Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני נוהג בלאנטיס 2002 אוטומטית 1.8.

לאחונה העברת ההילוכים נתקעת בזמ האצה, אני מתכוון לכך שהטורים נעצים על מה מסוימת ורק אחרי שיחרור דוושת הגז והאצה מחודשת הרכב מסתדר.

האם למשו ש מושגמה יכול להיות הבעיה

תודה

אז למה לי פוליטיקה עכשיו?

פורסם

עושה רושם שלחצן HOLD מופעל אצלך או שאתה כבד עם הרגל על הגז לכן שאתה משחרר מעט גז אתה נותן להילוך להשתלב.

אולי אולי אולי (ושוב אולי) חסר לך שמן גיר מסיבה כלשהיא? לא יודע סתם השערה..

פורסם

מה שקורה זה כך:

כפי שאמרתי מדובר בתיבת אוטומטית, בזמן האצה הטורים כמובן עולים ואזס בשלב מסויים ההאצה נתקעת (והטורים מספיקים לעלות) ורק לאחר שיחרור דוושת הגז ולחיצה מחדש ה"תקיעה" משתחררת.

התיבה לא במצב HOLD ולא ניראה לי שחסר שמן.

יש רעיונות?

פורסם

ניראה כאילו התיבה נינעלת על הילוך ומסרבת להוריד(קיק דאון).

או שנעילת הממיר מומנט ניכנסת לפעולה שלא לצורך ובזמן, פנה למכון לגירים אוטומטיים לאיבחון התקלה, יתכן ואינך רגיל לנהוג בתיבה אוטומטית ולכן אתה מפרש זאת כתקלה, אך עדיין לפי תאורך אני מבין כי ישנה תקלה מסויימת.

פורסם
ניראה כאילו התיבה נינעלת על הילוך ומסרבת להוריד(קיק דאון).

או שנעילת הממיר מומנט ניכנסת לפעולה שלא לצורך ובזמן, פנה למכון לגירים אוטומטיים לאיבחון התקלה, יתכן ואינך רגיל לנהוג בתיבה אוטומטית ולכן אתה מפרש זאת כתקלה, אך עדיין לפי תאורך אני מבין כי ישנה תקלה מסויימת.

בתיבה לא מעלה הילוך - שכשאני מאיץ מד הטורים קופא (בדר"כ על איזור ה 2000 טור) ולא מתקדם עד לעזיבת הגז ולחיצה מחדש

אני נוהג ברכב הזה כבר מס' חודשים וזה לא קרה בעבר

כמו מה זה נשמע לכם? והאם חיבור הרכב למחשב יוכל לפתור את הבעיה?

פורסם

רוני,פנה למכון לגירים אוטומטיים לאבחון מקיף.

לפי תיאור הבעיה- יש בסבירות גבוהה קשר ישיר בין עניין שעון הסל"ד לבין התקלה שאתה מתאר ויתכן,שמדובר בחיישן מהירות בגיר אם קיים או כל חיישן אחר שיש קשר בינו לבין פעולת התיבה האוטומטית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חברים מי שלא מבין בגירים לא להגיב סתם שטויות!

התקלה אינה תקלת מצערת.

התקלה הינה סלונואידים בגיר.

יש צורך בפרוק קרטר גיר החלפה של הסלונואידים, ושטיפה.

סע ברכה.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

• תוכן חדש...