Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלו אותם, שלושת הטנורים, או למעשה FZ1, Natla ועבדכם הנאמן.

סה"כ להערכתנו בערך 10% מסך כל הפייזרים הגדולים שבארצנו הקטנה...

לא, אין פה צילומי אקשן, סתם נפגשנו וקשקשנו

תמונות מהיום, באימון המגרש:

img_0933.jpg

ומזוית נוספת במלוא הדרם:

img_0936.jpg

חיפשנו אבל לא מצאנו פיסטוקים...

הזמנו שני מלווים לקולות רקע:

img_0940.jpg

ליווי אומנותי:

img_0942.jpg

סיום מזווית שונה:

img_0948.jpg

סה"כ היה נחמד לפגוש את הפרצופים מאחורי הסמלונים (אני עדיין מחכה לראות את הפרצופית של הסמלון של כRובי...)

IMG_0948.JPG

IMG_0942.JPG

IMG_0940.JPG

IMG_0936.JPG

IMG_0933.JPG

פייזר 1000:

2000-5000 סל"ד : :lol:

5000-7000 סל"ד : :hihi:

7000 - 12,000 סל"ד: :shock2:

פורסם

בלי לפגוע יותר מדי, ובלי להציק אבל פעם היינו כולם תחת קורת עץ פרי ההדר, ואחד הדברים המרגיזים באותו צל היה שרשורים של תמונות חסרות משמעות מאימוני מגרש ברחבי הארץ.

עכשיו יפה שהקמתם את מועדון הפייזר הישראלי, אני מעריך את פועלכם, את האופנוע, אתכם ואין לי דבר או חצי דבר נגד הנושא רק נראה לי מיותר שרשור כזה.

נ.ב. ההערה הזו קשורה גם לתמונות מאימון הסופרים שיש בשרשור השכן.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם
בלי לפגוע יותר מדי, ובלי להציק אבל פעם היינו כולם תחת קורת עץ פרי ההדר, ואחד הדברים המרגיזים באותו צל היה שרשורים של תמונות חסרות משמעות מאימוני מגרש ברחבי הארץ.

עכשיו יפה שהקמתם את מועדון הפייזר הישראלי, אני מעריך את פועלכם, את האופנוע, אתכם ואין לי דבר או חצי דבר נגד הנושא רק נראה לי מיותר שרשור כזה.

חשבתי הרבה זמן על ההערה שלך (באמת) ועדיין, באופן מפתיע, אני חושב שאתה טועה.

הבעייה שם, במקום ההוא, הייתה שרשורים שבועיים, בהם הופיעו שלושים ארבעים תמונות גרועות ושתיים שלוש תמונות טובות.

עצם העובדה שהשרשורים חזרו על עצמם כל שבוע, ושהתמונות לא עברו סינון, היוותה את בסיס רוב התלונות על השרשורים.

יתרה מזאת, הממשק של המקום ההוא, אילץ אנשים שלא מעוניינים בשרשור, לחזורת בו בכל מקרה.

שים לב, תמונה טובה לא חייבת להיות צילום אקשן, היא יכולה להיות צילום דומם, או אפילו תמונה גרועה מבחינת איכות הצילום אבל כזו שהאובייקט שלה מעניין מספיק כדי לכפר על כך.

אני לא טוען שהתמונות שהעליתי הן בהכרח טובות, אבל הן לא כל כך גרועות (לדעתי).

בנוסף, אתה לא חייב לראות אותן, הממשק של מערכת הפורומים פה מאפשר לך להתעלם מכל שרשור לא רלוונטי לך.

אני לא יכול לדבר בשם מפרסמי תמונות הסופרמוטו, אבל אני חושב שהתגובה מכסה גם את השרשור ההוא.

אישית, אני דווקא נהנה לראות תמונות בפורום, הם מעניקות חיות (מלשון חיים) לתאורים המילוליים ומוסיפות הרבה לאווירה בפורום.

בניגוד למקום ההוא, הפורום פה הוא מקצועי ברובו, אבל גם חברתי במידת מה (שרשורי אגם, בירות וכו') עד עכשיו התמהיל היה מצויין ואני מקווה שימשיך וישתפר.

נ.ב.

לא נעלבתי, נפגעתי וכו', אלא באמת חשבתי די הרבה על מה שכתבת, ורציתי להעלות את הדברים לפורום.

הדברים הנ"ל הם כמובן דעתי האישית בלבד.

פייזר 1000:

2000-5000 סל"ד : :lol:

5000-7000 סל"ד : :hihi:

7000 - 12,000 סל"ד: :shock2:

פורסם

חשבתי הרבה זמן על ההערה שלך (באמת) ועדיין, באופן מפתיע, אני חושב שאתה טועה.

הבעייה שם, במקום ההוא, הייתה שרשורים שבועיים, בהם הופיעו שלושים ארבעים תמונות גרועות ושתיים שלוש תמונות טובות.

עצם העובדה שהשרשורים חזרו על עצמם כל שבוע, ושהתמונות לא עברו סינון, היוותה את בסיס רוב התלונות על השרשורים.

יתרה מזאת, הממשק של המקום ההוא, אילץ אנשים שלא מעוניינים בשרשור, לחזורת בו בכל מקרה.

שים לב, תמונה טובה לא חייבת להיות צילום אקשן, היא יכולה להיות צילום דומם, או אפילו תמונה גרועה מבחינת איכות הצילום אבל כזו שהאובייקט שלה מעניין מספיק כדי לכפר על כך.

אני לא טוען שהתמונות שהעליתי הן בהכרח טובות, אבל הן לא כל כך גרועות (לדעתי).

בנוסף, אתה לא חייב לראות אותן, הממשק של מערכת הפורומים פה מאפשר לך להתעלם מכל שרשור לא רלוונטי לך.

אני לא יכול לדבר בשם מפרסמי תמונות הסופרמוטו, אבל אני חושב שהתגובה מכסה גם את השרשור ההוא.

אישית, אני דווקא נהנה לראות תמונות בפורום, הם מעניקות חיות (מלשון חיים) לתאורים המילוליים ומוסיפות הרבה לאווירה בפורום.

בניגוד למקום ההוא, הפורום פה הוא מקצועי ברובו, אבל גם חברתי במידת מה (שרשורי אגם, בירות וכו') עד עכשיו התמהיל היה מצויין ואני מקווה שימשיך וישתפר.

נ.ב.

לא נעלבתי, נפגעתי וכו', אלא באמת חשבתי די הרבה על מה שכתבת, ורציתי להעלות את הדברים לפורום.

הדברים הנ"ל הם כמובן דעתי האישית בלבד.

אני חושב שאתה טועה ! :?

שרשורי אגם שייכים דווקא לחלק המקצועי של הפורום :p

איתך בכל הדברים האחרים שכתבת... :wink:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...