל, אבל לא נותנים לך אפילו זכות צלצול אחד, כמו לאסיר, כדי להגיד 'סחתיין איך עבדתם עלי'.

ראו הוזהרתם!!

אז שוב, הממשלה מלחיצה את האזרחים וחברות פרטיות מוצאות אחלה דילים בשביל להוציא מאיתנו אלפי שקלים.

מחיפוש בגוגל גיליתי שבאמת אנשים קיבלו שיחות כאלה(למרות שאלי אישית זה עדין לא הגיע).

ומחיפוש ב EBAY גיליתי שהמוצר שככל הנראה מוכרים עולה שם כ 25$.

אז שלא יעבדו עליכם.

ויאללה, מצפה כבר לשיחה הזאת. הולך להשתשע קצת עם המוכר שיפול עלי.

• תוכן חדש...